Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
Special Trade

Apatinė kūno dalis Special Trade "FemLine Super", dydis L/XL

Kaina
997.25 €
"FemLine Super"- tai "FemLine" versija su išraiškingesnėmis kūno formomis.

Su šiomis kelnaitėmis pasieksite didžiulį sėdmenų ir šlaunų padidėjimą ir turėsite prasiskverbimą į makštį.

Tiek išvaizda, tiek jausmas beveik nesiskiria nuo tikro moteriško kūno ir per labai trumpą laiką galite transformuotis be jokių problemų. Tvirtai priglunda ir sugeria Jūsų kūno temperatūrą.

Tai yra vienos iš geriausių kelnaičių, kurias galite dėvėti, kad per kelias sekundes pasiektumėte tobulą moters kūną...
Spalva: Kūno
-
+
Pristatymas per 5-7 d.d.

Daugiau informacijos

APATINĖ KŪNO DALIS SPECIAL TRADE "FEMLINE SUPER", DYDIS L/XL  
Versija su  išraiškingesnėmis formomis.  
Apatinė kūno dalis  užsimaunama kaip kelnaitės.  Su šiomis kelnaitėmis pasieksite didžiulį sėdmenų ir šlaunų padidėjimą ir t urėsite prasiskverbimą į makštį . 
   
Tai yra vienos iš geriausių kelnaičių, kurias galite dėvėti, kad  per kelias sekundes pasiektumėte tobulą moters kūną.  Tiek išvaizda, tiek jausmas beveik nesiskiria nuo tikro moteriško kūno ir  per labai trumpą laiką galite transformuotis be jokių problemų.  Tvirtai priglunda ir  sugeria Jūsų kūno temperatūrą.  
  
Priežiūra:  įsitikinkite, kad ant jūsų kūno  yra daug kūdikių pudros . Nusiimant lėtai ir  atsargiai  suvyniokite po truputį,  neplėškite ir netampykite , nes galite pakenkti silikonui! Taip pat  būkite atsargūs su nagais ar bet kokiais papuošalais , nes negali atsirasti skylių.  Plaukite tiesiog su drungnu vandeniu ir švelniu muilu , tada nuvalyti ir išdžiovinti. 
  
Makštyje suformuota  medžiaga yra pralaidi.  Nerekomenduojama prasiskverbti į išangę, nes šioje vietoje silikonas yra labai plonas.
APATINĖ KŪNO DALIS SPECIAL TRADE "FEMLINE SUPER", DYDIS L/XL

Versija su išraiškingesnėmis formomis.

Apatinė kūno dalis užsimaunama kaip kelnaitės. Su šiomis kelnaitėmis pasieksite didžiulį sėdmenų ir šlaunų padidėjimą ir turėsite prasiskverbimą į makštį.
  
Tai yra vienos iš geriausių kelnaičių, kurias galite dėvėti, kad per kelias sekundes pasiektumėte tobulą moters kūną. Tiek išvaizda, tiek jausmas beveik nesiskiria nuo tikro moteriško kūno ir per labai trumpą laiką galite transformuotis be jokių problemų. Tvirtai priglunda ir sugeria Jūsų kūno temperatūrą.
 
Priežiūra: įsitikinkite, kad ant jūsų kūno yra daug kūdikių pudros. Nusiimant lėtai ir atsargiai suvyniokite po truputį, neplėškite ir netampykite, nes galite pakenkti silikonui! Taip pat būkite atsargūs su nagais ar bet kokiais papuošalais, nes negali atsirasti skylių. Plaukite tiesiog su drungnu vandeniu ir švelniu muilu, tada nuvalyti ir išdžiovinti.
 
Makštyje suformuota medžiaga yra pralaidi. Nerekomenduojama prasiskverbti į išangę, nes šioje vietoje silikonas yra labai plonas.
APIE APATINĘ KŪNO DALĮ  
  
Svoris: 14 kg 
Liemens apimtis: 64-105 cm
APIE APATINĘ KŪNO DALĮ
 
  • Svoris: 14 kg
  • Liemens apimtis: 64-105 cm

Apie prekinį ženklą

Special Trade prekės ženklas buvo įkurtas 2005 m. Prekės ženklas kuria produktus transseksualams, transvestitams, persirengimo fanams ir daugeliui kitų. Itin aukštos kokybės gaminiai.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt