Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Orgazmą stiprinantis aliejus su kanapėmis “Oh! Holy Mary Pleasure Oil” - 6 ml

Kaina
18.05 €

“Oh! Holy Mary Pleasure Oil” - itin jaudinantiems orgazmams!

Tai intensyvus orgazmo stipriklis, kurio pagrindą sudaro natūralus Cannabis Sative sėklų aliejus. Šios išskirtinės natūraliais ingredientais praturtintos formulės dėka, aliejus suteikia dilčiojantį poveikį, primenantį vibratoriaus virpesius. 

Aliejaus poveikis pasireiškia po kelių sekundžių ir gali išsilaikyti iki 45 minučių.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

ORGAZMĄ STIPRINANTIS ALIEJUS SU KANAPĖMIS “OH! HOLY MARY PLEASURE OIL” - 6 ML  
“Oh! Holy Mary Pleasure Oil” - intensyvus orgazmo stipriklis,  praturtintas natūraliais ingredientais.  
Daugiau nei metus kurta ir puoselėta išskirtinė formulė tapo vienu  intensyviausių, unikaliausių ir ilgaliausiai išliekančių stimuliatorių rinkoje.  
Šio orgazmo stipriklio  pagrindą sudaro Cannabis Sativa sėklų aliejus  bei natūralios kilmės augalų ekstraktai, be parabenų, cukraus ir glitimo.  
Kuo šis aliejus išskirtinis?   
Dauguma panašios paskirties produktų dažniausiai suteikia šilumos arba šalčio pojūčius, o  “Oh! Holy Mary Pleasure Oil”  suteikia intensyvų dilgčiojimo efektą, kuris primena vibratoriaus virpesius.  
Šis  itin veiksmingas aliejus taip pat yra ir taupus  - pakaks vos vieno lašelio ant klitorio ar kitos jautrios vietos ir jau po kelių sekundžių galėsite mėgautis dilgčiojimu, kuris  gali išsilaikyti iki 45 minučių.  
 
ORGAZMĄ STIPRINANTIS ALIEJUS SU KANAPĖMIS “OH! HOLY MARY PLEASURE OIL” - 6 ML

“Oh! Holy Mary Pleasure Oil” - intensyvus orgazmo stipriklis, praturtintas natūraliais ingredientais.

Daugiau nei metus kurta ir puoselėta išskirtinė formulė tapo vienu intensyviausių, unikaliausių ir ilgaliausiai išliekančių stimuliatorių rinkoje.

Šio orgazmo stipriklio pagrindą sudaro Cannabis Sativa sėklų aliejus bei natūralios kilmės augalų ekstraktai, be parabenų, cukraus ir glitimo. 

Kuo šis aliejus išskirtinis? 
Dauguma panašios paskirties produktų dažniausiai suteikia šilumos arba šalčio pojūčius, o  “Oh! Holy Mary Pleasure Oil” suteikia intensyvų dilgčiojimo efektą, kuris primena vibratoriaus virpesius.

Šis itin veiksmingas aliejus taip pat yra ir taupus - pakaks vos vieno lašelio ant klitorio ar kitos jautrios vietos ir jau po kelių sekundžių galėsite mėgautis dilgčiojimu, kuris gali išsilaikyti iki 45 minučių.
 
APIE ALIEJŲ  
 
Pakuotės matmenys: 8 x 4 x 11 cm 
Pakuotės svoris: 30 g 
Produkto tūris: 6 ml 
Sudėtis: Olea Europaea vaisių aliejus, oleilo alkoholis, zanthoxylum Bungeanum vaisių ekstraktas, kanapių sativa sėklų aliejus, cinamono kasijos aliejus, eugenolis.
APIE ALIEJŲ
 
  • Pakuotės matmenys: 8 x 4 x 11 cm
  • Pakuotės svoris: 30 g
  • Produkto tūris: 6 ml
  • Sudėtis: Olea Europaea vaisių aliejus, oleilo alkoholis, zanthoxylum Bungeanum vaisių ekstraktas, kanapių sativa sėklų aliejus, cinamono kasijos aliejus, eugenolis.

Apie prekinį ženklą

Erotinės kosmetikos profesionalų sukurta „NUEI Cosmetics of the Night“ turi platų vaizduotę skatinančių produktį  asortimentą. Produktai sukurti su subtiliais aromatais ir tekstūromis, kurie stimuliuoja, rūpinasi  oda ir suteikia energijos, sukuria aplinką, kuri sustiprina mėgavimąsi seksualumu. Visi NUEI produktai yra sukurti Ispanijoje, iš natūralių ingredientų, be parabenų, be glitimo ir be cukraus. Jie buvo sukurti be jokio žiauraus elgesio su gyvūnais ir yra 100% veganiški. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt