Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
Zalo

Išmanusis vibratorius su šildymo funkcija "Confidence" – Violetinis

Kaina
106.75 €
Tai naujas fenomenas prabangių, malonumą teikiančių prekių suaugusiems kolekcijoje.

"Confidence" vibratorius pagamintas iš itin minkšto, švelnaus ir saugaus silikono, o ergonomiškas dizainas sukuria prabangų įvaizdį.

Žaisliukas turi 8 skirtingus vibracijos režimus ir šildymo funkciją, kuri suteiks išskirtinį, jaudinantį ir kvapą gniaužiantį orgazmą. Šio žaisliuko išskirtinumas – 360 laipsnių laisvai lankstoma galvutė
 
Vibratorius turi galingą varikliuką ir veikia tyliai bei ilgai. Jeigu mažylis išskrovė – lengvai pakraukite USB laidu.
Spalva: Violetinė
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Išmanusis vibratorius su šildymo funkcija "Confidence" – Violetinis  
Mėgaukitės savo  vibruojančiu žaisliuku  ir patirkite orgazmą bei stimuliaciją skirtą tik jums. „Courage“ vibratorius skirtas intensyviam  G-taško masažui. Su ypač minkšta, 360 laipsnių laisvai lankstoma galvute  .  
Prieš kiekvieną naudojimą  mygtuko paspaudimu pašildykite vibratorių  iki tobulos kūno temperatūros, taip dar labiau mėgausitės masažu. 
  
Vibratorius yra  atsparus vandeniui,  o su  8 vibracijos funkcijomis  niekada nepavargsite nuo "Confidence", kuris siūlo platų intensyvumo diapazoną, kuriuo galite mėgautis nuolatos. 
  
Įkraukite vibratorių ir grįžkite prie žaidimų vos per kelias valandas naudodami pridedamą  USB laidą.  Lankstusis žasliukas pagamintas iš  švelnaus silikono. Ši kūnui saugi medžiaga yra bekvapė ir be ftalatų,  kad jūsų jautriausios vietos būtų laimingos ir sveikos. 
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Išmanusis vibratorius su šildymo funkcija "Confidence" – Violetinis

Mėgaukitės savo vibruojančiu žaisliuku ir patirkite orgazmą bei stimuliaciją skirtą tik jums. „Courage“ vibratorius skirtas intensyviam G-taško masažui. Su ypač minkšta, 360 laipsnių laisvai lankstoma galvute.

Prieš kiekvieną naudojimą mygtuko paspaudimu pašildykite vibratorių iki tobulos kūno temperatūros, taip dar labiau mėgausitės masažu.
 
Vibratorius yra atsparus vandeniui, o su 8 vibracijos funkcijomis niekada nepavargsite nuo "Confidence", kuris siūlo platų intensyvumo diapazoną, kuriuo galite mėgautis nuolatos.
 
Įkraukite vibratorių ir grįžkite prie žaidimų vos per kelias valandas naudodami pridedamą USB laidą. Lankstusis žasliukas pagamintas iš švelnaus silikono. Ši kūnui saugi medžiaga yra bekvapė ir be ftalatų, kad jūsų jautriausios vietos būtų laimingos ir sveikos.

Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie vibratorių: 
Stimuliuojama zona: G-taškas 
Greičio režimai: 8 
Gaminio matmenys: 20,6 x 3,8 x 3,8 cm 
Gaminio skersmuo: 3,4 cm 
Įdedamas ilgis: 10,5 cm 
Medžiagos: silikonas 
Variklių kiekis: 1 
Įkraunamas: Taip 
Įkrovimo laikas: 120 min 
Įkrautos baterijos veikimo laikas: 120 min 
Atsparus vandeniui: Taip
Apie vibratorių:
  • Stimuliuojama zona: G-taškas
  • Greičio režimai: 8
  • Gaminio matmenys: 20,6 x 3,8 x 3,8 cm
  • Gaminio skersmuo: 3,4 cm
  • Įdedamas ilgis: 10,5 cm
  • Medžiagos: silikonas
  • Variklių kiekis: 1
  • Įkraunamas: Taip
  • Įkrovimo laikas: 120 min
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas: 120 min
  • Atsparus vandeniui: Taip

Apie prekinį ženklą

Zalo puikiai išmano fizinius ir psichinius moterų poreikius ir sukuria emocingiausią ir dvasingiausią malonumą moterims. Zalo integruoja estetiką ir technologijas į gaminių seriją, kurios kokybė yra puiki, o išvaizda itin puošni. Zalo gaminiai padeda pagerinti fizinę ir psichinę harmoniją bei sveikatą. Zalo tikslas – pristatyti jums dar nematytas funkcijas į intymių produktų rinką, kad jūsų patirtis pakiltų į kitą lygį. Ši kompanija siūlo tokias funkcijas, kaip: išankstinis pašildymas, kad žaislas pasiektų idealią kūno temperatūrą prieš naudojimą ir Bluetooth ryšys, leidžiantis valdyti žaislą palietus išmaniojo telefono ekraną, taip pat tylūs dvigubi varikliai.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt