Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Penio žiedas su elektrostimuliacija ,,ElectraStim Jack Socket"

Kaina
117.55 €
Per vyro penį pulsuojantis ,,E-stim'' pojūtis yra vienas iš giliausių seksualinių malonumų, kurį jis gali patirti per savo gyvenimą. Intensyvus erotinis tvinkčiojimas, orgazmo laukimas ir tas sprogstantis galutinis atsipalaidavimas...

Elektriniai penio žiedai nuostabiai patobulina meilės žaidimus ir masturbaciją, bet kas jei galėtumėte sustiprinti pasitenkinimo malonumą panaudodami elektrostimuliaciją? ,,Jack Socket'' yra unikalus elektrinis sekso žaislas, sukurtas specialiai penio stimuliacijai. Jis sujungia tikroviškus masturbavimosi pojūčius su priklausomybę sukeliančiu erotinės elektrostimuliacijos orgazmo sprogimu.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Penio žiedas su elektrostimuliacija ,,ElectraStim Jack Socket"

Pasiruoškite visiškai naujai elektro sekso patirčiai  su ,,ElectraStim Jack Socket" elektriniu stimuliatoriumi. Šis  revoliucinis vyrų sekso žaislas  sujungia nepakartojamus e-stimuliacijos pojūčius su intensyviai maloniu tikro vyriško masturbatoriaus pojūčiais. 
Kad užtikrintumėte maksimalią stimuliaciją per šonines elektrinio stimuliatoriaus angas užtepkite elektrai laidaus gelio (pridedamas rinkinyje). Tada sutepkite masturbatorių/varpą ir įkiškite penį į vidų, glostydami, spausdami ir sukdami reguliuokite masturbavimosi greitį, spaudimą ir intensyvumą. Naudodami ,,ElectraStim" stimuliatorių reguliuokite elektrojutimų stiprumą ir pobūdį, kad jūsų varpa pulsuotų ir kaistų. 
Vidinė masturbatoriaus dalis pagaminta iš tikroviško, odai draugiško TPE plastiko. ,,Electro-Intense"  tekstūra turi išraiškingus ir tikroviškus iškilimus bei briauneles, kurios meistriškai atkartoja makšties reljefą  ir masažuoja penį per visą ilgį. Dėka atviro masturbatoriaus dizaino šiuo sekso žaislu galėsite mėgautis vienas arba su antra puse. 
Lankstus korpusas turi 2 mm. įvestis, skirtas prijungti prie  specialios ,,ElectraStim'' maitinimo dėžutės . Yra net adapterių, skirtų naudoti su kitais ,,E-stim'' įrenginiais" ir ,,TEN" aparatais. Norint sukurti aprašytus pojūčius, reikalingas ,,ElectraStim'' stimuliatorius ar kitas ,,E-stim'' įrenginys. Į komplektaciją įeina: 2 mm. kaiščio jungtis, adapteriai, elektrai laidus gelis ir vandens pagrindo lubrikanto mėginėlis.
Pasiruoškite visiškai naujai elektro sekso patirčiai su ,,ElectraStim Jack Socket" elektriniu stimuliatoriumi. Šis revoliucinis vyrų sekso žaislas sujungia nepakartojamus e-stimuliacijos pojūčius su intensyviai maloniu tikro vyriško masturbatoriaus pojūčiais.

Kad užtikrintumėte maksimalią stimuliaciją per šonines elektrinio stimuliatoriaus angas užtepkite elektrai laidaus gelio (pridedamas rinkinyje). Tada sutepkite masturbatorių/varpą ir įkiškite penį į vidų, glostydami, spausdami ir sukdami reguliuokite masturbavimosi greitį, spaudimą ir intensyvumą. Naudodami ,,ElectraStim" stimuliatorių reguliuokite elektrojutimų stiprumą ir pobūdį, kad jūsų varpa pulsuotų ir kaistų.

Vidinė masturbatoriaus dalis pagaminta iš tikroviško, odai draugiško TPE plastiko. ,,Electro-Intense" tekstūra turi išraiškingus ir tikroviškus iškilimus bei briauneles, kurios meistriškai atkartoja makšties reljefą ir masažuoja penį per visą ilgį. Dėka atviro masturbatoriaus dizaino šiuo sekso žaislu galėsite mėgautis vienas arba su antra puse.

Lankstus korpusas turi 2 mm. įvestis, skirtas prijungti prie specialios ,,ElectraStim'' maitinimo dėžutės. Yra net adapterių, skirtų naudoti su kitais ,,E-stim'' įrenginiais" ir ,,TEN" aparatais. Norint sukurti aprašytus pojūčius, reikalingas ,,ElectraStim'' stimuliatorius ar kitas ,,E-stim'' įrenginys. Į komplektaciją įeina: 2 mm. kaiščio jungtis, adapteriai, elektrai laidus gelis ir vandens pagrindo lubrikanto mėginėlis.
Apie elektrinį stimuliatorių:  
 
Vidinis stimuliatoriaus ilgis: 10 cm. 
Vidinis stimuliatoriaus diametras: 2,5 - 4 cm. 
Svoris: 564 g. 
Spalva: Juoda. 
Pagamintas iš minkšo, švelnaus, odai draugiško TPE plastiko. 
Pridedamas elektrai laidus gelis ir vandens pagrindo lubrikanto mėginėlis.
Apie elektrinį stimuliatorių:
 
  • Vidinis stimuliatoriaus ilgis: 10 cm.
  • Vidinis stimuliatoriaus diametras: 2,5 - 4 cm.
  • Svoris: 564 g.
  • Spalva: Juoda.
  • Pagamintas iš minkšo, švelnaus, odai draugiško TPE plastiko.
  • Pridedamas elektrai laidus gelis ir vandens pagrindo lubrikanto mėginėlis.

Apie prekinį ženklą

Electrastim buvo įkurta 2001 m., siekiant pasiūlyti unikalią seksualinę patirtį tiek poroms, tiek asmenims, nepaisant jų lyties ar seksualinių pageidavimų. Mūsų specialistų patirtis neuroraumeninės stimuliacijos srityje yra visų mūsų gaminių pagrindas, todėl esame išskirtiniai erotinės elektros stimuliacijos (paprastai žinomos kaip EES arba e-stim) srityje, nes visi mūsų produktai yra sukurti visų pirma galvojant apie malonumą. ElectraStim komanda ir prekės ženklas klesti dėl naujovių ir išlaiko aukščiausią įmanomą produktų kokybę. Jei nesame užtikrinti, kad klientams patiks naujas mūsų produktas - grįšime prie piešimo lentos, kol ištobulinsime dizainą. Galų gale, klientų pasitenkinimas yra didžiausias mūsų rūpestis!

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt