Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
LELO

Klitorio ir G taško stimuliatorius ,,Lelo Enigma'', juodas (galima rinktis spalvą)

Kaina
212.55 €
,,ENIGMA™'' - tai prabangus, dvigubo veikimo stimuliatorius, kuris vienu metu stimuliuoja G-tašką ir klitorį. Impulsų ir garso bangų pagalba jis stimuliuoja 75% didesnę klitorio dalį (daug didesnę, nei tik tą dalį, kurią galite pamatyti arba paliesti), o lankstus jo pagrindas pasižymi galinga vibracijos funkcija. Šio stimuliatoriaus pagalba vienu metu patirsite svaiginančius pojūčius ir kvapą gniaužiantį orgazmą. Tai puikus priedas patyrusiems žaislų žinovams.
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

KLITORIO IR G TAŠKO STIMULIATORIUS ,,LELO ENIGMA'', JUODAS  
,,ENIGMA'' - nėra įprastas sekso žaisliukas, tai  revoliucinis malonumų prietaisas , kuris niekada tiesiogiai neliečia klitorio, tačiau kiekvieną kartą suteikia jums svaiginančią kulminaciją. Vietoj įprastų vibracijų ,,SenSonic™" technologija naudoja  garsinius impulsus , kurie  rezonuoja giliai į klitorio vidinę struktūrą  ir suteikia visiškai naują pojūtį. Dėl savo išskirtinio dizaino, „ENIGMA™“ suteikia galimybę patirti  abiejų rūšių kulminaciją . Itin lankstus stimuliatorius su galingomis vibracijomis stimuliuoja ne tik klitorį, bet ir G tašką. Jis skirtas tyrinėtojams, pasirengusiems pasinerti į dar neatrastus malonumus. 
Sekso žaislas pagamintas iš šilko švelnumo medicininio silikono. Ši medžiaga pasižymi antibakterinėmis ir antialerginėmis savybėmis, ji greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros. Stimuliatoriaus pagrindas turi 8 vibracijos režimus, o klitoriui skirta dalis – 8 stimuliacijos programas. Visiškai atsparus vandeniui, įkraunamas USB jungtimi. 
Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
KLITORIO IR G TAŠKO STIMULIATORIUS ,,LELO ENIGMA'', JUODAS

,,ENIGMA'' - nėra įprastas sekso žaisliukas, tai revoliucinis malonumų prietaisas, kuris niekada tiesiogiai neliečia klitorio, tačiau kiekvieną kartą suteikia jums svaiginančią kulminaciją. Vietoj įprastų vibracijų ,,SenSonic™" technologija naudoja garsinius impulsus, kurie rezonuoja giliai į klitorio vidinę struktūrą ir suteikia visiškai naują pojūtį. Dėl savo išskirtinio dizaino, „ENIGMA™“ suteikia galimybę patirti abiejų rūšių kulminaciją. Itin lankstus stimuliatorius su galingomis vibracijomis stimuliuoja ne tik klitorį, bet ir G tašką. Jis skirtas tyrinėtojams, pasirengusiems pasinerti į dar neatrastus malonumus.

Sekso žaislas pagamintas iš šilko švelnumo medicininio silikono. Ši medžiaga pasižymi antibakterinėmis ir antialerginėmis savybėmis, ji greitai sušyla ir prisitaiko prie kūno temperatūros. Stimuliatoriaus pagrindas turi 8 vibracijos režimus, o klitoriui skirta dalis – 8 stimuliacijos programas. Visiškai atsparus vandeniui, įkraunamas USB jungtimi.

Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Apie klitorio ir G taško stimuliatorių:  
 
Itin galingas, turi lankstų pagrindą, suteikia dvigubą stimuliaciją, turi patentuotą SENSONIC™ technologiją. 
Pagamintas iš medicininio silikono ir ABS plastiko. 
Turi 8 vibracijos funkcijas ir 8 stimuliacijos režimus. 
Įkraunamas USB laidu (pridedama rinkinyje). 
Rinkinyje pridedamas satininis laikymo maišelis. 
Stimuliatoriaus dydis: 100 x 50 x 185 mm. 
Įkišamas ilgis: 140 mm. 
Nenaudojamas automatiškai išsijungia po 60 min. 
Svoris 196 g. 
Ličio jonų baterija. 
Įkrautas nepertraukiamai veikia iki 2 h. 
Dažnis: 60 Hz /130 Hz
Apie klitorio ir G taško stimuliatorių:
 
  • Itin galingas, turi lankstų pagrindą, suteikia dvigubą stimuliaciją, turi patentuotą SENSONIC™ technologiją.
  • Pagamintas iš medicininio silikono ir ABS plastiko.
  • Turi 8 vibracijos funkcijas ir 8 stimuliacijos režimus.
  • Įkraunamas USB laidu (pridedama rinkinyje).
  • Rinkinyje pridedamas satininis laikymo maišelis.
  • Stimuliatoriaus dydis: 100 x 50 x 185 mm.
  • Įkišamas ilgis: 140 mm.
  • Nenaudojamas automatiškai išsijungia po 60 min.
  • Svoris 196 g.
  • Ličio jonų baterija.
  • Įkrautas nepertraukiamai veikia iki 2 h.
  • Dažnis: 60 Hz /130 Hz

Apie prekinį ženklą

LELO yra prabangus malonumų prekės ženklas, kuris yra lyderiaujantis visame pasaulyje. Prekinis ženklas yra pirmaujantis dizaino, inovacijų, technologijų ir reputacijos sferose.
 
Tačiau LELO yra ne tik malonumus sukeliantis žaislas, tai rūpinimosi savimi judėjimas, skirtas tiems, kurie žino, kad pasitenkinimas pranoksta lytį, orientaciją, rasę ir amžių. 
 
Lelo siūlo patirti ekstazę be gėdos, malonumą atrasti visus savo kūno stebuklus ir apginkluoja savo klientus pasitikėjimu, vedančiu į visavertį intymų gyvenimą.
 
Šiandien LELO parduodamas daugiau nei 160 šalių, turi apie 300 darbuotojų ir biurų tarptautinėse rinkose. Unikalus produktų asortimentas dabar apima ne tik masažuoklius, bet ir „FemTech“ ir „FemCare“ produktus, prezervatyvus ir kitus priedus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt