Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Spenelių ir klitorio spaustukai ,,Anais Y-Style Nipple To Clit Set''

Vertė
Kaina
31.99 € 42.65 €
Sujunkite jautriausius savo partnerės taškus į vieną, nesibaigiančių malonumų grandinę. Šie spaustukai turi vinilu dengtus galus, susietą elegantišką grandinę ir slankiojantį žiedą, kurio pagalba galima reguliuoti skausmo slenkstį. Spaustukai tvirtai laikosi vietoje net karščiausių žaidimų metu. Itin lengvas naudojimas ir daug pastangų nereikalaujanti priežiūra.
Spalva: Sidabrinė
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Spenelių ir klitorio spaustukai ,,Anais Y-Style Nipple To Clit Set''  
Gundanti Y formos grandinėlė, kurios galuose yra pinceto stiliaus spenelių ir klitorio spaustukai yra tai, ką privalo turėti kiekvienas BDSM fetišo mėgėjas. Tai elegantiškas sekso žaislas, kuris  sukuria grandinėmis suvaržyto kūno iliuziją . 3 spaustukai stimuliuoja pačias jautriausias ir iš proto varančias erogenines zonas.  
Įsivaizduokite savo partnerį su šiais jaudinančiais spaustukais ant spenelių. Tai - veiksminga ištvermės ir pojūčių žaidimų mokymo priemonė. Šie pinceto formos spenelių spaustukai puikiai  tinka ir pradedantiesiems, ir pažengusiems naudotojams . Spenelių spaustukų  skausmo slenkstis reguliuojamas slankiojančiu žiedu . Slankiojančio žiedo pagalba galima juos uždėti nuo labai laisvo iki labai tvirto lygio. 
Prieš ir po kiekvieno žaidimo nuplaukite juos su šiltu vandeniu ir muilu arba  specialiu žaislų valikliu .
Spenelių ir klitorio spaustukai ,,Anais Y-Style Nipple To Clit Set''

Gundanti Y formos grandinėlė, kurios galuose yra pinceto stiliaus spenelių ir klitorio spaustukai yra tai, ką privalo turėti kiekvienas BDSM fetišo mėgėjas. Tai elegantiškas sekso žaislas, kuris sukuria grandinėmis suvaržyto kūno iliuziją. 3 spaustukai stimuliuoja pačias jautriausias ir iš proto varančias erogenines zonas. 

Įsivaizduokite savo partnerį su šiais jaudinančiais spaustukais ant spenelių. Tai - veiksminga ištvermės ir pojūčių žaidimų mokymo priemonė. Šie pinceto formos spenelių spaustukai puikiai tinka ir pradedantiesiems, ir pažengusiems naudotojams. Spenelių spaustukų skausmo slenkstis reguliuojamas slankiojančiu žiedu. Slankiojančio žiedo pagalba galima juos uždėti nuo labai laisvo iki labai tvirto lygio.

Prieš ir po kiekvieno žaidimo nuplaukite juos su šiltu vandeniu ir muilu arba specialiu žaislų valikliu.
Apie spenelių ir klitorio spaustukus:  
 
Bendras ilgis: 62,23 cm 
Spenelius jungiančios grandinės ilgis: 45,72 cm 
Klitorio grandinėlės ilgis: 39,37 cm 
Spaustukai atsidaro iki 2,54 cm 
Svoris: 147 g 
Medžiaga: Metalas, Vinilas
Apie spenelių ir klitorio spaustukus:
 
  • Bendras ilgis: 62,23 cm
  • Spenelius jungiančios grandinės ilgis: 45,72 cm
  • Klitorio grandinėlės ilgis: 39,37 cm
  • Spaustukai atsidaro iki 2,54 cm
  • Svoris: 147 g
  • Medžiaga: Metalas, Vinilas

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt