Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Penio kaiščių rinkinys ,,Hardware Nail & Screw Silicone Sounds''

Kaina
31.85 €

Rinkinyje yra 2 sunkiųjų metalo dirbinių formos penio kaiščiai skirti neapsakomam įsiskverbimo malonumui! Itin lankstus ir švelnus silikonas, iš kurio yra pagaminti abu kaiščiai, užtikrina sklandų ir patogų įkišimą. Kaiščiai sukurti taip, kad atitiktų penio anatomiją. Abu kaiščiai pagaminti iš aukščiausios kokybės silikono ir yra higieniški bei lengvai valomi.

Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Penio kaiščių rinkinys ,,Hardware Nail & Screw Silicone Sounds''  
Šis penio kaiščių rinkinys išpildys pačias karščiausias (ir keisčiausias) jūsų erotines fantazijas. Abu kaiščiai pagaminti taip, kaip atrodytų lyg dirbiniai iš sunkiojo metalo - vinis ir varžtas. Tačiau išvaizda yra apgaulinga -  abu kaiščiai yra lankstūs, švelnūs ir malonūs liesti . Jei visiškai prisitaiko prie penio anatomijos.  Pagaminti iš aukščiausios kokybės medicininio silikono be ftalatų , kuris yra higieniškas ir lengvai valomas. 
Penio kaiščiai, tai tobulas ir labai jaudinantis būdas tyrinėti savo kūną ir šlaplę. Šlaplė yra padengta itin jautriomis nervinėmis galūnėlėmis, kurias stimuliuojant su šiais kaiščiais galite patirti tai, ko neteko patirti niekada anksčiau. Be to,  gilus šlaplės stimuliavimas yra vienintelis būdas tiesiogiai masažuoti prostatą . Abu rinkinyje esantys kaiščiai turi smailėjančius galiukus, todėl juos labai lengva ir patogu įvesti. 
Prieš ir po naudojimo rekomenduojame abu kaiščius nuplauti šiltu vandeniu ir muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Naudokite kartu tik su  vandens pagrindo lubrikantais .
Penio kaiščių rinkinys ,,Hardware Nail & Screw Silicone Sounds''

Šis penio kaiščių rinkinys išpildys pačias karščiausias (ir keisčiausias) jūsų erotines fantazijas. Abu kaiščiai pagaminti taip, kaip atrodytų lyg dirbiniai iš sunkiojo metalo - vinis ir varžtas. Tačiau išvaizda yra apgaulinga - abu kaiščiai yra lankstūs, švelnūs ir malonūs liesti. Jei visiškai prisitaiko prie penio anatomijos. Pagaminti iš aukščiausios kokybės medicininio silikono be ftalatų, kuris yra higieniškas ir lengvai valomas.

Penio kaiščiai, tai tobulas ir labai jaudinantis būdas tyrinėti savo kūną ir šlaplę. Šlaplė yra padengta itin jautriomis nervinėmis galūnėlėmis, kurias stimuliuojant su šiais kaiščiais galite patirti tai, ko neteko patirti niekada anksčiau. Be to, gilus šlaplės stimuliavimas yra vienintelis būdas tiesiogiai masažuoti prostatą. Abu rinkinyje esantys kaiščiai turi smailėjančius galiukus, todėl juos labai lengva ir patogu įvesti.

Prieš ir po naudojimo rekomenduojame abu kaiščius nuplauti šiltu vandeniu ir muilu arba specialiu žaislų valikliu. Naudokite kartu tik su vandens pagrindo lubrikantais.
Apie penio kaiščių rinkinį:  
 
Pakuotės matmenys: 8,40 x 24,10 x 3,30 cm 
Pakuotės svoris: 68,10 g 
Gaminio matmenys: 15,2 x 0,8 x 0,8 cm 
Produkto svoris: 68,10 g 
Medžiagos: Silikonas
Apie penio kaiščių rinkinį:
 
  • Pakuotės matmenys: 8,40 x 24,10 x 3,30 cm
  • Pakuotės svoris: 68,10 g
  • Gaminio matmenys: 15,2 x 0,8 x 0,8 cm
  • Produkto svoris: 68,10 g
  • Medžiagos: Silikonas

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt