Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Įkraunami vibruojantys vaginaliniai kamuoliukai su pulteliu “Hula Beads” - violetiniai (galima rinktis spalvą)

Kaina
202.05 €

“Hula Beads” - pasakiškiems pojūčiams!

Tai pirmieji nuotoliniu būdu valdomi vaginaliniai kamuoliukai, kurie sukasi ir vibruoja. Besisukantys kamuoliukai sukurti taip, kad intensyvumo bei greičio kontrolė priklausytų nuo jūsų. Šis unikalus dizainas suteikia jaudinančią laisvų rankų patirtį su 8 skirtingais vibracijos režimais, kurie suteikia pasakiškus pojūčius, juntamus visu kūnu. 

Taip pat naudodami šiuos kamuoliukus sustiprinsite mažojo dubens raumenis.

Spalva: Violetinė
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

ĮKRAUNAMI VIBRUOJANTYS VAGINALINIAI KAMUOLIUKAI SU PULTELIU “HULA BEADS” - VIOLETINIAI  
 
Iš aukščiausios kokybės medžiagų  sukurti nauji, revoliuciniai “Hula Beads” kamuoliukai yra  pirmieji pasaulyje nuotoliniu būdu valdomi  kamuoliukai, kurie  vienu metu vibruoja ir sukasi.  
Vibratoriaus forma ir siluetas išduoda, kad jis  tinkamas naudojimui įvairiais būdais . Žaisliuko  galvutė švelniai sukasi, o korpusas vibruoja , todėl galite karoliukus įkišti tik šiek tiek, kad pajustumėte malonias vibracijas arba galite įkišti iki galo, kad patirtumėte tiesioginę jautriausių vietų stimuliaciją. 
Besisukantys karoliukai leidžia Jums  intensyviai stimuliuoti itin jautrias lūpų ir klitorio sritis , o būdami viduje karoliukai  vienu metu tikslingai masažuoja ir intensyviai vibruoja.   
Galingas  vandeniui atsparus  vibratorius turi  net 6 standartines ir 2 “SenseMotion”  ("SenseMotion" technologijos dėka įrenginys reaguoja į valdiklio judesius) vibravimo funkcijas, kurias galėsite  itin patogiai valdyti  nuotoliniu pulteliu, veikiančiu iki 12 metrų atstumu. Besisukantys vaginaliniai kamuoliukai sukurti taip, kad  intensyvumo bei greičio kontrolė priklausytų nuo jūsų.  
Kiekvieno vibruojančio kamuoliuko  pojūtis yra natūralus, gilus ir neįtikėtinai stiprus . Tai puikus produktas tiems, kurie nori prisiliesti prie savo kūno ritmo ir patirti naujų malonumų. Taip pat naudodamiesi šiuo prietaisu  sustiprinsite savo mažojo dubens raumenis.  
Įkraunamas su USB jungtimi. 
Rekomenduojame  po kiekvieno naudojimo žaislą kruopščiai dezinfekuoti, o po to sausai nušluostyti arba nuplauti vandeniu.  Rekomenduojame  rinktis tik vandens pagrindo lubrikantus, nes kiti lubrikantai gali vibratorių sugadinti. 
  
Masturbacija veikia kaip medicina ir meditacija 
ĮKRAUNAMI VIBRUOJANTYS VAGINALINIAI KAMUOLIUKAI SU PULTELIU “HULA BEADS” - VIOLETINIAI
 
Iš aukščiausios kokybės medžiagų sukurti nauji, revoliuciniai “Hula Beads” kamuoliukai yra pirmieji pasaulyje nuotoliniu būdu valdomi kamuoliukai, kurie vienu metu vibruoja ir sukasi.

Vibratoriaus forma ir siluetas išduoda, kad jis tinkamas naudojimui įvairiais būdais. Žaisliuko galvutė švelniai sukasi, o korpusas vibruoja, todėl galite karoliukus įkišti tik šiek tiek, kad pajustumėte malonias vibracijas arba galite įkišti iki galo, kad patirtumėte tiesioginę jautriausių vietų stimuliaciją.

Besisukantys karoliukai leidžia Jums intensyviai stimuliuoti itin jautrias lūpų ir klitorio sritis, o būdami viduje karoliukai vienu metu tikslingai masažuoja ir intensyviai vibruoja. 

Galingas vandeniui atsparus vibratorius turi net 6 standartines ir 2 “SenseMotion” ("SenseMotion" technologijos dėka įrenginys reaguoja į valdiklio judesius) vibravimo funkcijas, kurias galėsite itin patogiai valdyti nuotoliniu pulteliu, veikiančiu iki 12 metrų atstumu. Besisukantys vaginaliniai kamuoliukai sukurti taip, kad intensyvumo bei greičio kontrolė priklausytų nuo jūsų.

Kiekvieno vibruojančio kamuoliuko pojūtis yra natūralus, gilus ir neįtikėtinai stiprus. Tai puikus produktas tiems, kurie nori prisiliesti prie savo kūno ritmo ir patirti naujų malonumų. Taip pat naudodamiesi šiuo prietaisu sustiprinsite savo mažojo dubens raumenis.

Įkraunamas su USB jungtimi.

Rekomenduojame po kiekvieno naudojimo žaislą kruopščiai dezinfekuoti, o po to sausai nušluostyti arba nuplauti vandeniu. Rekomenduojame rinktis tik vandens pagrindo lubrikantus, nes kiti lubrikantai gali vibratorių sugadinti.
 
APIE KAMUOLIUKUS 
Valdomi nuotoliniu būdu, diapozonas - 12 m 
Įkraunami USB įkrovikliu, į pultelį dedamos 2xAAA baterijos. 
Vibracija: 8 režimai 
Ilgis: 9,8 cm 
Skersmuo: 3,8 cm 
Rutuliukų skaičius: 2 vnt. 
Spalva: violetinė 
Medžiaga: silikonas, ABS 
Svoris: 67 g
APIE KAMUOLIUKUS
  • Valdomi nuotoliniu būdu, diapozonas - 12 m
  • Įkraunami USB įkrovikliu, į pultelį dedamos 2xAAA baterijos.
  • Vibracija: 8 režimai
  • Ilgis: 9,8 cm
  • Skersmuo: 3,8 cm
  • Rutuliukų skaičius: 2 vnt.
  • Spalva: violetinė
  • Medžiaga: silikonas, ABS
  • Svoris: 67 g

Apie prekinį ženklą

LELO yra prabangus malonumų prekės ženklas, kuris yra lyderiaujantis visame pasaulyje. Prekinis ženklas yra pirmaujantis dizaino, inovacijų, technologijų ir reputacijos sferose.
 
Tačiau LELO yra ne tik malonumus sukeliantis žaislas, tai rūpinimosi savimi judėjimas, skirtas tiems, kurie žino, kad pasitenkinimas pranoksta lytį, orientaciją, rasę ir amžių. 
 
Lelo siūlo patirti ekstazę be gėdos, malonumą atrasti visus savo kūno stebuklus ir apginkluoja savo klientus pasitikėjimu, vedančiu į visavertį intymų gyvenimą.
 
Šiandien LELO parduodamas daugiau nei 160 šalių, turi apie 300 darbuotojų ir biurų tarptautinėse rinkose. Unikalus produktų asortimentas dabar apima ne tik masažuoklius, bet ir „FemTech“ ir „FemCare“ produktus, prezervatyvus ir kitus priedus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt