Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Spenelių spaustukai ,,Adorn Triple Bead Nipple Clamp Set''

Kaina
19.85 €
Šie pinceto formos spenelių spaustukai puošia krūtinę trimis sidabriniais kamuoliukais. Reguliuojami spaustukai turi slankiojantį žiedą, kuris leis keisti spaudimo intensyvumą. Spaustukai yra padengti vinilu, kuris yra švelnus, malonus liesti ir užtikrina geriausią sukibimą. Turint šiek tiek fantazijos, juos galima išnaudoti ne tik speneliams, bet ir ant kapšelio, varpos, lytinių lūpų, ausų ar ant bet kurios kūno dalies.
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Spenelių spaustukai ,,Adorn Triple Bead Nipple Clamp Set''  
Seksualūs ir itin gundantys  pinceto formos spenelių spaustukai  sukurti taip, kad švelniai arba jaudinančiai stipriai suspaustų jūsų spenelius slankiojančio žiedo pagalba. Tai gundantis ir nuostabus miegamojo aksesuaras su žaismingais rutuliukais, kurie visą naktį šoks kartu su jumis gundantį meilės šokį. 
Šie pinceto formos spenelių spaustukai puikiai  tinka ir pradedantiesiems, ir pažengusiems naudotojams . Spenelių spaustukų  skausmo slenkstis reguliuojamas slankiojančiu žiedu . Slankiojančio žiedo pagalba galima juos uždėti nuo labai laisvo iki labai tvirto lygio. 
Įsivaizduokite savo partnerį su šiais jaudinančiais spaustukais ant spenelių. Tai - veiksminga ištvermės ir pojūčių žaidimų mokymo priemonė. 
Apie spaustukus: 
Matmenys: 8,89 x 1,27 x 1,27 cm 
Svoris: 67 g 
Medžiaga: Metalas, Vinilas
Spenelių spaustukai ,,Adorn Triple Bead Nipple Clamp Set''

Seksualūs ir itin gundantys pinceto formos spenelių spaustukai sukurti taip, kad švelniai arba jaudinančiai stipriai suspaustų jūsų spenelius slankiojančio žiedo pagalba. Tai gundantis ir nuostabus miegamojo aksesuaras su žaismingais rutuliukais, kurie visą naktį šoks kartu su jumis gundantį meilės šokį.

Šie pinceto formos spenelių spaustukai puikiai tinka ir pradedantiesiems, ir pažengusiems naudotojams. Spenelių spaustukų skausmo slenkstis reguliuojamas slankiojančiu žiedu. Slankiojančio žiedo pagalba galima juos uždėti nuo labai laisvo iki labai tvirto lygio.

Įsivaizduokite savo partnerį su šiais jaudinančiais spaustukais ant spenelių. Tai - veiksminga ištvermės ir pojūčių žaidimų mokymo priemonė.


Apie spaustukus:
  • Matmenys: 8,89 x 1,27 x 1,27 cm
  • Svoris: 67 g
  • Medžiaga: Metalas, Vinilas

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt