Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Prostatos masažuoklis - analinis kaištis ,,MGX Trident''

Kaina
74.85 €
Patirkite naują ir sustiprintą vyrišką orgazmą, ir išplėskite savo orgazmo potencialą su ,,MGX Trident'' prostatos masažuokliu, kuris idealiai tinka pradedantiems analinių žaidimų mėgėjams. ,,MGX Trident" yra nauja ,,MGX Classic", modelio, kuris davė pradžią visai prostatos stimuliatorių rinkai, interpretacija. ,,MGX Trident'' - tobulai subalansuotas prostatos masažuoklio modelis, kuris turinti briaunuotą kotą, kad sustiprintų pojūčius analiniame kanale.

,,Aneros" stimuliuoja, cirkuliuoja ir įelektrina visas pagrindines orgazmo sudedamąsias dalis, kurios priklauso ne tik nuo varpos - daugelis vyrų tai įvardija kaip geriausią orgazmą savo gyvenime.
Spalva: Balta
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Prostatos masažuoklis - analinis kaištis ,,MGX Trident'' 
 
Naujame ,,Trident" serijos modelyje įdiegta daugiaašė judesio technologija, kuri užtikrina didesnę galvutės judesių laisvę ir suteikia daugiau įvairių pojūčių. Ši papildoma funkcija sukuria išskirtinio malonumo dimensiją, todėl vyrui lengviau pasiekti didįjį O. 
 
Kaip tai veikia? 
,,Aneros" prostatos masažuoklis leidžia vyrams patiems patogiai ir diskretiškai atlikti prostatos masažą. Atliekant analinius Kėgelio pratimus, ,,Aneros" konstrukcijoje naudojamas  savaime besisukantis mechanizmas, kuris stimuliuoja prostatą iš vidaus ir iš išorės per tarpvietę . Tai atliekama visiškai laisvomis rankomis, todėl naudotojas gali laisvai tyrinėti pojūčius bet kokiose padėtyse. 
Naudojantis ,,Aneros" stimuliatoriumi vis labiau atsipalaiduojama. Kiekviena sesija tęsia ankstesniąją, gerindama jūsų kūno supratimą apie patirtus pojūčius ir įtraukdama naujus. Praktikuodamasis ir tyrinėdamas,  naudotojas gali pasiekti kūno ir proto malonumo viršūnę , vadinamą ,,Super-O". 
Naudokite ,,MGX Trident" masturbacijos, preliudijos ar sekso metu, kad padidintumėte malonumą , arba švelniai kilstelėkite jį, kad išlaisvintumėte P taško orgazmo potencialą. 
Tinkamai prižiūrint šis prostatos masažuoklis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščio medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

Prostatos masažuoklis - analinis kaištis ,,MGX Trident''

 
Naujame ,,Trident" serijos modelyje įdiegta daugiaašė judesio technologija, kuri užtikrina didesnę galvutės judesių laisvę ir suteikia daugiau įvairių pojūčių. Ši papildoma funkcija sukuria išskirtinio malonumo dimensiją, todėl vyrui lengviau pasiekti didįjį O.
 

Kaip tai veikia?


,,Aneros" prostatos masažuoklis leidžia vyrams patiems patogiai ir diskretiškai atlikti prostatos masažą. Atliekant analinius Kėgelio pratimus, ,,Aneros" konstrukcijoje naudojamas savaime besisukantis mechanizmas, kuris stimuliuoja prostatą iš vidaus ir iš išorės per tarpvietę. Tai atliekama visiškai laisvomis rankomis, todėl naudotojas gali laisvai tyrinėti pojūčius bet kokiose padėtyse.

Naudojantis ,,Aneros" stimuliatoriumi vis labiau atsipalaiduojama. Kiekviena sesija tęsia ankstesniąją, gerindama jūsų kūno supratimą apie patirtus pojūčius ir įtraukdama naujus. Praktikuodamasis ir tyrinėdamas, naudotojas gali pasiekti kūno ir proto malonumo viršūnę, vadinamą ,,Super-O".

Naudokite ,,MGX Trident" masturbacijos, preliudijos ar sekso metu, kad padidintumėte malonumą, arba švelniai kilstelėkite jį, kad išlaisvintumėte P taško orgazmo potencialą.

Tinkamai prižiūrint šis prostatos masažuoklis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščio medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Apie prostatos masažuoklis: 
Pakuotės matmenys: 22,50 x 14 x 3,50 cm 
Pakuotės svoris: 266 g 
Gaminio matmenys: 11 x 10,1 x 2,3 cm 
Produkto svoris: 41 g 
Medžiagos: Silikonas 
Stimuliavimo zona: Analinis

Apie prostatos masažuoklis:

  • Pakuotės matmenys: 22,50 x 14 x 3,50 cm
  • Pakuotės svoris: 266 g
  • Gaminio matmenys: 11 x 10,1 x 2,3 cm
  • Produkto svoris: 41 g
  • Medžiagos: Silikonas
  • Stimuliavimo zona: Analinis

Apie prekinį ženklą

2012 m. Aneros pristatė Helix Syn™, kuris tapo populiariausiu laisvų rankų įrangos vyrišku G taško masažuokliu pasaulyje. Šiandien su pasididžiavimu pristatome Helix Syn™ Trident, mūsų naujausių Trident serijos naujovių sintezę su prabangiausiu iki šiol aksominiu silikonu. Helix Syn™ Trident stipriai sustiprina susitikimus su partneriu ir perkelia solo tyrinėjimus iki daugelio orgazminės ekstazės lygio.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt