Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibratorius- Kulka "Ferro" – Sidabrinis

Kaina
58.25 €
Ši nerūdijančio plieno įkraunama kulka „Ferro" turi 6 stiprius vibracijos greičius. 

Tiesiog paspauskite apačioje esantį mygtuką, kad lengvai ir efektyviai slinktumėte per pasirinkimus. Galite „Ferro" įsidėti į mankštį arba žaisti išorėje. 

Ši kulka yra 100% atspari vandeniui, todėl galite pasinaudoti nerūdijančio plieno pranašumais, paleisdami ją po karštu arba šaltu vandeniu, kad galėtumėte žaisti temperatūros režimu, arba tiesiog nusineškite į dušą ar vonią ir naudokite ją ten.

Ferro yra įkraunamas, todėl nereikia baterijų.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vibratorius- Kulka "Ferro" – Sidabrinis  
 
Ši įkraunama nerūdijančio plieno kulka  turi 6 stiprius vibracijos modelius -   žemas, vidutinis, didelis, lėtas pulsas, greitas pulsas. Tiesiog paspauskite pagrindo mygtuką, kad lengvai ir efektyviai slinktumėte per platų pasirinkimą. 
  
Ši kulka yra  100% atspari vandeniui,  todėl galite panaudoti nerūdijantį plieną, padėdami jį po karštu ar šaltu vandeniu, kad galėtumėte žaisti su temperatūra, arba tiesiog paimkite į dušo vonią, kad pajustumėte metalo ir vandens pojūtį. 
  
"Ferro" vibratorius yra įkraunamas, todėl nereikia baterijų. Tiesiog atsukite pagrindą ir pritvirtinkite magnetinį  USB  įkrovimo kilimėlį prie žaislo taškų. 
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Vibratorius- Kulka "Ferro" – Sidabrinis
 
Ši įkraunama nerūdijančio plieno kulka turi 6 stiprius vibracijos modelius -  žemas, vidutinis, didelis, lėtas pulsas, greitas pulsas. Tiesiog paspauskite pagrindo mygtuką, kad lengvai ir efektyviai slinktumėte per platų pasirinkimą.
 
Ši kulka yra 100% atspari vandeniui, todėl galite panaudoti nerūdijantį plieną, padėdami jį po karštu ar šaltu vandeniu, kad galėtumėte žaisti su temperatūra, arba tiesiog paimkite į dušo vonią, kad pajustumėte metalo ir vandens pojūtį.
 
"Ferro" vibratorius yra įkraunamas, todėl nereikia baterijų. Tiesiog atsukite pagrindą ir pritvirtinkite magnetinį USB įkrovimo kilimėlį prie žaislo taškų.

Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
APIE VIBRATORIŲ  
 
Pakuotės matmenys: 8 x 3 x 13,50 cm 
Pakuotės svoris: 96 gramai 
Gaminio skersmuo: 1,5 cm 
Įdedamas ilgis: 6,4 cm 
Greičio režimai: 6 
Įkraunamas: Taip 
Atsparus vandeniui: Taip 
Atsparus purslams: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: Nerūdijantis plienas
APIE VIBRATORIŲ
 
  • Pakuotės matmenys: 8 x 3 x 13,50 cm
  • Pakuotės svoris: 96 gramai
  • Gaminio skersmuo: 1,5 cm
  • Įdedamas ilgis: 6,4 cm
  • Greičio režimai: 6
  • Įkraunamas: Taip
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Atsparus purslams: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: Nerūdijantis plienas

Apie prekinį ženklą

Nexus buvo įkurta 2005 m. Didžiojoje Britanijoje. Nexus - suaugusiems skirtas prekės ženklas, tarptautiniu mastu žinomas dėl novatoriškų vyrams ir moterims skirtų gaminių. Daug dėmesio skirdamas dizainui, „Nexus“ gamina funkcionalius, kokybiškus suaugusiųjų žaislus, pagamintus iš prabangių medžiagų, kurios garantuoja optimalius rezultatus. Kartu su atsidavusia dizainerių ir inžinierių komanda dirbanti „Nexus“ kompanija yra profesionalų grupė, kurių kiekvienas turi daug patirties ir mąsto apie ateitį.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt