Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Rožių žiedlapiai„ Touché”, - 100 vnt

Kaina
8.45 €
Kaip mažos dovanėlės stiprina draugystę, taip mažos romantiškos staigmenos sužadina aistrą.
 

Norite karštos meilės nakties, kad partneris atsiduotų Jums, tuomet pasirūpinkite dekoracijomis, kad viskas būtų tobula.
 
Papuoškite, miegamąjį, vonios kambarį, ar kitą patalpą, kurioje mėgstate užsiimti seksu, karšta naktis bus garantuota.
 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

ROŽIŲ ŽIEDLAPIAI„ TOUCHÉ”, - 100 VNT 
Subtilus aistros prisilietimas ištirpdys, bet kurio žmogaus širdį.  
  
Šioje pakuotėje rasite 100 rožių žiedlapių, kuriuos galima panaudoti įvairiausiais būdais: papuošti savo lovą, kaip  ypatingos staigmenos įžangą , išbarstyti žiedlapius iki vonios, kad tai tarsi būtų  kelias į pilną aistros naktį.  Kas galėtų tam atsispirti. Papuoškite savo namus ir nustebinkite partnerį, jis jausis fantastiškai ir  atsilygins Jums karšta meilės naktimi.  
  
Pakuotėje esančius žiedlapius  galite  papurkšti mėgstamais kvepalais,  kad būtų džiaugsmas ne tik akims. Su šia dekoracija, malonūs romantiški įspūdžiai yra garantuoti, kad ir kaip juos panaudotumėte. 
  
Apie produktą:  
Medžiaga: Poliesteris 
Skaičius: 100 vnt. 
 
ROŽIŲ ŽIEDLAPIAI„ TOUCHÉ”, - 100 VNT

Subtilus aistros prisilietimas ištirpdys, bet kurio žmogaus širdį.

 
Šioje pakuotėje rasite 100 rožių žiedlapių, kuriuos galima panaudoti įvairiausiais būdais: papuošti savo lovą, kaip ypatingos staigmenos įžangą, išbarstyti žiedlapius iki vonios, kad tai tarsi būtų kelias į pilną aistros naktį. Kas galėtų tam atsispirti. Papuoškite savo namus ir nustebinkite partnerį, jis jausis fantastiškai ir atsilygins Jums karšta meilės naktimi.
 
Pakuotėje esančius žiedlapius galite  papurkšti mėgstamais kvepalais, kad būtų džiaugsmas ne tik akims. Su šia dekoracija, malonūs romantiški įspūdžiai yra garantuoti, kad ir kaip juos panaudotumėte.
 
Apie produktą:
Medžiaga: Poliesteris
Skaičius: 100 vnt.
 

Apie prekinį ženklą

Shots - Amerikos įmonė, kuri specializuojasi erotinių prekių bei intymios kosmetikos gaminime.
Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių suaugusių prekių pramonėje. Šis gamintojas turi itin plačią žaislų kolekcijų pasiūlą, kuri atitinka naujausias tendencijas - siūlomi žaislai yra inovatyvūs, gaminami iš kruopščiai atrinktų medžiagų, kurios yra saugios aplinkai bei vartotojui. Nuolat atliekamos gaminių kokybės patikros leidžia atrinkti tik kokybiškus produktus bei pasiūlyti juos vartotojui. Shots siūlo žaisliukus suaugusiems, kurie yra skirti patenkinti įvairiausias malonumo formas bei kuria produktus, kurie sprendžia ir seksualinės sveikatos problemas, todėl šio gamintojo produktus gali atrasti kiekvienas. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt