Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Sekso mašina ,,Imprisoned Metal Stockade with Dildo''

Kaina
288.55 €
Bauskite, erzinkite ir pamaloninkite savo nuolankųjį su šia sekso mašina, kurios pagalba galėsite ne tik jį suvaržyti, bet ir išdulkinti taip, lyg niekada anksčiau. Prirakinkite nepaklusnų meilužį už kaklo, abiejų riešų ir kulkšnių, ir parodykite jam, kas čia šeimininkas!

Ši sekso mašina suteikia puikų įsiskverbimo kampą, kad galėtume bejėgiam nuolankiąjam į burną įkišti savo varpą, kai tuo tarpo jo išangėje arba makštyje galingai įslys dildo su iššokusiomis venomis. 
Spalva: Sidabrinė
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Sekso mašina ,,Imprisoned Metal Stockade with Dildo''  
Visos šios sekso mašinos  dalys yra reguliuojamos : galite prailginti bazinį strypą, pagal poreikius keisti dildo ir antkaklio aukštį bei keisti kulkšnių ir riešų poziciją. 
Šios sekso mašinos sąranka negali būti paprastesnė - viskas, ką jums reikės padaryti, tai tarpusavyje susukti jungiamuosius vamzdžius.  
Elegantiška, kompaktiška ir diskretiška sekso mašina  ant antrankių turi spyneles , kurios užtikrina, kad nuolankusis nepaspruks nuo jūsų net labai to norėdamas. Visa kontrolė - jūsų rankose. D formos žiedas dar labiau paįvairins meilės žaidimus, nes galėsite prie pavadėlio prisegti savo vergą arba išnaudoti jį karštesniems suvaržymo žaidimams.  
Paįvairinkite savo meilės žaidimus ir  išpildykite slapčiausias BDSM fantazijas  su šia nešiojama, kompaktiška ir diskretiška sekso mašina. Ji  neturi nepatogių laidų ir nereikia rūpintis maitinimo kištuku , todėl galėsite bet kurią erdvę paversiti savo žaidimų kambariu arba pasiimti ją kartu su savimi į karščiausius BDSM žaidimų vakarėlius. 
Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuvalykite dildo šiltu vandeniu su muilu arba  specialiu žaislų valikliu  (arba servetėlėmis). Leiskite išdžiūti natūraliai. Ši sekso mašina suderinama tiek su  vandens , tiek su  silikono pagrindo lubrikantais .
Sekso mašina ,,Imprisoned Metal Stockade with Dildo''

Visos šios sekso mašinos dalys yra reguliuojamos: galite prailginti bazinį strypą, pagal poreikius keisti dildo ir antkaklio aukštį bei keisti kulkšnių ir riešų poziciją.

Šios sekso mašinos sąranka negali būti paprastesnė - viskas, ką jums reikės padaryti, tai tarpusavyje susukti jungiamuosius vamzdžius. 

Elegantiška, kompaktiška ir diskretiška sekso mašina ant antrankių turi spyneles, kurios užtikrina, kad nuolankusis nepaspruks nuo jūsų net labai to norėdamas. Visa kontrolė - jūsų rankose. D formos žiedas dar labiau paįvairins meilės žaidimus, nes galėsite prie pavadėlio prisegti savo vergą arba išnaudoti jį karštesniems suvaržymo žaidimams. 

Paįvairinkite savo meilės žaidimus ir išpildykite slapčiausias BDSM fantazijas su šia nešiojama, kompaktiška ir diskretiška sekso mašina. Ji neturi nepatogių laidų ir nereikia rūpintis maitinimo kištuku, todėl galėsite bet kurią erdvę paversiti savo žaidimų kambariu arba pasiimti ją kartu su savimi į karščiausius BDSM žaidimų vakarėlius.

Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuvalykite dildo šiltu vandeniu su muilu arba specialiu žaislų valikliu (arba servetėlėmis). Leiskite išdžiūti natūraliai. Ši sekso mašina suderinama tiek su vandens, tiek su silikono pagrindo lubrikantais.
Apie sekso mašiną:  
 
Mašinos matmenys: 119,4 x 52,1 x 52,1 cm 
Produkto svoris: 2404 g 
Bazinis strypas reguliuojamas nuo 66 cm iki 119 cm  
Riešus laikančio strypo ilgis 26,67 cm 
Kulkšnis laikančio strypo ilgis 52,07 cm 
Dildo strypo aukštis (nuo pagrindo) reguliuojamas nuo 3,81 cm iki 29,21 cm 
Dildo nuo strypo išsikiša 27,94 cm 
Įkišamo dildo matmenys: 19,05 x 4,45 cm 
Antkaklio apimtį galima reguliuoti nuo 33,02 cm iki 46,99 cm 
Antrankių apimtį galima reguliuoti nuo 15,24 cm iki 21,59 cm 
Kulkšnių apimtį galima reguliuoti nuo 15,24 cm iki 29,21 cm 
Medžiagos: Nerūdijantis plienas, aliuminio lydinys, PU oda, metalas ir TPE
Apie sekso mašiną:
 
  • Mašinos matmenys: 119,4 x 52,1 x 52,1 cm
  • Produkto svoris: 2404 g
  • Bazinis strypas reguliuojamas nuo 66 cm iki 119 cm 
  • Riešus laikančio strypo ilgis 26,67 cm
  • Kulkšnis laikančio strypo ilgis 52,07 cm
  • Dildo strypo aukštis (nuo pagrindo) reguliuojamas nuo 3,81 cm iki 29,21 cm
  • Dildo nuo strypo išsikiša 27,94 cm
  • Įkišamo dildo matmenys: 19,05 x 4,45 cm
  • Antkaklio apimtį galima reguliuoti nuo 33,02 cm iki 46,99 cm
  • Antrankių apimtį galima reguliuoti nuo 15,24 cm iki 21,59 cm
  • Kulkšnių apimtį galima reguliuoti nuo 15,24 cm iki 29,21 cm
  • Medžiagos: Nerūdijantis plienas, aliuminio lydinys, PU oda, metalas ir TPE

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt