Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

9 dalių rinkinys „Jūreivis“

Kaina
60.55 €
Šis neįtikėtinas Jūreivio rinkinys yra prabangus ir įvairiapusiškas komplektas, kuris yra būtinas BDSM entuziastams ir yra puiki pradžia tiems, kurie nori išmėginti naujus erotinius nuotykius.
 
Komplektas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir jį sudaro įspūdingas priedų rinkinys, kuris garantuoja, kad jūsų patirtys būtų įsimintinos. Į komplektą įeina riešų ir kulkšnių antrankiai, apykaklė su pavadėliu, kvėpuojantis kamuoliukas, akių kaukė, 10 metrų ilgio surišimo virvė ir jūreiviška skrybėlė.
 
Ši išdykusi kolekcija apima beveik viską, ko gali prireikti BDSM žaidimuose. Nuotykių ieškančioms poroms, šis rinkinys garantuoja intensyvų veiksmą, leidžiantis tyrinėti įvairius aspektus, tokius kaip surišimas, paklusnumas, dominavimas, viso kūno suvaržymas, malonumas ar skausmas. Tai puiki galimybė atrasti naujų pojūčių ir suartėti su savo partneriu ar partnere.
 
Rinkinys yra supakuotas į patogią ir elegantišką dėžutę, tad puikiai tinka ir kaip dovana. Taigi, nesvarbu, ar esate naujokas BDSM pasaulyje ar patyręs meistras, šis Jūreivio rinkinys bus nepakeičiamas ir brangus papildymas jūsų kolekcijai. Leiskite sau ir savo partneriui išgyventi naujų erotinių nuotykių ir atraskite nepažintų malonumų pasaulį su šiuo išskirtiniu rinkiniu.
 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

9 DALIŲ RINKINYS „JŪREIVIS“  
Svarbu suprasti, kad šių prekių naudojimas turėtų būti sutartinis, laikantis saugumo ir susitarimo principų suaugusiųjų santykiuose. 
Egzotinis Vakaras Porai:  turėkite ypatingą vakarą su savo partneriu ar partnere, naudodamiesi Jūreivio rinkiniu. Pradėkite pasiruošdami kambarį, sukurkite romantišką atmosferą su švelnia muzika ir žvakėmis. Naudokite riešų ir kulkšnių antrankius, taip pat surišimo virvę, norėdami išbandyti lengvą dominavimą ar paklusnumą, tuo pačiu kalbėdami apie jūsų norus ir ribas. 
Tematinis Vaidybinis Žaidimas:  Organizuokite tematinį vaidybinį žaidimą, kuriame galite įsijausti į jūreivio ir jo kapitono roles. Naudokite apykaklę su pavadėliu bei jūreivišką skrybėlę kaip dalį kostiumų ir vaidinkite scenarijų, kuris įtrauktų įvairias šio rinkinio detales. 
  
Malonumas ir Kontrolė:  Pasitelkite kvėpuojantį kamuoliuką ir akių kaukę, kad sukurtumėte jaudinančią atmosferą, kurioje kontrolė ir pojūčiai yra pažadinti. Švelniai valdykite situaciją, tuo pačiu metu švelniai jaudinkite partnerio kūną, suteikdami jam arba jai gilų ir aistringą malonumo patyrimą. 
Būkite atidūs vienas kitam ir pasikalbėkite apie savo jausmus ir patirtis po žaidimų.   
 
9 DALIŲ RINKINYS „JŪREIVIS“

Svarbu suprasti, kad šių prekių naudojimas turėtų būti sutartinis, laikantis saugumo ir susitarimo principų suaugusiųjų santykiuose.
Egzotinis Vakaras Porai: turėkite ypatingą vakarą su savo partneriu ar partnere, naudodamiesi Jūreivio rinkiniu. Pradėkite pasiruošdami kambarį, sukurkite romantišką atmosferą su švelnia muzika ir žvakėmis. Naudokite riešų ir kulkšnių antrankius, taip pat surišimo virvę, norėdami išbandyti lengvą dominavimą ar paklusnumą, tuo pačiu kalbėdami apie jūsų norus ir ribas.
Tematinis Vaidybinis Žaidimas: Organizuokite tematinį vaidybinį žaidimą, kuriame galite įsijausti į jūreivio ir jo kapitono roles. Naudokite apykaklę su pavadėliu bei jūreivišką skrybėlę kaip dalį kostiumų ir vaidinkite scenarijų, kuris įtrauktų įvairias šio rinkinio detales.
 
Malonumas ir Kontrolė: Pasitelkite kvėpuojantį kamuoliuką ir akių kaukę, kad sukurtumėte jaudinančią atmosferą, kurioje kontrolė ir pojūčiai yra pažadinti. Švelniai valdykite situaciją, tuo pačiu metu švelniai jaudinkite partnerio kūną, suteikdami jam arba jai gilų ir aistringą malonumo patyrimą.
Būkite atidūs vienas kitam ir pasikalbėkite apie savo jausmus ir patirtis po žaidimų. 
 
APIE RINKINĮ:  
Pakuotės matmenys: 26 x 25 x 11,50 cm 
Pakuotės svoris: 1122 gr
APIE RINKINĮ:

Pakuotės matmenys: 26 x 25 x 11,50 cm
Pakuotės svoris: 1122 gr

Apie prekinį ženklą

Shots - sekso žaislų gamintojas, įsikūręs Amerikoje. Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių sekso žaislų pramonėje. Šis gamintojas turi itin daug sekso žaislų kolekcijų, kurių gaminiai tiks daugumai klientų. Shots - Ouch specializuojasi BDSM žaislų pramonėje ir turi įvairiausių prekių Jūsų slapčiausiems norams.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt