Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
Orgie

Skystas vibratorius - stimuliuojantis gelis su kanapių aliejumi "Intense Orgasm Hemp" - 15 ml

Kaina
22.35 €

Pažadink aistrą ir malonumus su “Intense Orgasm Hemp!”.

Tai stimuliuojantis gelis, kurį masažuojant sukuriamas elektrifikuojantis dilgčiojimo efektas ir lengvas šildymo pojūtis intymiose kūno zonose. Produktas praturtintas kanapių sėklų aliejumi, kuris pasižymi drėkinamosiomis savybėmis ir veikliosiomis medžiagomis, kurios sustiprina susijaudinimą ir intensyvina orgazmus. 

Sudėtyje nėra THC ir CBD.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

ŠILDANTIS IR DILGČIOJANTIS GELIS - LUBRIKANTAS SU KANAPIŲ ALIEJUMI "INTENSE ORGASM HEMP" - 15 ML  
  
“Intense Orgasm Hemp!” - intymių pojūčių ir malonumų sūkurys. 
Drėkinamuoju kanapių sėklų aliejumi ir kitomis aukštos kokybės veikliosiomis medžiagomis prisotintas produktas , leis Jums atsipalaiduoti, sustiprins Jūsų pojūčius, susijaudinimą ir suintensyvins orgazmus. Šio stimuliuojamojo lubrikanto  išskirtinumas - momentinis elektrifikuojantis dilgčiojimo efektas ir lengvas šildymo pojūtis . Dėka šio išskirtinumo, galėsite paįvairinti meilės žaidimus ir atrasti naujas patirtis. 
Produktas  itin taupus  - pakaks vos kelių lašų vienam naudojimui. 
Naudojimas:  užtepkite nedidelį kiekį gelio ant vietos, kurią norite stimuliuoti ir leiskite produktui padaryti savo darbą. Pajuskite dilgčiojantį poveikį ir pasinerkite į malonumus. 
    
Skirtas moterims, vyrams ir poroms.  
  
Tik išoriniam naudojimui. 
  
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
ŠILDANTIS IR DILGČIOJANTIS GELIS - LUBRIKANTAS SU KANAPIŲ ALIEJUMI "INTENSE ORGASM HEMP" - 15 ML
 
“Intense Orgasm Hemp!” - intymių pojūčių ir malonumų sūkurys.

Drėkinamuoju kanapių sėklų aliejumi ir kitomis aukštos kokybės veikliosiomis medžiagomis prisotintas produktas, leis Jums atsipalaiduoti, sustiprins Jūsų pojūčius, susijaudinimą ir suintensyvins orgazmus. Šio stimuliuojamojo lubrikanto išskirtinumas - momentinis elektrifikuojantis dilgčiojimo efektas ir lengvas šildymo pojūtis. Dėka šio išskirtinumo, galėsite paįvairinti meilės žaidimus ir atrasti naujas patirtis.

Produktas itin taupus - pakaks vos kelių lašų vienam naudojimui.

Naudojimas: užtepkite nedidelį kiekį gelio ant vietos, kurią norite stimuliuoti ir leiskite produktui padaryti savo darbą. Pajuskite dilgčiojantį poveikį ir pasinerkite į malonumus.
   
Skirtas moterims, vyrams ir poroms. 
 
Tik išoriniam naudojimui.
 
APIE LUBRIKANTĄ:  
  
Gamintojas: ORGIE Company (Portugalija) 
Spalva: skaidri 
Talpa: 15ml 
Sudėtis: Vanduo, polisorbatas 80, propilenglikolis, glicerinas, Peg-40 hidrintas ricinų aliejus, aromatas, karbomeras, fenoksietanolis, natrio sacharinas, kanapių sėklų aliejus, niacinamidas, aminometilpropanolis, dinatrio edta, etilo eksilas, oleinas, etilo eksgliceris. Limonenas, linalolis, izopentildiolis, mentilo laktatas, geraniolis, 2-aminobutanolis, Ci 19140, Ci 42090
APIE LUBRIKANTĄ:
 
  • Gamintojas: ORGIE Company (Portugalija)
  • Spalva: skaidri
  • Talpa: 15ml
  • Sudėtis: Vanduo, polisorbatas 80, propilenglikolis, glicerinas, Peg-40 hidrintas ricinų aliejus, aromatas, karbomeras, fenoksietanolis, natrio sacharinas, kanapių sėklų aliejus, niacinamidas, aminometilpropanolis, dinatrio edta, etilo eksilas, oleinas, etilo eksgliceris. Limonenas, linalolis, izopentildiolis, mentilo laktatas, geraniolis, 2-aminobutanolis, Ci 19140, Ci 42090

Apie prekinį ženklą

„Orgie“ yra Europos įmonė, įsikūrusi Portugalijoje, turinti braziliškas šaknis ir vertybes, kurios susijungė su pagrindine Portugalijos kosmetikos pramone. Su daugiau nei 10 metų patirtimi jausmingos kosmetikos pramonėje Brazilijos rinkoje, „Orgie“ formulės su unikaliomis veikliosiomis medžiagomis iš Amazonės atogrąžų miškų išbandė ir patvirtino daugiau nei milijonas Brazilijos gyventojų! Europoje kompanija pritaiko savo formules, išlaikydami veikliųjų medžiagų veiksmingumą ir pridedant geriausias Europos žaliavas! Orgie buvo pristatytas 2017 m. eroFame su 38 produktų asortimentu, kuris nuolat auga, o nuo tada su produktais, kuriuos sukūrė kosmetikos inžinierių komanda savo patirtį ir kūrybiškumą perteikia mistiškomis formulėmis MTTP srityje.
 
Jaunas ir apdovanojimus pelnęs prekės ženklas: 2021 m. XBIZ Europa apdovanojimas, 2019 m. geriausias jausmingos kosmetikos asortimentas EAN Erotix apdovanojimas, 2019 m. XBIZ Europa apdovanojimas už gaminių pakuotę, 2018 m. geriausio prekės ženklo EAN Erotix apdovanojimas
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt