Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Niekas nesakė

Man itin malonu, kad čia įžengei. Norėčiau su Tavimi pasidalinti slėpiniais, kurie padės tyrinėti, atrasti, norėti bei geisti.

Malonumo

Vanilinis - tradicinis seksas jau atgyvena?

Sausis 25, 2024

Įsivaizduok, kad draugų kompanija Tavęs paprašo visiems nupirkti ledų. Kokius rinktumeisi? Šokoladinius, braškinius, o gal… karamelinius? Nežinau, kaip Tu, bet aš - 100% vanilinius. Man tai vienas iš universaliausių, paprasčiausių, bet ne prasčiausių skonių, kuris tikėtina, kad tiktų visiems. Kodėl apskritai apie tai kalbame? Keista, bet ne kas kitas, o tradicinis seksas anglų kalboje turi terminą “Vanilla Sex”, o apie jį aš šiandien ir noriu plačiau pakalbėti!

Skaityti daugiau

Kodėl būnant su ja lovoje norisi žiovauti?

Sausis 18, 2024

Ar kada nors susimąstei, kodėl Tavo lova galėjo virsti tik miego, o ne aistringų ir iš proto varančių žaidimų su ja vieta? Jei taip, pabūk dar čia, turime Tau ką papasakoti. Gyvenimo šurmulys, į kurį kartais įsisukame kaip bitės į avilį, gali kaip reikiant atitraukti mus nuo to, kas verčia garsiai aikčioti (ir ne iš skausmo)! Tačiau net ir suvokdami tai, mes dažnai elgiamės kaip tingios pandos ir galvojame, kad kai kurie dalykai išsispręs savaime. Gerai, jeigu iš viso pagalvojame! Neleisk ugnelei silpti, išsiaiškink partnerės pasyvumo priežastis, o toliau - kaip Diev...pasikalbėkite apie tai kartu!

Skaityti daugiau

Priešlaikinė ejakuliacija ir kaip ją atitolinti? Pasakoja psichoseksologė Roberta.

Spalis 17, 2023

Priešlaikinė ejakuliacija – viena iš dažniausių seksualinių problemų, su kuria susiduria vyrai. Apie ją - ne visiems lengva kalbėti. Tai ne tik fizinis iššūkis, bet ir psichologinė kliūtis, kuri gali turėti įtakos vyrų pasitikėjimui savimi, partnerių santykiams ir bendram gyvenimo kokybės suvokimui. Siekdami suprasti šį reiškinį giliau ir suteikti daugiau aiškumo Jums, pokalbio metu kreipėmės į psichoseksologę Robertą, kuri pasidalino savo žiniomis, patirtimi ir rekomendacijomis šia svarbia tema!

Skaityti daugiau

Klientės, išgirdusios žodį “lubrikantas” galvoja, jog su jomis kažkas negerai. Pasakoja intymios gimnastikos instruktorė Elina.

Spalis 17, 2023

Nepaisant daugybės lubrikantų naudojimo privalumų ir malonumų, jie dažnai siejami su tam tikrais mitais ar nesusipratimais. Norėdami išsklaidyti šias klaidingas nuomones ir skatinti sveiką požiūrį į šį produktą, kreipėmės į intymios gimnastikos trenerę Eliną. Čia ji dalijasi ne tik savo patirtimi, bet ir paaiškina, kodėl lubrikantas gali būti vertingas visiems, net jei nėra susidūriama su jokiais iššūkiais!

Skaityti daugiau

„Kai sekso metu slepiame skausmą, stipriname vidines asociacijas, kad seksas yra - nemaloni patirtis.“, - Psichoseksologė Roberta.

Rugsėjis 4, 2023

Įsivaizduok, romantiškas vakaras. Tik Tu ir Jis. Atmosfera kaista, karšta, labai karšta, degina... Uch. Jausmas lyg į užvertus vartus skausmingai atsitrenkus. Taigi šįkart pakalbėkime daugeliui moterų aktualia tema – vaginizmas. Kas tai? Nors pati vaginizmo sąvoka tikrai nėra suprantama visoms moterims, skausmas sekso metu – neretai gerai pažįstamas jausmas. Kalbiname psichoseksologę Robertą, kuri teigia, jog pastaroji problema jos darbo kabinete sprendžiama itin dažnai.


 

Skaityti daugiau

Provokatas Tomas. Ar jau išbandei P taško masažą?

Rugpjūtis 23, 2023

Jei moterys turi tašką G, mes, vyrai, turime tašką P. Daugelis dar iki šiol vengia apie jį kalbėti, o tuo labiau liesti, bet tik ne aš. Tave irgi skatinu nesigėdyti savo nuostabaus kūno ir jautriausių vietelių, kurias stimuliuojant gali panirti į naujus malonumus, pagerinti seksualinį gyvenimą ir netgi išspręsti vyriškas sveikatos problemas ar užkirsti joms kelią. Tad mesk šalin visas išankstines nuostatas – papasakosiu Tau apie prostatos malonumus be tabu.

Skaityti daugiau

„Intymią gimnastiką turėtų praktikuoti kiekviena moteris, nesvarbu, kokio ji amžiaus!“

Rugpjūtis 12, 2023

Nors apie moters kūno unikalumą ir jo paslaptis dabar kalbama visur, yra nemažiau svarbių aspektų, apie kuriuos, deja, išgirstama rečiau, nei norėtųsi... Viena tokių sričių – intymioji gimnastika, kurios tikslas – atstatyti ir stiprinti moters sveikatą bei padidinti jos pasitikėjimą savimi ne tik kasdieniame gyvenime, bet ir intymiais momentais. Tam, kad susipažinti su šia sritimi artimiau, kalbiname intymios gimnastikos instruktorę Eliną, kuri tuojaus pasidalins savo patirtimi, žiniomis ir paslaptimis, kaip per tokią unikalią praktiką moterys gali atrasti savo vidinę ugnelę ir harmoniją!

Skaityti daugiau

Provokatė Rasa. Kaip rasti paslaptingą G tašką?

Rugpjūtis 2, 2023

Ar esi patyrusi vaginalinį orgazmą? Prisipažinsiu – aš jį pirmą kartą patyriau tik būdama 35-erių, nes iki tol savo mintis ir veiksmus koncentravau visai ne ten, kur reikėtų. Ir tame nieko keisto, nes tiek kine, tiek knygose būdavo vaizduojama, kad moteris patiria didįjį O praėjus kelioms minutėms nuo varpos įkišimo į makštį ir monotoniško pajudėjimo pirmyn ir atgal. Iš tiesų, vaginalinį orgazmą patiria maždaug 1 moteris iš 4. Neretai šiam tikslui pasiekti reikia įdėti daugiau pastangų, bet jei esi tam pasiruošusi ir tikrai nori daugiau malonumo, pasidalinsiu su Tavimi patarimais, kurie suveikė man.

Skaityti daugiau

Kaip kalbėti apie seksą su savo partneriu? Pasakoja psichoseksologė Roberta.

Liepa 19, 2023

Provokate, o ką Tau lengviau apnuoginti: kūną, ar mintis? Jei konkrečiau - mintis ne apie betką, o apie savo seksualumo poreikius? Žinome, kad prie pirmojo varianto pasiliktų ne vienas šį straipsnį skaitantis žmogus, todėl šia tema nusprendėme pakalbinti psichoseksologę Robertą, kuri, deja, bet dėl porų baimės prabilti apie seksą yra susidūrusi jau su ne vienomis skyrybomis.

Skaityti daugiau

„Moteris, praradusi lytinį potraukį yra dažnas mano kabineto svečias.“, – sako psichoseksologė Roberta.

Birželis 28, 2023

Gaila, bet dauguma galėtų patvirtinti, jog seksualumo tema Lietuvoje vis dar yra TABU. Nors šiomis dienomis pamažu auga suvokimas, jog seksualinė sveikata yra svarbi ir natūrali žmogaus gyvenimo dalis, garsiai apie tai kalbančių specialistų ir bendruomenių pas mus vis dar trūksta. Kai socialiniuose tinkluose pastebėjome Robertą ir jos pirmuosius įrašus seksualumo tema, supratome – norime su ja SUSIPAŽINTI ARTIMIAU!

Skaityti daugiau

Provokatas Tomas. Geras oralinis seksas: kaip elgtis su JA?

Birželis 15, 2023

Įsivaizduok, kaip ji ateina prie Tavęs ir palengva artėja prie Tavo pasididžiavimo. Švelniai priglaudžia savo lūpas prie galvutės ir godžiai jį visą apžioja. Jauti jos drėgną burną ir aksominį liežuvį, maloniai slystantį Tavo varpa... Įkaitai, tiesa? Jei nori panašaus scenarijaus, pasidalinsiu su Tavimi patikrintais patarimais, kaip turėtum elgtis su savo dama, kad ji išpildytų Tavo troškimus, susijusius su svaiginančiai drėgnu ir maloniu oraliniu seksu.

Skaityti daugiau

Provokatė Rasa. 3 idėjos karštam seksui vasarą!

Birželis 1, 2023

Vasara atėjo irrr prasidėjo! Pagaliau galime ne tik dainuoti apie vasarą, bet iš tiesų ją pasitikti. Dievinu vasarą, nes oras karštesnis, mintys laisvesnės, drabužių – mažiau, sekso – daugiau. Prisipažinsiu, be sekso negaliu gyventi nei gūdžiausią žiemą, nei rudenį, bet kai ateina vasara ir galva būna mažiau apkrauta darbais bei kitais rūpesčiais, negaliu nustoti galvoti apie seksą. Kam tik galvoti, jei galima imti ir apsižergti partnerį bei patirti aistringus malonumus? Tad pasidalinsiu savo išbandytomis idėjomis, kaip ir kur galima patirti nepamirštamų seksualinių nuotykių šią vasarą.

Skaityti daugiau

Kaip seksualus apatinis trikotažas moterims gali pakeisti poros gyvenimą?

Gegužė 23, 2023

Kaip pradedi skaityti knygą: nuo galo, vidurio ar nuo viršelio? Juk sutiksi, kad daugiau intrigos tada, kai verti nuo pradžios link nenuspėjamos pabaigos. Taip pat yra ir žaidžiant erotinius žaidimus, kurie prasideda nuo... viliojančio pateikimo arba kitaip – gundančių drabužėlių. Iš tiesų seksualus apatinis trikotažas moterims internetu iš Provocat.lt gali pasitarnauti kaip afrodiziakas. O svarbiausia – kai miegamajame įsivyrauja rutina ir santykiai pradeda vėsti, viliokiškas ir fantazijas kurstantis seksualus apatinis trikotažas gali padėti iš naujo įsimylėti!

 

Skaityti daugiau

Provokatė Lina. 4 priežastys, kodėl dievinu masturbuotis

Gegužė 23, 2023

Nusipraususi po dušu, užsidegu smilkalą, prigesinu šviesas ir nuoga atsigulu į minkštą lovą. Pasirąžau kaip katė, sutraukiu dubens raumenis bei sėdmenis ir delnus priglaudžiu prie šlaunų. Švelniai kylu aukštyn, artėdama link vidinės šlaunų pusės. Kaire ranka nusliuogiu iki spenelių ir juos sugriebiu, o dešine ranka perbraukiu per sudrėkusias lytines lūpas. Būsiu atvira – dievinu save liesti ir kontroliuoti užliejančias malonumo bangas, todėl masturbacija man nėra tabu. Štai keletas priežasčių, kodėl ši meilės sau forma man taip patinka, bei gali būti naudinga ir Tau.

Skaityti daugiau

Provokatas Tomas. Analinis seksas – o kodėl ne?

Gegužė 10, 2023

Nėra ko slėpti, bene visi vyrai TO tikrai nori. Esminis klausimas, ar TO nori Tu. Taip, kalba eina apie analinį seksą. Keisčiausia, kad žmonės dažnai turi neigiamą nuomonę apie analinį seksą, nors net nėra jo bandę. Kaip galima spręsti apie ledus, kad jie neskanūs, kai jų net nepalaižei? Apie analinį seksą sklando daugybė skirtingų nuomonių ir mitų, kuriuos bandysiu paneigti, o ar ryšiesi pabandyti – Tavo reikalas, nes kiekvienas su savo kūnu elgiamės taip, kaip norime mes patys.

Skaityti daugiau

Provokatė Rasa. Kodėl neturėtum vaidinti orgazmo?

Balandis 28, 2023

Rezultatai, rezultatai, rezultatai. Atrodo, visur mes vaikomės tik rezultatų – samdomame darbe, versle ir net miegamajame. Taip taip, šįkart aš noriu pakalbėti apie orgazmą ir pasidalinti asmenine nuomone, ar verta jo taip vaikytis. Tikriausiai jau iš pavadinimo galima suprasti, kad pati labiausiai stengiuosi mėgautis procesu, todėl rezultatas – orgazmas – kartais lieka nuošaly. Kartais jis mane aplanko, kartais ne, bet seksas dėl to tikrai netampa mažiau maloniu. Tad ką daryti, kad daugiau patirtum malonumo, net jei ne visada patiri Didįjį O? Pabandysiu atsakyti šiame tekste.

Skaityti daugiau

Provokatė Lina. Draugai su privalumais – įmanoma ar ne?

Balandis 23, 2023

Vien tik seksas ir nieko daugiau? Įmanoma ar ne? Apie santykius su privalumais sklando daugybė nuomonių, tad čia pabandysiu pasidalinti savąja. Tik prisimink, kad nuomonė subjektyvi, patarimai – irgi, tad kiekvienu konkrečiu atveju įsivertink pagal savo situaciją ir elkis taip, kaip Tau atrodo protingiausia ir geriausia. Draugai su privalumais – tai du žmonės, kurie pagal susitarimą užsiima seksu, tačiau nepuoselėja įprastoms poroms būdingų romantinių santykių ir nėra įsipareigoję vienas kitam. Tai ne vienkartiniai santykiai ir ne vienos nakties nuotykis, bet reguliarus seksas su tuo pačiu žmogumi. Tam, kad jie tokiais ir liktų, svarbu laikytis kelių taisyklių.

Skaityti daugiau

Provokatas Tomas. Ko iš tiesų nori vyrai?

Balandis 19, 2023

Jums, vyrams, tik vienas galvoj. Dažnai girdima frazė, kuria teigiama, kad neva visas vyrų pasaulis sukasi aplink seksą. Tačiau tikroji tiesa ta, kad tiek vyrams, tiek moterims norisi sekso. Be to, įsivaizduojant, kad visi vyrai trokšta užsiimti seksu vos tik pasitaikius progai, nelabai gilinamasi, kokio sekso ir ko iš tiesų sekso metu nori vyrai. Patikėk manimi – vyrai tikrai norėtų, kad jų partnerės pasigilintų, tad kviečiu susipažinti su tikraisiais vyrų troškimais. Gali būti, kad tikrieji vyrų norai nustebins.

Skaityti daugiau

Provokatė Lina. Ką turi žinoti apie vienos nakties nuotykius?

Balandis 13, 2023

Esi jaunas, kol dar yra pirmų kartų. Negaliu nepritarti šiam posakiui, bet, kalbant tik tarp mūsų, vienos nakties nuotykių esu turėjusi... ne vieną ir ne du. Nes – o kodėl ne? Suprantu, tai tikrai ne kiekvienai ir ne kiekvienam, bet jei Tavo tikslas patirti vienkartinį malonumą su nepažįstamuoju... Go for it, kaip aš sakau. Juk ne visiems norisi ilgalaikių santykių, emocinio prisirišimo, dažnai trūksta laiko puoselėti kokybiškus romantinius santykius ir panašiai. Tačiau visi mes norime patirti malonumą, tad vienkartinis seksas tam ideali išeitis. Vis tik prieš ryžtantis šiam nuotykiui, Tu privalai žinoti keletą dalykų.

Skaityti daugiau

Provokatė Rasa. Kodėl rytinis seksas yra geriau nei kava?

Kovas 30, 2023

Įsivaizduok, ankstus rytas. Guli lovoje, šalia – Tavo jau pažįstamas, bet geidžiamas ir ne vieną duslią, malonumo pripildytą aimaną sukėlęs kūnas. Jis švelniai prigludęs prie Tavęs, jauti šiltas rankas, jos glosto Tave rūpestingais mostais. Liečia Tavo šlaunis, artėja link Tavo slaptos vietelės ir ach – jauti, kaip užtikrintai buvai užpildyta Jo varpos. „Labas rytas“ – toks šįryt pasisveikinimas, kaipmat išblaškęs rytinį apsnūdimą ir nunešęs į aistros ir begėdiškų malonumų kupiną sodą.

Skaityti daugiau

Moters seksualumas nuo 20 iki 50 metų

Kovas 5, 2023

Moteris – paslaptinga, mistiška, nenuspėjama ir gaivališka būtybė, kurios paslapties įminti iki šiol nepavyko net genialiausiems pasaulio protams. Ji gali būti graži, protinga, linksma, šmaikšti, aikštinga, žavinga, išsilavinusi, daranti stulbinančią karjerą ar visiškai nedirbanti. Taip, ji gali būti bet kokia, tačiau jei paklausite vyrų, kokia moteris jiems atrodo ideali ir kokią jie norėtų matyti šalia savęs, atsakymas būtų vienas – seksuali. 
 

Prancūzai net turi moters seksualumą apibrėžianti epitetą – „femme fatale“. Tai – fatališka, seksuali, žavinga, gundanti moteris, traukianti vyrų dėmesį visur, kur tik pasirodo. Kur glūdi moteriško seksualumo paslaptis ir kaip jis kinta bėgant metams?

Skaityti daugiau

Sekso baldai - kas tai ir kada reikalingi?

Vasaris 23, 2023

Niekas nesakė, jog norint patirti išskirtinį malonumą lovoje, reikia ieškoti inovatyvių būdų, kaip atnaujinti turimus įgūdžius ir sužadinti snūduriuojančią aistrą. Daugelis mūsų malonumo ieško pasirinkdami lubrikantus, sekso žaislus, tačiau tik kai kurie drįsta žengti tolyn, pasirinkdami sekso baldus. Ir patikėkite, išbandyti sekso baldai dažniausiai ne tik sukelia malonią nuostabą, bet ir su kaupu patenkina bet kokius lūkesčius.

Skaityti daugiau

Menstruacinės taurelės - tobulas išradimas?

Vasaris 23, 2023

Menstruacinė taurelė... Skamba inovatyviai ir šiek tiek paslaptingai?! Pasirodo, tai nėra naujas išradimas – tokio tipo intymiajai higienai skirtų priemonių istorija siekia dar XIX amžių, tačiau panašios į dabartines taurelės išrastos prieš kiek mažiau nei šimtmetį. Pirmąją menstruacinę taurelę 1937 m. patentavo JAV aktorė ir rašytoja Leona Chalmers. Jos kurtos taurelės buvo pagamintos iš latekso, bet komercinę sėkmę gerokai pristabdė žaliavos trūkumas Antrojo pasaulinio karo metais, o ir kalbėti apie intymiąją higieną viešai tuomet buvo didžiulis tabu. Galima sakyti, kad menstruacinės taurelės labiausiai išpopuliarėjo ir suklestėjo mūsų laikais. Ir visai ne veltui: tai patogesnė, pigesnė ir visiškai ekologiška vienkartinių higieninių paketų ir tamponų alternatyva. Moterys ar merginos, išgirdusios rekomendacijų iš draugių ir kolegių, suskumba taurelę įsigyti bei išbandyti.
 

Skaityti daugiau

Feromonai - seksualinio potraukio ar kliedesio paslaptis?

Vasaris 17, 2023

Ar jums kada kilo klausimas, kodėl vieni žmonės traukia, o kiti atstumia? Kodėl vieno žmogaus kvapas taip svaigina, o šalia kito visiškai nesinori būti? Visa esmė feromonuose, kuriuos išskiria žmogaus organizmas. Būtent šie „nepagaunami“ kvapai ir yra atsakingi už kylančią nepaaiškinamą momentinę simpatiją.

Atkreipkite dėmesį į mūsų asortimente esančius kvapus, kurie patrauks priešingos lyties dėmesį, padės labiau pasitikėti savimi ir leis atsipalaiduoti bei patirti palaimą sueities metu!
 

Skaityti daugiau

Lytinis gyvenimas nėštumo metu – seksas gali būti kaip niekad malonus.

Rugsėjis 2, 2022

Niekas nesakė, kad nėštumo metu moteris gali geisti dar stipriau, o lytinis gyvenimas tapti visiškai kitoks nei buvo prieš nėštumą. Tai laikas, kuomet hormonai ir papildomas kraujo tekėjimas į lytinius organus lemia dar malonesnį sekso procesą. 
 
Nėštumas veikia įvairiai, tad tipiško atsako nėra. Hormonų gausa gali kelti lytinį potraukį, ypač antrąjį trimestrą. Lytinis potraukis gali ir sumažėti. Tai lemia hormonų svyravimai, kūno formų ir energijos pokyčiai bei fiziniai skausmai.
 
Nėščiosios partneris taip pat gali justi didesnį potraukį, žadinamą kūno formų pokyčių - padidėjus krūtims. Bet, kitais atvejais, rūpesčiai ir įtampa gali priversti mažiau domėtis seksu, todėl verta įsitikinti, jog abu partneriai visada jaučiasi patogiai.
 

Skaityti daugiau

Ar žinojote, kad libido lemia ir keičia viską apie mus ir mūsų gyvenimus?

Rugpjūtis 24, 2022

Niekas nesakė, iki kol Zigmundas Froidas pirmasis, 19 amžiaus pabaigoje, pavartojo šį, lotynų kalboje aistrą žymintį, terminą. Libido – pasąmonės lytinis potraukis, apimantis svarbiausius - gyvenimo ir mirties instinktus. Visagalę psichinę sistemą, vertę ir energiją, apie kurią vėliau ėmė kalbėti ir vis giliau liesti žymiausi vardai istorijoje.
 
Nors populiarus šio termino suvokimas dažniausiai apima tik seksualinius troškimus, Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) teigimu - seksualinė sveikata yra fizinės, emocinės, psichinės ir socialinės gerovės būsena. Šiuolaikiniai medikai libido svarbą pripažįsta bendros sveikatos ir gyvenimo kokybės rodikliu.
 

Skaityti daugiau

Masturbacija veikia lyg medicina ir meditacija. Kodėl?

Rugpjūtis 19, 2022

Niekas nesakė, bet masturbacija, nepaisant glostančių pojūčių, teigiamai veikia mūsų sveikatą, kartais net galingiau nei medicina ar meditacija. Pagrindinis argumentas tai – savimalonės  metu išsiskiriantys endorfinai, kurie biologiniu poveikiu daro įtaką visai kūno sistemai. Šios natūralios cheminės medžiagos smegenyse blokuoja skausmo ir gali paskatinti laimės hormonų išsiskyrimą. 
 

Skaityti daugiau

Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?

Rugpjūtis 16, 2022

Niekas nesakė, jog malonumų preliudiją lemia įrankiai, kuriais partneriai geba kurstyti aistras. Vieni jų natūralūs, kiti – juos atstojantys.
 
Susijaudinus, moters makštis sudrėksta natūraliai, tai suteikia lengvumo ir komforto pojūtį abiem partneriams – sumažinama trintis, skausmas bei dirglumas. Išskyros tartum prieskonis, vedantis į tikrąjį pasitenkinimą. Lubrikantas yra lengva ir nekenksminga priemonė, kuri padeda susidūrus su makšties sausumo keliamu diskomfortu ar tiesiog siekiant malonumų procesui suteikti drėgmės gausos. Tai – skystis ar gelis, naudojamas, kad makštis, išangės sritis, penis ar sekso žaislai būtų drėgnesni bei slidesni.
 

Skaityti daugiau

Kaip prailginti lytinį aktą?

Rugpjūtis 12, 2022

Niekas nesakė, kiek malonumai turi tęstis, tačiau visi norime, kad tai truktų kuo ilgiau. Lytinio akto trukmę lemia daugybė veiksnių, bet pagrindinėmis, procesu pilnavertiškai mėgautis neleidžiančiomis, priežastimis laikomos sveikatos problemos, kylančios iš neigiamų emocijų – nerimo ir streso, vėliau išaugančių į gilesnius sutrikimus, tokius kaip depresija ar prostata. Ši problema bendruoju principu dažniausiai kamuoja vyriškos ir moteriškos lyties atstovus, skiriasi tik požymiai.

Skaityti daugiau

Skandalingojo BDSM paslaptys. Nuo ko pradėti?

Rugpjūtis 12, 2022

Niekas nesakė, kad kuriami vaizdai, kartais itin romantiški, kitais kartais tokie audringi, jog nedrįsti dalintis, kartojasi ne tik tavo mintyse. Kolektyvinis scenarijus kyla iš prigimtinių malonumų, todėl dažnai, nepaisant mus skiriančių aspektų, kuriame geisdami to paties.

BDSM – galios, paklusnumo ir skausmo trumpinys, grėsmingu virstantis tik negebant jausti savo partnerio norų. Norėdami patirti tikrąjį BDSM malonumą, visų pirma skirkite laiko pokalbiui su partneriu, kurio metu būtų išsakomi lūkesčiai, išklausoma ir svarbiausia - išgirstama. Tik pažinus partnerio mintis gali pažinti jo kūno veiksmus, o audringam scenarijui tai privaloma. 
 

Skaityti daugiau

Gauk -10% apsipirkimui ir CBD priemonę DOVANŲ!


Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt