Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

BDSM meškiukas - raktų pakabukas

Kaina
16.35 €
Šis išdykėliškas meškiukas yra puiki dovana sau arba mylimam žmogui! Nėra geresnio būdo išreikšti savo laisvą ir žaismingą dvasią nei šis seksualus surištas meškiukas.

Meškiukas, suvaržytas diržais, parodo savo ugningą charakterį. O akių raištis - tai drąsiausias išraiškos būdas! Jis yra mažas, bet išdidus, pasiruošęs padėti jums išreikšti savo unikalumą, kur bebūtumėte.
Šis meškiukas puikiai tinka prie raktų arba kaip rankinės pakabukas - jis yra universalus ir stilingas.

Metalinis grandininis pavadėlis suteikia prabangos ir tvirtumo.
 
 
Spalva: Ruda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

BDSM MEŠKIUKAS - RAKTŲ PAKABUKAS  
Pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio, PU dirbtinės odos, plastiko ir nikelio neturinčio metalo, šis suvaržytas meškiukas yra ne tik patrauklus, bet ir ilgaamžis. 
Tai puikus būdas pridėti šiek tiek smagumo prie savo kasdieninės rutinos.  Įsigykite jį jau šiandien ir padovanokite sau ar kitiems šiek tiek žaismingumo!  
 
BDSM MEŠKIUKAS - RAKTŲ PAKABUKAS

Pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio, PU dirbtinės odos, plastiko ir nikelio neturinčio metalo, šis suvaržytas meškiukas yra ne tik patrauklus, bet ir ilgaamžis.

Tai puikus būdas pridėti šiek tiek smagumo prie savo kasdieninės rutinos. Įsigykite jį jau šiandien ir padovanokite sau ar kitiems šiek tiek žaismingumo!
 
APIE MEŠKIUKĄ: 
Svorio pakuotė: 28 gr 
Gaminio matmenys: 9,9 x 9,1 x 5,8 cm 
Gaminio svoris: 28 gr 
Medžiagos: Poliesteris, PU oda, ABS plastikas, metalas
APIE MEŠKIUKĄ:
  • Svorio pakuotė: 28 gr
  • Gaminio matmenys: 9,9 x 9,1 x 5,8 cm
  • Gaminio svoris: 28 gr
  • Medžiagos: Poliesteris, PU oda, ABS plastikas, metalas

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt