Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Antrankiai "Pipedream Beginner's Metal Cuffs"

Išparduota
Kaina
13.85 €

Metas pagardinti savo seksualinį gyvenimą!

Nesvarbu švelniau ar grubiau- šie metaliniai antrankiai puikiai tinka pradedantiesiems ir yra pakankamai tvirti bet kokio lygio naudotojams

Užrakinimo mechanizmas turi greito atleidimo mygtuką, jei pamestumėte raktą, o tvirta konstrukcija užtikrina, kad partneriai būtų priversti žaisti.

Sidabro spalvos "Pipedream Beginner's Metal Cuffs" antrankiai yra segami ant riešų,  tokiu būdu aistringai suribojami jūsų partnerio veiksmai bei judesiai.

Spalva: Sidabrinė
Greitai turėsime
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

ANTRANKIAI PIPEDREAM "BEGINNER'S METAL CUFFS"  
Šie metaliniai antrankiai  puikiai tinka pradedantiesiems  ir  yra pakankamai tvirti bet kokio lygio naudotojams . 
Užrakinimo mechanizmas  turi greito atleidimo mygtuką , jei pamestumėte raktą, o tvirta konstrukcija užtikrina, kad partneriai būtų priversti žaisti. 
Sidabro spalvos "Pipedream Beginner's Metal Cuffs" antrankiai  yra segami ant riešų  ir taip aistringai suribojami jūsų partnerio veiksmai bei judesiai. 
Sekso žaislas  pagamintas iš nikeliuoto plieno.  
APIE ANTRANKIUS  
 
Pakuotės matmenys 1,90 x 11,40 x 10,80 cm 
Pakuotės svoris 92 gramai 
Medžiaga: Metalas
ANTRANKIAI PIPEDREAM "BEGINNER'S METAL CUFFS"

Šie metaliniai antrankiai puikiai tinka pradedantiesiems ir yra pakankamai tvirti bet kokio lygio naudotojams.

Užrakinimo mechanizmas turi greito atleidimo mygtuką, jei pamestumėte raktą, o tvirta konstrukcija užtikrina, kad partneriai būtų priversti žaisti.

Sidabro spalvos "Pipedream Beginner's Metal Cuffs" antrankiai yra segami ant riešų ir taip aistringai suribojami jūsų partnerio veiksmai bei judesiai.

Sekso žaislas pagamintas iš nikeliuoto plieno.

APIE ANTRANKIUS
 
  • Pakuotės matmenys 1,90 x 11,40 x 10,80 cm
  • Pakuotės svoris 92 gramai
  • Medžiaga: Metalas

Apie prekinį ženklą

Pipedream kompanija buvo įkurta 1973 m. kaip šeimai priklausanti įmonė Ohajo valstijoje, įmonė nuo tada tapo viena didžiausių sekso prekių gamintojų pasaulyje. Pipedream sujungia naujoves ir patentuotą technologiją, kad pateiktų produktus, kurie sustiprina ryšį, įkvepia intymioms akimirkoms ir suteikia malonumą. „Pipedream“ prekių ženklų šeima apima beveik visas malonumo produktų kategorijas. „Pipedream“ didžiuojasi 100 ir daugiau apdovanojimų ir yra gavusi daugybę AIGA, ID ir IDEA dizaino apdovanojimų.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt