Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibruojantis masturbatorius ,,Nexus Eclipse''

Kaina
116.25 €

,,Eclipse'' - unikalus masturbatorius skirtas jautriausiai jūsų varpos zonai - galvutei. Masturbavimosi ir vibracijos derinys suteiks jums kvapą gniaužiančius pojūčius. Įkraunamas masturbatorius yra atsparus vandeniui, todėl jaudinančiomis pramogomis galėsite mėgautis net duše ar vonioje. Ergonomiškas, grioveliais padengtas masturbatoriaus korpusas suteiks tvirtą sukibimą ir užtikrins patogų naudojimą net pačiame įkarštyje.

Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vibruojantis masturbatorius ,,Nexus Eclipse''  
Atsisėskite ir mėgaukitės 3 greičio funkcijomis, kurios  švelniai stimuliuoja varpą , ir pasirinkite vieną iš 6 vibravimo funkcijų: lėtą, vidutinę, greitą, lėtą pulsaciją, greitą pulsaciją ir eskalavimą. ,,Eclipse'' korpuse yra bangelių formos įbrėžimai, kurie leidžia jį patogiai suimti. Šį masturbatorių galite su savimi pasiimti į vonią ar dušą, nes jis yra 100% atsparus vandeniui. Pilnas įkrovimo ciklas užtrunka tik 75 m., o malonumais galėsite mėgautis visą valandą. 
Tinkamai prižiūrint - šis sekso žaislas malonumą teiks ilgą laiką. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir specialiu  žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Jei masturbatorius taps lipnus, tiesiog gausiai pabarstykite kukurūzų krakmolu, kad atgautų šilkinį glotnumą. Šį žaislą laikykite atskirai nuo kitų sekso žaislų.
Vibruojantis masturbatorius ,,Nexus Eclipse''

Atsisėskite ir mėgaukitės 3 greičio funkcijomis, kurios švelniai stimuliuoja varpą, ir pasirinkite vieną iš 6 vibravimo funkcijų: lėtą, vidutinę, greitą, lėtą pulsaciją, greitą pulsaciją ir eskalavimą. ,,Eclipse'' korpuse yra bangelių formos įbrėžimai, kurie leidžia jį patogiai suimti. Šį masturbatorių galite su savimi pasiimti į vonią ar dušą, nes jis yra 100% atsparus vandeniui. Pilnas įkrovimo ciklas užtrunka tik 75 m., o malonumais galėsite mėgautis visą valandą.

Tinkamai prižiūrint - šis sekso žaislas malonumą teiks ilgą laiką. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Jei masturbatorius taps lipnus, tiesiog gausiai pabarstykite kukurūzų krakmolu, kad atgautų šilkinį glotnumą. Šį žaislą laikykite atskirai nuo kitų sekso žaislų.
Apie vibruojantį masturbatorių:  
 
Pakuotės matmenys: 20 x 13,50 x 9 cm. 
Pakuotės svoris: 455 g. 
Turi 3 greičio ir 6 vibracijos rėžimo nustatymus. 
Įkraunamas. 
Įkrovimo laikas: 75 min. 
Įkrautos baterijos veikimo laikas: 60 min. 
Atsparus vandeniui. 
Pagamintas iš odai saugaus silikono. 
Be ftalatų. 
Įkišamas ilgis: 47 mm.
Apie vibruojantį masturbatorių:
 
  • Pakuotės matmenys: 20 x 13,50 x 9 cm.
  • Pakuotės svoris: 455 g.
  • Turi 3 greičio ir 6 vibracijos rėžimo nustatymus.
  • Įkraunamas.
  • Įkrovimo laikas: 75 min.
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas: 60 min.
  • Atsparus vandeniui.
  • Pagamintas iš odai saugaus silikono.
  • Be ftalatų.
  • Įkišamas ilgis: 47 mm.

Apie prekinį ženklą

Nexus buvo įkurta 2005 m. Didžiojoje Britanijoje. Nexus - suaugusiems skirtas prekės ženklas, tarptautiniu mastu žinomas dėl novatoriškų vyrams ir moterims skirtų gaminių. Daug dėmesio skirdamas dizainui, „Nexus“ gamina funkcionalius, kokybiškus suaugusiųjų žaislus, pagamintus iš prabangių medžiagų, kurios garantuoja optimalius rezultatus. Kartu su atsidavusia dizainerių ir inžinierių komanda dirbanti „Nexus“ kompanija yra profesionalų grupė, kurių kiekvienas turi daug patirties ir mąsto apie ateitį.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt