Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Nemokamas pristatymas nuo 29 Eur

Privatumo politika

Šioje Privatumo politikoje rasite informaciją apie Jūsų asmens duomenų tvarkymą. Patikiname, kad visi asmens duomenys yra tvarkomi laikantis Bendrojo duomenų apsaugos reglamento bei Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimų.
 
Lankydamiesi Interneto svetainėje ir/ar pateikdami savo asmens duomenis Jūs sutinkate, kad duomenų valdytojas atitinkamus duomenis valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka. 
 
Duomenų valdytojas: UAB „Imperitė“, įmonės kodas: 169233285, PVM mokėtojo kodas: LT100014785114, buveinės adresas / adresas korespondencijai: Pramonės pr. 15A, LT-51327 Kaunas.
 
Pagrindiniai duomenų tvarkymo tikslai (plačiau – skaityti išsamioje privatumo politikos versijoje žemiau):
 
Jūs turite šias teises:
Priklausomai nuo aplinkybių, turite šias teises: žinoti (būti informuotas) apie savo duomenų tvarkymą; susipažinti su savo duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi; reikalauti ištaisyti arba, atsižvelgiant į asmens duomenų tvarkymo tikslus, papildyti neišsamius asmens duomenis; savo duomenis sunaikinti arba sustabdyti savo duomenų tvarkymo veiksmus (išskyrus saugojimą); reikalauti, kad asmens duomenų valdytojas apribotų asmens duomenų tvarkymą esant vienai iš teisėtų priežasčių; reikalauti perkelti mums pateiktus duomenis; bet kuriuo metu nesutikti su savo asmens duomenų tvarkymu, kai toks tvarkymas vykdomas siekiant teisėtų mūsų arba trečiosios šalies interesų bei kai asmens duomenys tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais, įskaitant profiliavimą; atšaukti savo sutikimą tvarkyti asmens duomenis, jeigu duomenys tvarkomi sutikimo pagrindu; paduoti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai. Įgyvendinti savo teises galite parašę mums el. pašto adresu pagalba@provocat.lt
 
PRIVATUMO POLITIKA
 
Duomenų valdytojas
Šia privatumo politika (toliau - Privatumo politika) informuojame Jus apie tai, kokius duomenis renkame Jums lankantis mūsų internetinėje svetainėje www.provocat.lt (toliau - Interneto svetainė) ar su mumis komunikuojant.
 
Asmens duomenų valdytojas yra Duomenų valdytojas: UAB „Imperitė“, įmonės kodas: 169233285, PVM mokėtojo kodas: LT100014785114, buveinės adresas / adresas korespondencijai: Pramonės pr. 15A, LT-51327 Kaunas (toliau - Paslaugų teikėjas arba Duomenų valdytojas).
 
Šioje Privatumo politikoje vartojami terminai atitinka Bendrojo duomenų apsaugos reglamento apibrėžimus.
 
Duomenų tvarkymo tikslai, teisiniai pagrindai ir saugojimo terminai
Jums lankantis Interneto svetainėje, susisiekus su mumis el. paštu ar telefonu, renkame apie Jus kontaktinę informaciją, Jūsų pateiktą papildomą informaciją ir telefonu pateiktus duomenis. Prašome Jūsų, kreipiantis į mus, apsiriboti tik ta informacija, kuri yra būtina Jūsų užklausai įvykdyti.
 
Duomenų tvarkymo tikslai:
 
Kaip renkama informaciją apie jus?
Jūsų asmens duomenys, t.y. bet kokia informacija apie Jus, kuri mums leidžia Jus atpažinti, yra gaunama:
 
Duomenų gavėjai
Mes galime atskleisti informaciją apie Jus mūsų tarpininkams, tiekėjams ar subrangovams, jei tai būtina siekiant įvykdyti savo įsipareigojimus, pvz., su prekių pirkimu susijusias finansines operacijas Interneto svetainėje gali tvarkyti mūsų mokėjimo paslaugų teikėjai, specifinėms paslaugoms teikti Jūsų asmens duomenis galime perduoti kitiems paslaugų teikėjams (pvz. kurjerių tarnyboms, serverių ir jų techninės priežiūros paslaugų teikėjams, el. pašto paslaugų teikėjams ir pan.). 
 
Mes galime atskleisti informaciją apie Jus:
 
Jūsų asmens duomenų saugumas
Asmens duomenys tvarkomi laikantis Bendrojo duomenų apsaugos reglamento, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų. Tvarkydami Jūsų asmens duomenis, mes įgyvendiname organizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.
 
Duomenų perdavimas internetu iš esmės yra nesaugus, ir mes negalime garantuoti visiškai saugaus duomenų perdavimo naudojantis mūsų Interneto svetaine.
 
Slapukai
Siekdami pagerinti Jūsų naršymą Internetinėje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Slapukai – tai nedidelės apimties informacijos elementai, kurie siunčiami į Jūsų įrenginį iš internetinės svetainės ir saugomi Jūsų kompiuteryje tam, kad būtų palengvintas naudojimasis Internetine svetaine bei pritaikytas interneto svetainės turinys prie vartotojų poreikių. Kai vartotojas vėl grįžta į tą pačią internetinę svetainę, ji gali atkurti slapuke išsaugotą informaciją, siekiant informuoti internetinę svetainę apie ankstesnius vartotojo veiksmus joje.
 
Slapukų valdymas galimas dviem būdais: 
 
Pavadinimas
Aprašymas
Tipas
Galiojimas 
_gat
Vartotojo atpažinimas ir srautų valdymas
Statistinis
1 diena
_ga
Vartotojo atpažinimas
Statistinis
2 metai
_git
Vartotojo atpažinimas
Reklaminis
24 valandos
       
       
       
Informuojame, kad kai naršote Internetinėje svetainėje ir Jūsų nustatymai priima slapukus, tai laikoma Jūsų aiškiu sutikimu naudoti slapukus mūsų Internetinėje svetainėje. 
 
Be duomenų valdytojo naudojamų slapukų, mūsų svetainėse gali būti leidžiama tam tikroms trečiosioms šalims nustatyti ir pasiekti slapukus Jūsų kompiuteryje ar kitame įrenginyje. Tokiu atveju slapukų naudojimui taikomos trečiųjų šalių privatumo taisyklės.
 
Google Analytics: http://www.google.com/policies/technologies/cookies/ 
Facebook: https://www.facebook.com/policies/cookies/ 
 
Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad mūsų socialinių tinklų paskyroms taikomi atitinkamo socialinio tinklo slapukų politika.
 
Atsakomybė
Jūs esate atsakingi už savo slaptažodžio ir vartotojo duomenų konfidencialumą ir už bet kuriuos veiksmus (duomenų perdavimą, pateiktus užsakymus ar kt.), kurie mūsų Interneto svetainėje atliekami prisijungus naudojant Jūsų prisijungimo duomenis.
 
Jūs esate atsakingas, kad Jūsų mums pateikti duomenys būtų tikslūs, teisingi ir išsamūs. Jeigu pasikeičia Jūsų pateikti duomenys, Jūs turite nedelsdamas mus apie tai informuoti, pakeisdamas atitinkamus duomenis registracijos formoje ar, jeigu duomenys nėra nurodyti registracijos formoje, informuodamas apie tai mus elektroniniu paštu. Mes nebūsime atsakingi už žalą, atsiradusią Jums dėl to, jog Jūs nurodėte neteisingus ar neišsamius asmens duomenis arba neinformavote mūsų jiems pasikeitus.
 
Privatumo politikos pakeitimai
Ši Privatumo politika gali būti bet kada pakeista. Tokia atnaujinta ar pakeista Privatumo politika įsigalios nuo jos paskelbimo mūsų Interneto svetainėje. 
 
Į gautus prašymus, skundus ar reikalavimus Jums atsakysime raštu teisės aktų nustatyta tvarka ir terminais. Jei mums kils įtarimų dėl besikreipiančiojo asmens tapatybės, mes turime teisę paprašyti besikreipiančiojo asmens tapatybės dokumento arba kitaip įrodyti savo tapatybę.

Intriguojančio naujienlaiškio prenumerata


UAB „Imperitė“
Įm.k. 169233285
Pramonės pr. 15A, LT-51327 Kaunas
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt