Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibruojantis analinis kaištis su nuotolinio valdymo pulteliu ,,Petite Sensations Desire Purple''

Kaina
66.05 €
Jausmingas malonumas!

Rafinuoto ir subtilaus dizaino ,,Desire" - tai nedidelis, bet galingas kaištis, skirtas tiems, kurie nori patirti analinių žaidimų malonumą ir jaudulį

Idealiai priglundantis prie jūsų kūno, tvirtas, aksominis lietimui jautrus pagrindas skleis gilias, pulsuojančias vibracijas, kurios dirgins ir jaudins jūsų saldžiausią vietelę.
Spalva: Violetinė
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vibruojantis analinis kaištis su nuotolinio valdymo pulteliu ,,Petite Sensations Desire Purple'' 
Išbandykite ,,Petite Sensations Plug'' vibruojantį analinį kaištį ir  pajuskite absoliutų malonumą . Tai universalus sekso žaislas, kuris tinka tiek pradedantiesiems analinių žaidimų mėgėjams, tiek tikriems entuziastams. 
Pajuskite, kaip jūsų kūnas suspaudžia ploną kaklelį, kai siaurėjantis kaištis patogiai ir saugiai įsitaiso malonumo pozicijoje. Nuotoliniu pulteliu pakeiskite vibracijos režimus arba perduokite valdžią partneriui, kad jis pats nuspręstų, kaip patirti malonumą. ,,Desire'' yra  puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško gryno, jausmingo pasimėgavimo arba stipraus bendro intymumo . 
Dėka glotnaus ir itin švelnaus, odai nekenksmingo silikono, šį vibratorių lengva įkišti, o platus T formos pagrindas atlieka rankenos funkciją ir užtikrina saugų žaidimą. Šis kaištis turi net  10 vibracijos nustatymų: nuo švelnios iki intensyvios.  
Integruota ličio jonų bateriją galima įkrauti ir  nepertraukiamai   mėgautis žaidimais.  Galėsite pasiimti jį kartu su savimi net ir į audringų žaidimų kupinas keliones. Šis vibruojantis analinis kaištis yra  visiškai atsparus vandeniui,  todėl malonumais galėsite mėgautis net duše ar vonioje.  
Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščio medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

Vibruojantis analinis kaištis su nuotolinio valdymo pulteliu ,,Petite Sensations Desire Purple''


Išbandykite ,,Petite Sensations Plug'' vibruojantį analinį kaištį ir pajuskite absoliutų malonumą. Tai universalus sekso žaislas, kuris tinka tiek pradedantiesiems analinių žaidimų mėgėjams, tiek tikriems entuziastams.

Pajuskite, kaip jūsų kūnas suspaudžia ploną kaklelį, kai siaurėjantis kaištis patogiai ir saugiai įsitaiso malonumo pozicijoje. Nuotoliniu pulteliu pakeiskite vibracijos režimus arba perduokite valdžią partneriui, kad jis pats nuspręstų, kaip patirti malonumą. ,,Desire'' yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško gryno, jausmingo pasimėgavimo arba stipraus bendro intymumo.

Dėka glotnaus ir itin švelnaus, odai nekenksmingo silikono, šį vibratorių lengva įkišti, o platus T formos pagrindas atlieka rankenos funkciją ir užtikrina saugų žaidimą. Šis kaištis turi net 10 vibracijos nustatymų: nuo švelnios iki intensyvios.

Integruota ličio jonų bateriją galima įkrauti ir nepertraukiamai mėgautis žaidimais. Galėsite pasiimti jį kartu su savimi net ir į audringų žaidimų kupinas keliones. Šis vibruojantis analinis kaištis yra visiškai atsparus vandeniui, todėl malonumais galėsite mėgautis net duše ar vonioje. 

Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščio medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Apie vibruojantį analinį kaištį: 
Pakuotės svoris: 160 g 
Gaminio matmenys: 5,6 x 3,6 x 10,3 cm 
Produkto svoris: 60 g 
Greičio režimai: 10 
Įkraunamas: USB laidu 
Įkrovimo laikas: 1h 
Pilnai įkrauto kaiščio veikimo laikas: 1 h 
Nuotolinio valdymo pultelis: Taip 
Atsparus vandeniui: Taip 
Medžiagos: Silikonas

Apie vibruojantį analinį kaištį:

  • Pakuotės svoris: 160 g
  • Gaminio matmenys: 5,6 x 3,6 x 10,3 cm
  • Produkto svoris: 60 g
  • Greičio režimai: 10
  • Įkraunamas: USB laidu
  • Įkrovimo laikas: 1h
  • Pilnai įkrauto kaiščio veikimo laikas: 1 h
  • Nuotolinio valdymo pultelis: Taip
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Medžiagos: Silikonas

Apie prekinį ženklą

Daugiau nei prieš dešimtmetį įkurta Jungtinės Karalystės kompanija Rocks-Off sėkmės ir pasaulinio pripažinimo sulaukė drąsių ir išties unikalių sprendimų dėka. Šią kompaniją itin išgarsino vibruojanti kulka „RO-80 mm“, kurios pasaulyje buvo parduota daugiau nei 5 mln. vienetų, o jos populiarumas tik auga.
Įgyvendinkite visas savo pašėlusias fantazijas su Rocks-Off, nes šiai kompanijai nėra nieko neįmanomo.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt