Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibratorius "Lena" – Violetinis

Vertė
Kaina
34.68 € 53.35 €
„Lena“ vibratorius turėtų būti absoliučiai privaloma jūsų naktinio stalelio dalis.

Šis labai patogus, lengvas ir lengvai naudojamas vibratorius yra visiškai reguliuojamas patogiai išdėstytu sukamuoju mygtuku. Vibracija yra labai stipri, bet tuo pat metu labai tyli. Žaisliuko galiukas turi triušio ausyte, kurios užtikrina kad vibratorius palies visas jautriausias vietas apie kurių egzistavimą net neįtarėte.

Dėl kompaktiško dydžio vibratorius yra puikus kelionių palydovas, nes tilps į bet kurią rankinę. Vibratorius atsparus vandeniui, todėl vonios kambaryje bus tikrai smagu, o dėl įvairių greičių galimybių jis niekada neatsibos. Šiam vibratoriui tereikia dviejų AAA baterijų, kad suteiktų jums didžiausią malonumą bet kur ir bet kada.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vibratorius "Lena" – Violetinis 
Šis vibratorius  pagamintas iš higieniško, švelnaus ABS.  Švelniai slysta per jūsų erogenines zonas, parodydamas, ką jis gali, ypač kai reikia stimuliuoti klitorių.  Galingas varikliukas  veikia labai tyliai ir kartu su triušio ausyčių formos galiuku užtikrina kad bus paliestos visos jautriausios vietas apie kurių egzistavimą net neįtarėte. 
Kaip ir visi tokios formos vibratoriai, „Lena“ yra puikus kompanionas keliaujant. Dėl savo mažo dydžio jis  lengvai telpa rankinėje ar bagaže.  Dėl vandeniui atsparaus dizaino vibratorius taip pat gali suteikti nepakartojamą malonumą duše ar vonioje. Panaudojus tiesiog nuplaukite su šiltu vandeniu ir leiskite nudžiūti. Tereikia tik  2xAAA baterijų,  kad galėtumėte patirti didžiausią malonumą, kur tik norite.  
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.

Vibratorius "Lena" – Violetinis


Šis vibratorius pagamintas iš higieniško, švelnaus ABS. Švelniai slysta per jūsų erogenines zonas, parodydamas, ką jis gali, ypač kai reikia stimuliuoti klitorių. Galingas varikliukas veikia labai tyliai ir kartu su triušio ausyčių formos galiuku užtikrina kad bus paliestos visos jautriausios vietas apie kurių egzistavimą net neįtarėte.

Kaip ir visi tokios formos vibratoriai, „Lena“ yra puikus kompanionas keliaujant. Dėl savo mažo dydžio jis lengvai telpa rankinėje ar bagaže. Dėl vandeniui atsparaus dizaino vibratorius taip pat gali suteikti nepakartojamą malonumą duše ar vonioje. Panaudojus tiesiog nuplaukite su šiltu vandeniu ir leiskite nudžiūti. Tereikia tik 2xAAA baterijų, kad galėtumėte patirti didžiausią malonumą, kur tik norite. 

Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie vibratorių 
Stimuliuojama zona: Makštis 
Greičio režimai: 10 
Gaminio matmenys: 17,2 x 3,3 x 3,3 cm 
Medžiagos: ABS 
Spalva: Violetinė 
Baterija: 2xAAA 
Atsparus vandeniui: Taip
Apie vibratorių
  • Stimuliuojama zona: Makštis
  • Greičio režimai: 10
  • Gaminio matmenys: 17,2 x 3,3 x 3,3 cm
  • Medžiagos: ABS
  • Spalva: Violetinė
  • Baterija: 2xAAA
  • Atsparus vandeniui: Taip

Apie prekinį ženklą

Loveline by SHOTS - unikali, pastelinių spalvų gaminių linija, kurioje galite rasti aukštos kokybės malonumo įrankius, pateikiamus itin diskretiškame ir šiuolaikiškame įpakavime. Šios linijos gaminiai yra aksominio švelnumo. Vibratoriai skirti atrasti kūno teikiamus malonumus. Kolekcijos produktai yra tinkami romantiškoms dovanoms. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt