Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Tamsoje švytintis flogeris

Kaina
20.25 €
Sukurkite nepakartojamą atmosferą ir intensyvinkite savo erotinius žaidimus su šiuo įspūdingu tamsoje švytinčiu flogeriu! Šis unikalus plakimo įrankis yra ne tik klasikinis BDSM atributas, bet ir jaudinantis priedas, kuris prideda mistiškumo ir jaudulio elementą prie jūsų meilės nuotykių.
 
Pagamintas iš kokybiškų ir atsparių medžiagų, šis flogeris yra pritaikytas tiek lengviems, tiek intensyviems žaidimams. Švelnios, tačiau tvirtos juostelės suteikia tiek švelnų, glostymą primenantį potyri, tiek galingą, stimuliuojantį plakimą, priklausomai nuo jūsų norų ir pageidavimų.
 
Tai, kas išskiria šį flogerį iš kitų, yra jo galimybė švytėti tamsoje. Prieš pradėdami naudoti, tiesiog plaikykite jį šviesoje, ir kai patalpa bus tamsi, flogeris pradės švytėti mistišku šviesos spinduliu. Šis efektas ne tik kuria užburiančią atmosferą, bet ir padidina susijaudinimą, nes jūsų žaidimai gauna paslaptingą atspalvį.
 
Spalva: Žalia
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

TAMSOJE ŠVYTINTYS FLOGERIS  
Tamsoje švytinčio flogerio rankena yra patogi, o jos ilgis leidžia jums lengvai kontroliuoti smūgius ir judesius.  Jis tinka tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems BDSM mėgėjams, ir gali būti puiki dovana partneriui arba nuostabus priedas jūsų asmeninei kolekcijai. 
  
Po naudojimo, šis flogeris lengvai valomas ir saugomas.  Tamsoje švytinčios savybės ilgai išlieka, leisdamos jums mėgautis šiuo įrankiu daug kartų.  
  
Nežaiskite su įprastais erotiniais reikmenimis ir pasirinkite tamsoje švytintį flogerį, kuris ne tik pagardins jūsų žaidimus, bet ir sukurs nepakartojamą ir jaudinančią patirtį, kuri nebus greitai pamiršta.  
  
 
TAMSOJE ŠVYTINTYS FLOGERIS

Tamsoje švytinčio flogerio rankena yra patogi, o jos ilgis leidžia jums lengvai kontroliuoti smūgius ir judesius. Jis tinka tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems BDSM mėgėjams, ir gali būti puiki dovana partneriui arba nuostabus priedas jūsų asmeninei kolekcijai.
 
Po naudojimo, šis flogeris lengvai valomas ir saugomas. Tamsoje švytinčios savybės ilgai išlieka, leisdamos jums mėgautis šiuo įrankiu daug kartų.
 
Nežaiskite su įprastais erotiniais reikmenimis ir pasirinkite tamsoje švytintį flogerį, kuris ne tik pagardins jūsų žaidimus, bet ir sukurs nepakartojamą ir jaudinančią patirtį, kuri nebus greitai pamiršta.
 
 
APIE FLOGERĮ: 
Pakuotės matmenys: 9 x 2,50 x 32 cm 
Pakuotės svoris: 105 gr 
Gaminio matmenys: 59 x 2 x 2 x 2 cm 
Gaminio svoris: 67 gr 
Atsparus purslams: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: 100% PU oda
APIE FLOGERĮ:
  • Pakuotės matmenys: 9 x 2,50 x 32 cm
  • Pakuotės svoris: 105 gr
  • Gaminio matmenys: 59 x 2 x 2 x 2 cm
  • Gaminio svoris: 67 gr
  • Atsparus purslams: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: 100% PU oda

Apie prekinį ženklą

Shots - sekso žaislų gamintojas, įsikūręs Amerikoje. Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių sekso žaislų pramonėje. Šis gamintojas turi itin daug sekso žaislų kolekcijų, kurių gaminiai tiks daugumai klientų. Shots - Ouch specializuojasi BDSM žaislų pramonėje ir turi įvairiausių prekių Jūsų slapčiausiems norams.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt