Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Stimuliuojanti pirštinė ,,Fist It By Shots Stimulation Glove''

Kaina
31.95 €
Kiekvieną savo pirštą paverskite jaudinančiu sekso žaisliuku. Ši stimuliuojanti pirštinė suteiks jums begalę pranašumų miegamajame. Kiekvienas šios elastingos pirštinės pirštas yra skirtingos formos ir tekstūros, ir suteiks jums unikalią vaginalinę ir analinę stimuliavimo patirtį! Šį sekso žaislas skirtas žaidimams su partneriu, bet galima naudoti ir solo masturbacijai.
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Stimuliuojanti pirštinė ,,Fist It By Shots Stimulation Glove'' 
 
Stimuliuojančios pirštinės nykštys turi didelę apvalią viršūnę, kurią galima naudoti  prostatos arba makšties stimuliacijai . Rodomasis pirštas turi smailų viršų ir 3 iškilimus, kuriuos galėsite naudoti taip, kaip tik jūsų fantazija leidžia. Vidurinysis pirštas - paprastas, glotnus stimuliatorius. Bevardis pirštas turi taškuotą paviršių, kuris sukuria intensyvią stimuliaciją. Mažylis pirštas yra briaunuotas, kad suteiktų daugiau tekstūrinio malonumo. Ant kiekvieno iš šios stimuliuojančios pirštinės piršto galite užmauti penkis stimuliuojančius žiedus ir ši pirštinė taps jūsų  miegamojo herojė , ir apdovanos jus  daugkartiniais orgazmais !!   
Tinkamai prižiūrint - ši pirštinė tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite ją šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti pirštinės medžiagą ir apriboti jos veikimą bei galiojimo laiką. 

Stimuliuojanti pirštinė ,,Fist It By Shots Stimulation Glove''

 
Stimuliuojančios pirštinės nykštys turi didelę apvalią viršūnę, kurią galima naudoti prostatos arba makšties stimuliacijai. Rodomasis pirštas turi smailų viršų ir 3 iškilimus, kuriuos galėsite naudoti taip, kaip tik jūsų fantazija leidžia. Vidurinysis pirštas - paprastas, glotnus stimuliatorius. Bevardis pirštas turi taškuotą paviršių, kuris sukuria intensyvią stimuliaciją. Mažylis pirštas yra briaunuotas, kad suteiktų daugiau tekstūrinio malonumo. Ant kiekvieno iš šios stimuliuojančios pirštinės piršto galite užmauti penkis stimuliuojančius žiedus ir ši pirštinė taps jūsų miegamojo herojė, ir apdovanos jus daugkartiniais orgazmais!!  

Tinkamai prižiūrint - ši pirštinė tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite ją šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti pirštinės medžiagą ir apriboti jos veikimą bei galiojimo laiką. 
Apie stimuliuojančią pirštinę: 
Pirštinės matmenys: 28 x 20 x 3 cm. 
Svoris: 195 g. 
Atspari vandeniui. 
Pagaminta iš silikono. 
Kiekvienas pirštinės pirštas padengtas skirtinga tekstūra. 
Higieniška ir lengvai valoma.
Apie stimuliuojančią pirštinę:
  • Pirštinės matmenys: 28 x 20 x 3 cm.
  • Svoris: 195 g.
  • Atspari vandeniui.
  • Pagaminta iš silikono.
  • Kiekvienas pirštinės pirštas padengtas skirtinga tekstūra.
  • Higieniška ir lengvai valoma.

Apie prekinį ženklą

Shots siūlo platų intymios kosmetikos pasirinkimą, kuriame sau tinkamą produktą ras kiekvienas. Kompanija gamina ne tik kokybiškus lubrikantus, bet ir įvairius stimuliuojančius gelius vyrams ir moterims, kosmetiką su feromonais ir dar daugiau. Gamintojo produktai išsiskiria tuo, jog jie yra puikus kainos ir kokybės garantas.
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt