Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Šildantis ir dilkčiojantis klitorio stimuliatorius "JO Warm & Buzzy" - 10 ml

Kaina
31.95 €
“JO Warm & Buzzy” - mėgstantiems intensyvesnius ir aistringesnius potyrius!

Tai unikalus klitorio stimuliatorius, kuris išsiskiria savo savybėmis - jis šildo ir jaudinančiai dilgčioja. Šis kreminės konsistencijos, vandens pagrindo produktas yra praturtintas maitinamuoju kokosų aliejumi ir taukmedžio sviestu, kurių dėka stimuliatorius išlieka efektyvus net iki 45 minučių

Idealiai tinka tiek solo sesijoms, tiek žaidimams su partneriu.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

ŠILDANTIS IR DILKČIOJANTIS KLITORIO STIMULIATORIUS "JO WARM & BUZZY" - 10 ML  
  
“JO Warm & Buzzy” - išskirtinis klitorio stimuliatorius  pasižymintis unikaliomis savybėmis . 
Vos keli šio produkto lašai privers Jus aiktelėti - produktas  suteiks šildantį ir dilgčiojantį pojūtį , kuris kiekvieną malonumų sesiją pavers nepamirštama patirtimi, o  orgazmai bus dar intensyvesni . 
Šis vandens pagrindo, kreminės konsistencijos produktas yra  praturtintas maitinamuoju kokosų aliejumi bei taukmedžio sviestu  ir yra be parabenų.  
Šio produkto teikiamais malonumais  galėsite mėgautis net iki 45 minučių.  
Puikiai tinka tiek solo sesijoms, tiek žaidimams su partneriu.  
“JO Warm & Buzzy”  ypač gerai dera  su vibruojančiais žaisliukais ir oraliniais malonumais. 
 
Naudojimas:  
Nedidelį kiekį tepkite tiesiai ant klitorio. 
Palaukite maždaug 3 – 5 minutes, kad pasiektumėte pilną efektą. 
Pakartotinai naudokite pagal poreikį ar pageidavimą.
ŠILDANTIS IR DILKČIOJANTIS KLITORIO STIMULIATORIUS "JO WARM & BUZZY" - 10 ML
 
“JO Warm & Buzzy” - išskirtinis klitorio stimuliatorius pasižymintis unikaliomis savybėmis.

Vos keli šio produkto lašai privers Jus aiktelėti - produktas suteiks šildantį ir dilgčiojantį pojūtį, kuris kiekvieną malonumų sesiją pavers nepamirštama patirtimi, o orgazmai bus dar intensyvesni.

Šis vandens pagrindo, kreminės konsistencijos produktas yra praturtintas maitinamuoju kokosų aliejumi bei taukmedžio sviestu ir yra be parabenų. 

Šio produkto teikiamais malonumais galėsite mėgautis net iki 45 minučių.

Puikiai tinka tiek solo sesijoms, tiek žaidimams su partneriu. 

“JO Warm & Buzzy” ypač gerai dera su vibruojančiais žaisliukais ir oraliniais malonumais.
 
Naudojimas:
  • Nedidelį kiekį tepkite tiesiai ant klitorio.
  • Palaukite maždaug 3 – 5 minutes, kad pasiektumėte pilną efektą.
  • Pakartotinai naudokite pagal poreikį ar pageidavimą.
APIE PRODUKTĄ 
Sudėtis: Vanduo (Aqua), propilenglikolis, kaprilo / kaprio trigliceridas, Zanthoxylum Bungeanum vaisių ekstraktas, Cocos Nucifera (kokosų) aliejus, skonis (aromatas), fenoksietanolis, poliakrilatas-13, celiuliozės derva, Raphanus Sativus (ridikas, dipropas) Poliizobutenas, polisorbatas 20, vanililo butilo eteris, butyrospermum Parkii (shea) sviesto ekstraktas, etilmentano karboksamidas, metilo diizopropilo propionamidas, bičių vaškas, glicerilo stearatas, mentilo laktatas, PEG-100 dimetil-sorbataratas, PEG-100 dimetil-sorbatamino, PEG-100, propil-4-5-matriolatinatas Glikolis, fenetilo alkoholis, etilheksilglicerinas, hidroksipropilceliuliozė, polikvaternium-67
APIE PRODUKTĄ
  • Sudėtis: Vanduo (Aqua), propilenglikolis, kaprilo / kaprio trigliceridas, Zanthoxylum Bungeanum vaisių ekstraktas, Cocos Nucifera (kokosų) aliejus, skonis (aromatas), fenoksietanolis, poliakrilatas-13, celiuliozės derva, Raphanus Sativus (ridikas, dipropas) Poliizobutenas, polisorbatas 20, vanililo butilo eteris, butyrospermum Parkii (shea) sviesto ekstraktas, etilmentano karboksamidas, metilo diizopropilo propionamidas, bičių vaškas, glicerilo stearatas, mentilo laktatas, PEG-100 dimetil-sorbataratas, PEG-100 dimetil-sorbatamino, PEG-100, propil-4-5-matriolatinatas Glikolis, fenetilo alkoholis, etilheksilglicerinas, hidroksipropilceliuliozė, polikvaternium-67

Apie prekinį ženklą

Nuo 2003 m. ,,System JO" yra  yra #1 rinkoje, dėl savo atsidavimo aukštai kokybei ir darbo našumui. Naudojant tik aukščiausios kokybės farmacinio lygio ingredientus. ,,System JO" liniją sudaro asmeniniai lubrikantai, priemonės stiprinančios susijaudinimą, feromoniniai produktai ir intymios higienos priemonės.
 
Įmonės ,,JO" firminis produktas ,,JO Premium Silicone Lubricant" buvo sukurtas ginekologų grupės, kuri ieškojo aukštesnės kokybės lubrikanto, skirto pacientams, kenčiantiems nuo sausumo. Sukurtas lubrikantas buvo šilko švelnumo, nelipnus ir ilgai išliekantis. Netrukus visi – moterys ir vyrai, jauni ir seni, heteroseksualūs ir gėjai – pradėjo prašyti šio puikaus produkto ,,System JO".
 
Suaugusieji, kurie jau turi sveiką, pasitenkinimą teikiančią patirtį, gali dar labiau pagerinti savo malonumą naudodami ,,System JO"  lubrikantus ir jausmingus priedus. Ko lauki? Išbandyk ir Tu. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt