Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibratorius- Kulka "Metallic Dusk" – Rožinis

Kaina
26.55 €
Elegantiškos linijos ir švelnus paviršius tiesiog apgaubs jūsų kūną nepakartojamais pojūčiais.

Kulkos formos vibratorius turi 10 skirtingų vibravimo režimų - gilus ir jaudinantis orgazmas garantuotas.

Sukurta iš visiškai jūsų kūnui saugios medžiagos ir 100% atsparus vandeniui. Lengvai pakraunamas ir galingas, viskas ko reikia meilės žaidimams.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vibratorius- Kulka "Metallic Dusk" – Rožinis 
 
Su šiuo klasikiniu vibratoriumi galėsite mėgautis stipria klitorio stimuliacija. Rožinė spalva ir kulkos forma šį žaisliuką paverčia dar labiau moterišku. Dėl savo kompaktiško dydžio jis yra neišskiriamas kelionės palydovas. 
Vibratorius turi galingą varikliuką ir  10 skirtingų vibracijos režimų  kurie užtikrina intensyvius pojūčius. Vieno mygtuko paspaudimu lengvai valdomas mažylis nepertrauks jūsų malonumų niekada. 
Po visų žaidimų vibratorių labai lengva valyti - tiesiog nuplaukite su šiltu vandeniu ir antibakteriniu muilu. Vibratorius veikia su  1 AAA baterija (kuri yra pridėta) ir yra lengvai bei greitai pakraunamas. 
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.

Vibratorius- Kulka "Metallic Dusk" – Rožinis

 
Su šiuo klasikiniu vibratoriumi galėsite mėgautis stipria klitorio stimuliacija. Rožinė spalva ir kulkos forma šį žaisliuką paverčia dar labiau moterišku. Dėl savo kompaktiško dydžio jis yra neišskiriamas kelionės palydovas.

Vibratorius turi galingą varikliuką ir 10 skirtingų vibracijos režimų kurie užtikrina intensyvius pojūčius. Vieno mygtuko paspaudimu lengvai valdomas mažylis nepertrauks jūsų malonumų niekada.

Po visų žaidimų vibratorių labai lengva valyti - tiesiog nuplaukite su šiltu vandeniu ir antibakteriniu muilu. Vibratorius veikia su 1 AAA baterija (kuri yra pridėta) ir yra lengvai bei greitai pakraunamas.

Tinkamai prižiūrint
 šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie vibratorių 
Stimuliuojama zona: klitoris 
Greičio režimai: 10 
Gaminio matmenys: 10,5 x 0,6 x 1,5 cm 
Medžiagos: Plastikas 
Spalva: Rožinė 
Baterija: 1xAAA 
Įkraunamas: Taip 
Atsparus vandeniui: Taip

Apie vibratorių

  • Stimuliuojama zona: klitoris
  • Greičio režimai: 10
  • Gaminio matmenys: 10,5 x 0,6 x 1,5 cm
  • Medžiagos: Plastikas
  • Spalva: Rožinė
  • Baterija: 1xAAA
  • Įkraunamas: Taip
  • Atsparus vandeniui: Taip

Apie prekinį ženklą

Daugiau nei prieš dešimtmetį įkurta Jungtinės Karalystės kompanija Rocks-Off sėkmės ir pasaulinio pripažinimo sulaukė drąsių ir išties unikalių sprendimų dėka. Šią kompaniją itin išgarsino vibruojanti kulka „RO-80 mm“, kurios pasaulyje buvo parduota daugiau nei 5 mln. vienetų, o jos populiarumas tik auga.
Įgyvendinkite visas savo pašėlusias fantazijas su Rocks-Off, nes šiai kompanijai nėra nieko neįmanomo.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt