Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Kamuoliukai Joydivision Joyballs Trend, rožinės spalvos

Kaina
20.25 €
Kamuoliukai "Joydivision Joyballs Trend" sukurti stiprinti, stimuliuoti ir tonizuoti dubens raumenis.
Dėl švelnių, bet juntamų judesių jie gali suteikti malonumą juos naudojant.

Tinka tiek pagimdžiusioms, tiek seksualinį gyvenimą norinčioms pagerinti moterims.

Su kilpele, todėl lengva įsidėti ir ištraukti. 
Kamuoliukai pagaminti iš kūnui saugaus ir odai tinkančio aukščiausios kokybės medicininio silikono
Spalva: Rožinė
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

KAMUOLIUKAI JOYDIVISION JOYBALLS TREND, ROŽINĖS SPALVOS  
Kamuoliukai "Joydivision" pagaminti iš Silikomed medžiagos, kuri yra lygi ir maloni liesti, todėl jų uždėjimas yra itin lengvas ir patogus. Kamuoliukai yra įvairių spalvų. Juos naudojant rekomenduojame naudoti tik vandens pagrindu pagamintus lubrikantus, nes kiti lubrikantai gali pažeisti medžiagą.  
  
Kamuoliukai – ne tik erotinis dalykėlis, skirtas suteikti malonumą. Nors jų nešiojimas sukelia švelnų stimuliavimą ir yra malonus, šie kamuoliukai pirmiausia naudojami Kėgelio raumenims, esantiems dubens apačioje, mankštinti.  Kodėl tai taip svarbu? Mat treniruojant šiuos raumenis pagerėja jų lankstumas ir aprūpinimas krauju, o tai duoda tik naudos moters sveikatai ir gyvenimo komfortui. Tai siejama su stipresniais pojūčiais lytinio akto metu, kuriuos įvertins tiek moterys, tiek partneriai. 
  
Kaip veikia geišų kamuoliukai? Tai labai lengva!  Kiekvieno kamuoliuko viduje yra nedidelis svoris, kuris keičia savo padėtį kai moteris juda. Kamuoliukų laikymas viduje priverčia jūsų raumenis dirbti.  Geišų kamuoliukus rekomenduoja viso pasaulio ginekologai, akušeriai ir seksologai. Jie ypač rekomenduojami natūraliai gimdančioms moterims – stiprūs Kėgelio raumenys palengvins gimdymo eigą, o kamuoliukų nešiojimas po gimdymo žymiai pagreitins raumenų susitraukimą ir jų grįžimą į normalią būseną.
KAMUOLIUKAI JOYDIVISION JOYBALLS TREND, ROŽINĖS SPALVOS


Kamuoliukai "Joydivision" pagaminti iš Silikomed medžiagos, kuri yra lygi ir maloni liesti, todėl jų uždėjimas yra itin lengvas ir patogus. Kamuoliukai yra įvairių spalvų. Juos naudojant rekomenduojame naudoti tik vandens pagrindu pagamintus lubrikantus, nes kiti lubrikantai gali pažeisti medžiagą. 
 
Kamuoliukai – ne tik erotinis dalykėlis, skirtas suteikti malonumą. Nors jų nešiojimas sukelia švelnų stimuliavimą ir yra malonus, šie kamuoliukai pirmiausia naudojami Kėgelio raumenims, esantiems dubens apačioje, mankštinti. Kodėl tai taip svarbu? Mat treniruojant šiuos raumenis pagerėja jų lankstumas ir aprūpinimas krauju, o tai duoda tik naudos moters sveikatai ir gyvenimo komfortui. Tai siejama su stipresniais pojūčiais lytinio akto metu, kuriuos įvertins tiek moterys, tiek partneriai.
 
Kaip veikia geišų kamuoliukai? Tai labai lengva! Kiekvieno kamuoliuko viduje yra nedidelis svoris, kuris keičia savo padėtį kai moteris juda. Kamuoliukų laikymas viduje priverčia jūsų raumenis dirbti. Geišų kamuoliukus rekomenduoja viso pasaulio ginekologai, akušeriai ir seksologai. Jie ypač rekomenduojami natūraliai gimdančioms moterims – stiprūs Kėgelio raumenys palengvins gimdymo eigą, o kamuoliukų nešiojimas po gimdymo žymiai pagreitins raumenų susitraukimą ir jų grįžimą į normalią būseną.
APIE KAMUOLIUKUS  
 
Pakuotės matmenys: 13,50 x 4,70 x 13,70 cm 
Pakuotės svoris: 160 g 
Gaminio matmenys: 3,5 x 3,5 x 9 cm 
Produkto svoris: 80 g 
Gaminio skersmuo: 3,5 cm 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: TPE
APIE KAMUOLIUKUS
 
  • Pakuotės matmenys: 13,50 x 4,70 x 13,70 cm
  • Pakuotės svoris: 160 g
  • Gaminio matmenys: 3,5 x 3,5 x 9 cm
  • Produkto svoris: 80 g
  • Gaminio skersmuo: 3,5 cm
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: TPE

Apie prekinį ženklą

Joydivision international AG jau daugiau nei 25 metus yra pirmaujanti Vokietijos gamintoja, gaminanti aukščiausios kokybės produktus, skirtus intymiai priežiūrai ir seksualinei gerovei. Rekomenduoja gydytojai ir sekso konsultantai. Joydivision aistra – kurti ir gaminti aukštos kokybės produktus, pritaikytus vartotojų poreikiams. Joydivision gaminiai gaminami tik iš aukščiausios kokybės ingredientų ir medžiagų. Įmonėi yra ypatingai svarbi verslo kultūra, kuriai būdingos inovacijos. Kompanijos misija – padėti žmonėms patirti daugiau jausmingumo ir džiaugsmo. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt