Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Blizgantys akių lipdukai ,,Sparkle Bling”

Kaina
8.45 €

,,Le Desir” - tai įmonė, kuri kuria ne tik seksualius drabužius, bet ir turi savo aksesuarų liniją. Su šiais seksualiais lipdukais, jūs atrodysite nepakartojamai.

Lipdukai atskleis Jūsų akių grožį, o juk akys - sielos veidrodis.

Nustebinkite savo antrą pusę, arba nupirkitai Jai šiuos lipdukus dovanų ir pasinerkite į žaidimus.

Spalva: Spalvota
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Blizgantys akių lipdukai ,,Sparkle Bling”  
Šie  ,,Crowned”  lipdukai akimirksniu suteiks žavesio bet kokiai aprangai arba, žinoma, visai be aprangos.  Parodykite savo gražų kūną  pridedant šiek tiek akinamo žavesio ir  pavokite visą naktį!  Šis „Bling“ lipdukas skirtas dėvėti aplink akis, todėl akių kontaktas tampa ypač intensyvus. 
  
Apie Lipdukus:  
Pakuotės matmenys: 18 x 0,50 x 16 cm 
Pakuotės svoris: 14 gr 
Medžiagos: Derva ir akrilas
Blizgantys akių lipdukai ,,Sparkle Bling”

Šie ,,Crowned” lipdukai akimirksniu suteiks žavesio bet kokiai aprangai arba, žinoma, visai be aprangos. Parodykite savo gražų kūną pridedant šiek tiek akinamo žavesio ir pavokite visą naktį! Šis „Bling“ lipdukas skirtas dėvėti aplink akis, todėl akių kontaktas tampa ypač intensyvus.
 
Apie Lipdukus:

Pakuotės matmenys: 18 x 0,50 x 16 cm
Pakuotės svoris: 14 gr
Medžiagos: Derva ir akrilas

Apie prekinį ženklą

„Le Desir“ yra viena didžiausių kampanijos „Shots“ sėkmių! Pasirodžius šiai kolekcijai, per kelias dienas ji buvo išparduota ir yra nuolat pildoma. Šis prekinis ženklas pasižymi prabanga, unikalumu bei išskirtiniais dizainais. 

Kiekviea prekė yra kruopščiai supakuota - atidarius pakuotę atrodo, kad išvyniojai dovaną - kiekvienas produktas supakuotas į šiklinį popierių bei turi sveikinimo kortelę, todėl visi šio prekės ženklo produktai itin tinkami dovanoti.

Visi modeliai yra gaminami iš tampraus audinio, todėl priglunda it antra oda, juos lengva apsirengti bei patogu dėvėti.  

Dar vienas šio prekinio ženklo išskirtinumas - kainos ir kokybės santykis. Įsigykite aukštos kokybės apatinius už geriausią įmanomą kainą. 
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt