Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Sekso kėdė „Queening Chair“

Kaina
427.55 €
Pristatome prabangią raudonos spalvos sekso kėdę, kuri turi paslaptingą ir aistringą charakterį, taip pat atneša perversmą į jūsų intymius žaidimus. Su šia kėde jūsų meilės erdvė taps rafinuotas ir švelnus prabangos kampelis, kuriame kiekviena akimirka taps neapsakomai intensyvi ir įsimintina.
 
Ši raudona sekso kėdė yra ne tik graži ir elegantiska, bet ir turi unikalų dizainą, kuris padeda sustiprinti jūsų viršenybę sekso metu. Tai įmanoma dėl to, kad kėdės forma ir konstrukcija padeda jums užimti dominuojančią padėtį, tuo pačiu metu suteikdama nepakartojamą komfortą ir lengvą prieigą jūsų partneriui.
 
Vienas iš pagrindinių šios kėdės privalumų yra tai, kad ji ypač pritaikyta oraliniam sekso malonumui pagerinti abiem partneriams. Dėl specialaus dizaino, kuris atlieka naudingą funkciją, oralinis seksas tampa dar įdomesnis, nes kėdės forma ir paminkštinimai yra sukurti taip, kad suteiktų lengvesnę prieigą ir patogesnes pozicijas.
 
 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

SEKSO KĖDĖ „QUEENING CHAIR“  
Ši kėdė ne tik praturtina jūsų asmeninį gyvenimą, bet ir skatina abipusį pasitenkinimą.  Kuo geriau jūs abu jausitės, tuo labiau norėsite mėgautis šia patirtimi. Tai yra puikus būdas gilinti ryšius su savo partneriu ir patirti naujus jausmus kartu. 
  
Svarbu pažymėti, kad ši sekso kėdė yra pagaminta iš kokybiškų medžiagų, todėl yra patvari ir ilgaamžė.  Be to, jos raudona spalva simbolizuoja aistrą ir jausmus, kurie yra neatsiejama meilės ir intymumo dalis. 
  
Tad ar esate pasiruošę atrasti naujus malonumus su šia išskirtine raudona sekso kėde? Pasinerti į aistras, mėgautis kiekvienu prisilietimu ir kartu su savo partneriu kurti neįtikėtinas akimirkas.  Ši kėdė yra puiki investicija į jūsų asmeninį gyvenimą.
SEKSO KĖDĖ „QUEENING CHAIR“

Ši kėdė ne tik praturtina jūsų asmeninį gyvenimą, bet ir skatina abipusį pasitenkinimą. Kuo geriau jūs abu jausitės, tuo labiau norėsite mėgautis šia patirtimi. Tai yra puikus būdas gilinti ryšius su savo partneriu ir patirti naujus jausmus kartu.
 
Svarbu pažymėti, kad ši sekso kėdė yra pagaminta iš kokybiškų medžiagų, todėl yra patvari ir ilgaamžė. Be to, jos raudona spalva simbolizuoja aistrą ir jausmus, kurie yra neatsiejama meilės ir intymumo dalis.
 
Tad ar esate pasiruošę atrasti naujus malonumus su šia išskirtine raudona sekso kėde? Pasinerti į aistras, mėgautis kiekvienu prisilietimu ir kartu su savo partneriu kurti neįtikėtinas akimirkas. Ši kėdė yra puiki investicija į jūsų asmeninį gyvenimą.
APIE SEKSO KĖDĘ: 
Pakuotės matmenys: 68,60 x 50,80 x 33,10 cm 
Pakuotės svoris: 12 kg 
Gaminio matmenys: 68,6 x 50,8 x 33 cm 
Gaminio svoris: 12315,03 gr 
Medžiagos: Mediena, PU oda ir metalas
APIE SEKSO KĖDĘ:
  • Pakuotės matmenys: 68,60 x 50,80 x 33,10 cm
  • Pakuotės svoris: 12 kg
  • Gaminio matmenys: 68,6 x 50,8 x 33 cm
  • Gaminio svoris: 12315,03 gr
  • Medžiagos: Mediena, PU oda ir metalas

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt