Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Šildantis stimuliuojantis balzamas klitoriui „Slow Sex“ - 10 ml

Kaina
15.55 €
Jums nereikia daug, kad patirtumėte intensyvų malonumą. Šis stimuliuojantis balzamas buvo kruopščiai ir atidžiai sukurtas atsižvelgiant į jūsų asmeninius pojūčius. Jis buvo pagamintas taip, kad kiekviena moteris galėtų patirti gilesnius, stipresnius ir ilgesnius malonumo momentus.

Kodėl šis gelis yra ypatingas? Viskas dėl jo unikalios sudėties. Kruopščiai parinkti ingredientai ne tik stimuliuoja malonumo zonas, bet ir suteikia šiltą pojūtį, kuris padidina jūsų kūno jautrumą. Tai nėra paprastas šildymas - tai subtilus, švelnus ir gilus šildymas, kurį pajusite vos kelias sekundes po balzamo užtepimo.
 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

ŠILDANTIS  STIMULIUOJANTIS BALZAMAS KLITORIUI „SLOW SEX“ - 10 ML  
Balzamas buvo sukurtas siekiant praturtinti jūsų asmeninius malonumo momentus. Jis ne tik padidins jūsų kūno jautrumą, bet ir suteiks jums galimybę naujai pažinti save ir savo kūną.  Taigi, nesvarbu, ar jūs ieškote naujų būdų mėgautis vienatvėje, ar norite praturtinti intymius momentus su partneriu - šis malonumo skatinimo gelis yra puikus pasirinkimas.  
Pagrindinės Savybės: 
Šildantis poveikis: balzamas garantuoja švelnų šildantį pojūtį, kuris sustiprins jūsų pojūčius. 
Greitai įsigeriantis: Formulė užtikrina, kad gelis greitai ir efektyviai įsigeria į odą, suteikdamas greitą pojūčių sustiprėjimą. 
Saugus naudoti: Sudėtyje nėra kenksmingų chemikalų. Tinka visų tipų odai.
ŠILDANTIS  STIMULIUOJANTIS BALZAMAS KLITORIUI „SLOW SEX“ - 10 ML

Balzamas buvo sukurtas siekiant praturtinti jūsų asmeninius malonumo momentus. Jis ne tik padidins jūsų kūno jautrumą, bet ir suteiks jums galimybę naujai pažinti save ir savo kūną. Taigi, nesvarbu, ar jūs ieškote naujų būdų mėgautis vienatvėje, ar norite praturtinti intymius momentus su partneriu - šis malonumo skatinimo gelis yra puikus pasirinkimas.

Pagrindinės Savybės:
  • Šildantis poveikis: balzamas garantuoja švelnų šildantį pojūtį, kuris sustiprins jūsų pojūčius.
  • Greitai įsigeriantis: Formulė užtikrina, kad gelis greitai ir efektyviai įsigeria į odą, suteikdamas greitą pojūčių sustiprėjimą.
  • Saugus naudoti: Sudėtyje nėra kenksmingų chemikalų. Tinka visų tipų odai.
APIE BALZAMĄ:  
Pakuotės matmenys: 12,50 x 4,70 x 2,70 cm 
Pakuotės svoris: 27 gr 
Gaminio matmenys: 10 x 2,5 x 1,5 cm 
Produkto svoris: 13 gr 
Produkto tūris: 10 ml 
Sudėtis:  vanduo, etilheksilo kokoatas, glicerinas, kaprilo/kapriko trigliceridas, cetaretas-20, cetearilo alkoholis, glicerilo stearatas, C12-15 alkilo benzoatas, sorbitolis, aromatas, Pfaffia Glomerata šaknų sultys, Peg-40 hidrintas ricinos aliejus, argininas Pca, fenoksietanolis, benzilo alkoholis, karbomeras, hidroksietilceliuliozė, trietanolaminas, kalio sorbatas, etilheksilglicerinas, dinatrio edta, natrio sacharinas, 1,2 heksanediolis, kaprilinis glikolis, metilo laktatas, vanililo butilo eteris, Panax Ginseng šaknų ekstraktas, natrio benzoatas, tokoferolis, askorbilo palmitatas.
APIE BALZAMĄ:

Pakuotės matmenys: 12,50 x 4,70 x 2,70 cm
Pakuotės svoris: 27 gr
Gaminio matmenys: 10 x 2,5 x 1,5 cm
Produkto svoris: 13 gr
Produkto tūris: 10 ml

Sudėtis: vanduo, etilheksilo kokoatas, glicerinas, kaprilo/kapriko trigliceridas, cetaretas-20, cetearilo alkoholis, glicerilo stearatas, C12-15 alkilo benzoatas, sorbitolis, aromatas, Pfaffia Glomerata šaknų sultys, Peg-40 hidrintas ricinos aliejus, argininas Pca, fenoksietanolis, benzilo alkoholis, karbomeras, hidroksietilceliuliozė, trietanolaminas, kalio sorbatas, etilheksilglicerinas, dinatrio edta, natrio sacharinas, 1,2 heksanediolis, kaprilinis glikolis, metilo laktatas, vanililo butilo eteris, Panax Ginseng šaknų ekstraktas, natrio benzoatas, tokoferolis, askorbilo palmitatas.

Apie prekinį ženklą

„Bijoux Indiscrets“ yra moterims priklausantis intymaus sveikatingumo prekės ženklas, pagrįstas nuostata, kad kai jautiesi gerai, džiaugiesi dvigubai daugiau. Marta Aguiar ir Elsa Viegas savo pirmąsias kolekcijas pradėjo kurti dar 2006 m., remdamosi besivystančiu seksualumu ir sutelkdamos pastangas į moterišką malonumą. Intymi kosmetika, malonumo žaislai ir įkvepiantys apatinio trikotažo aksesuarai, sukurti tam, kad įprastas žmogus jaustųsi nepaprastas.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt