Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibruojantis masturbatorius ,,Satisfyer Men Wand Black''

Kaina
58.65 €

Multifunkcinis, išskirtinis masturbatorius, kuris stimuliuoja ne tik varpą, bet ir sėklides. Lankstūs masturbatoriaus sparneliai standžiai apglėbia varpą, erzindami jus 50 vibracijos rėžimų, o papildomi grioveliai ant plono koto suteikia dar daugiau palaimos. Su kiekvienu judesiu pažadinkite aistringus troškimus. Diskretiškas ir elegantiškas - juodos spalvos masturbatorius skirtas šiuolaikiško vyro stimuliacijai.

Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vibruojantis masturbatorius ,,Satisfyer Men Wand Black'' 
 
Šis masturbatorius vyrams  sukels visišką ekstazę . Lankstūs sparneliai, pagaminti iš aksominio, odai draugiško silikono, meistriškai apgaubia penį, o grioveliai ir galinga vibracija glosto varpos kotą ir sėklides. Priklausomai nuo nuotaikos, galite rinktis iš 10 ritmų ir 5 intensyvumo lygių. Tai suteikia 50 svaiginančios vibracijos rėžimų, kad patirtumėte nepakartojamus orgazmus. 
,,Satisfyer Men Wand" yra atsparus vandeniui, todėl jį galite naudoti tiek vonioje, tiek duše. Ergonomiškos formos ir patogios medžiagos dėka jis puikiai telpa rankoje. Šis masturbatorius ne tik tinka šiuolaikinio vyro solo žaidimams, bet ir sužavės  daugybe pritaikymo būdų  sekso metu. Pavyzdžiui, galite uždėti šį žaisliuką ant varpos galiuko ir mėgautis jaudinančiu gilaus oralinio sekso pojūčiu. Jį taip pat galima patogiai naudoti įvairiose sekso pozose: tiesiog uždėkite jį ant varpos ir jūsų partnerė galės mėgautis nuostabia vibracija su kiekvienu jūsų judesiu. Nesvarbu, kaip naudosite ,,Satisfyer Men Wand", šis žaisliukas suteiks neregėtą susijaudinimą ir ryškią kulminaciją kiekvieną kartą. 
Tinkamai prižiūrint - šis sekso žaislas malonumą teiks ilgą laiką. Prieš ir po kiekvieno naudojimo išplaukite jį šiltu vandeniu ir specialiu  žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Jei masturbatorius taps lipnus, tiesiog gausiai pabarstykite kukurūzų krakmolu, kad atgautumėte šilkinį glotnumą.

Vibruojantis masturbatorius ,,Satisfyer Men Wand Black''

 
Šis masturbatorius vyrams sukels visišką ekstazę. Lankstūs sparneliai, pagaminti iš aksominio, odai draugiško silikono, meistriškai apgaubia penį, o grioveliai ir galinga vibracija glosto varpos kotą ir sėklides. Priklausomai nuo nuotaikos, galite rinktis iš 10 ritmų ir 5 intensyvumo lygių. Tai suteikia 50 svaiginančios vibracijos rėžimų, kad patirtumėte nepakartojamus orgazmus.

,,Satisfyer Men Wand" yra atsparus vandeniui, todėl jį galite naudoti tiek vonioje, tiek duše. Ergonomiškos formos ir patogios medžiagos dėka jis puikiai telpa rankoje. Šis masturbatorius ne tik tinka šiuolaikinio vyro solo žaidimams, bet ir sužavės daugybe pritaikymo būdų sekso metu. Pavyzdžiui, galite uždėti šį žaisliuką ant varpos galiuko ir mėgautis jaudinančiu gilaus oralinio sekso pojūčiu. Jį taip pat galima patogiai naudoti įvairiose sekso pozose: tiesiog uždėkite jį ant varpos ir jūsų partnerė galės mėgautis nuostabia vibracija su kiekvienu jūsų judesiu. Nesvarbu, kaip naudosite ,,Satisfyer Men Wand", šis žaisliukas suteiks neregėtą susijaudinimą ir ryškią kulminaciją kiekvieną kartą.

Tinkamai prižiūrint - šis sekso žaislas malonumą teiks ilgą laiką. Prieš ir po kiekvieno naudojimo išplaukite jį šiltu vandeniu ir specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Jei masturbatorius taps lipnus, tiesiog gausiai pabarstykite kukurūzų krakmolu, kad atgautumėte šilkinį glotnumą.
Apie vibruojantį masturbatorių: 
 
Masturbatoriaus matmenys: 20 x 5,7 x 7,6 cm. 
Svoris: 253 g. 
10 ritmo ir 5 intensyvumo rėžimai. 
Įkraunamas magnetiniu USB laidu. 
Atsparus vandeniui. 
Imituoja oralinį seksą. 
Tyliai veikia. 
Ličio jonų baterija. 
Pagamintas iš odai malonaus silikono.

Apie vibruojantį masturbatorių:

 
  • Masturbatoriaus matmenys: 20 x 5,7 x 7,6 cm.
  • Svoris: 253 g.
  • 10 ritmo ir 5 intensyvumo rėžimai.
  • Įkraunamas magnetiniu USB laidu.
  • Atsparus vandeniui.
  • Imituoja oralinį seksą.
  • Tyliai veikia.
  • Ličio jonų baterija.
  • Pagamintas iš odai malonaus silikono.

Apie prekinį ženklą

Kompanijos Satisfyer veikla sėkmingai startavo su moteriškais stimuliatoriais, kurie vakuumine technologija ir masažo funkcija priglunda prie klitorio taip arti, jog garantuoja sprogstamus, klitorio orgazmus! Be abejonės, tai vieni nuostabiausių sekso žaislų visame pasaulyje. Tačiau Satisfyer ambicijos leido tobulėti ir sukurti dar geresnius, intensyvesnius, galingesnius Satisfyer Pro ir Luxury linijos stimuliatorius. Šie naujesni žaisliukai išsiskiria ir prabangesne išvaizda, modernesniu dizainu bei funkcionalumu.
Moterims, mėgstančioms klasikinius, įsiskverbimui skirtus sekso žaislus, Satisfyer sukūrė ir vibratorius. Kolekcijoje rasite spalvingus, ryškiomis spalvomis akį traukiančius vibratorius kiškučius, G taško ir klasikinius vibratorius. O jei Jums to dar negana, galite išbandyti Satifyer vaginalinius kamuoliukus.
Satifyer rūpinasi ne tik moterimis, ši kompanija nepamiršo ir stipriosios lyties. Jų kolekcijos masturbatoriai išsiskiria futuristiniu dizainu. O vyrai, norintys suteikti dar stipresnį malonumą savo antrajai pusei, į pagalbą gali pasitelkti vibratorius poroms.
Su Satisfyer galėsite mėgautis dar greitesniais, dar stipresniais orgazmais!

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt