Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
Nexus

Prostatos masažuoklis Nexus "REVO EXTREME"

Kaina
213.65 €

Vibruojantis prostatos masažuoklis „Revo Extrme“ iš „Nexus“ skirtas ekstremaliems vartotojams!

"Revo" masažuoja prostatą, o tarpvietę stimuliuoja 6 vibracijos nustatymai vienu metu. 

"Revo Extreme" yra atsparus vandeniui ir įkraunamas, kaip ir plonas, modernaus dizaino nuotolinio valdymo pultas. Išbandykite 34 malonumo derinius vienas arba su partneriu, galite net nusinešti į vonią ar dušą!

 Po naudojimo nuvalykite šį vandeniui atsparų prietaisą šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba žaislų valikliu.

Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

PROSTATOS MASAŽUOKLIS NEXUS "REVO EXTREME"  
Vibruojantis prostatos masažuoklis „Revo Extrme“ iš „Nexus“ skirtas ekstremaliems vartotojams! 
„Revo Extreme“ yra prabangus, aukščiausios klasės sekso žaislas, galintis vyrams suteikti neįtikėtinai stiprų orgazmą.  Masažuoklis pagamintas iš labai kokybiško silikono,  kuris nedirgina odos ir  nesukelia alergijos.   
„Revo Extreme“  turi net 34 galimybes suteikti Jums malonumą . 6 vibracijos programos, 2 galvutės sukimosi greičiai ir kryptys leis sukurti kombinaciją, maloniausią Jums.  
"Revo Extreme"  yra atsparus vandeniui ir įkraunamas , kaip ir plonas, modernaus dizaino nuotolinio valdymo pultas.  Išbandykite 34 malonumo derinius  vienas arba su partneriu, galite net nusinešti į vonią ar dušą! 
Tinkamai prižiūrint šis prostatos masažuoklis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Kodėl Jums naudingas prostatos masažuoklis? 
Prostatos masažuoklis- tai dar vienas būdas, kuris gali jums suteikti nepakartojamus, galbūt net dar nepatirtus intensyvius orgazmus. 
Prostatos stimuliavimas mažiną stresą, pagerina kraujotaką, bei seksualines patirtis. 
Reguliarus prostatos masažas veikia kaip prevencinė priemonė prieš prostatos vėžį bei prostatos uždegimą.
PROSTATOS MASAŽUOKLIS NEXUS "REVO EXTREME"

Vibruojantis prostatos masažuoklis „Revo Extrme“ iš „Nexus“ skirtas ekstremaliems vartotojams!

„Revo Extreme“ yra prabangus, aukščiausios klasės sekso žaislas, galintis vyrams suteikti neįtikėtinai stiprų orgazmą. Masažuoklis pagamintas iš labai kokybiško silikono, kuris nedirgina odos ir nesukelia alergijos. 

„Revo Extreme“ turi net 34 galimybes suteikti Jums malonumą. 6 vibracijos programos, 2 galvutės sukimosi greičiai ir kryptys leis sukurti kombinaciją, maloniausią Jums. 

"Revo Extreme" yra atsparus vandeniui ir įkraunamas, kaip ir plonas, modernaus dizaino nuotolinio valdymo pultas. Išbandykite 34 malonumo derinius vienas arba su partneriu, galite net nusinešti į vonią ar dušą!

Tinkamai prižiūrint šis prostatos masažuoklis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.

Kodėl Jums naudingas prostatos masažuoklis?
  • Prostatos masažuoklis- tai dar vienas būdas, kuris gali jums suteikti nepakartojamus, galbūt net dar nepatirtus intensyvius orgazmus.
  • Prostatos stimuliavimas mažiną stresą, pagerina kraujotaką, bei seksualines patirtis.
  • Reguliarus prostatos masažas veikia kaip prevencinė priemonė prieš prostatos vėžį bei prostatos uždegimą.
APIE MASAŽUOKLĮ  
 
Pakuotės matmenys: 18 x 18 x 6 cm 
Pakuotės svoris: 455 g 
Gaminio skersmuo: 5,4 cm 
Įkišamas ilgis: 10 cm 
Variklių kiekis: 1 
Greičio režimai: 6 
Įkraunamas: Taip 
Įkrovimo laikas: 210 min 
Įkrautos baterijos veikimo laikas: 600 min 
Atsparus vandeniui: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: Silikonas
APIE MASAŽUOKLĮ
 
  • Pakuotės matmenys: 18 x 18 x 6 cm
  • Pakuotės svoris: 455 g
  • Gaminio skersmuo: 5,4 cm
  • Įkišamas ilgis: 10 cm
  • Variklių kiekis: 1
  • Greičio režimai: 6
  • Įkraunamas: Taip
  • Įkrovimo laikas: 210 min
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas: 600 min
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: Silikonas

Apie prekinį ženklą

Nexus buvo įkurta 2005 m. Didžiojoje Britanijoje. Nexus - suaugusiems skirtas prekės ženklas, tarptautiniu mastu žinomas dėl novatoriškų vyrams ir moterims skirtų gaminių. Daug dėmesio skirdamas dizainui, „Nexus“ gamina funkcionalius, kokybiškus suaugusiųjų žaislus, pagamintus iš prabangių medžiagų, kurios garantuoja optimalius rezultatus. Kartu su atsidavusia dizainerių ir inžinierių komanda dirbanti „Nexus“ kompanija yra profesionalų grupė, kurių kiekvienas turi daug patirties ir mąsto apie ateitį.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt