Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Akių raištis „Shhh“

Kaina
16.85 €

Pasinerkite į nežinomą žaidimą su "Shhhh" užrištomis akimis. Šis aksesuaras yra daugiau nei tiesiog raištis akims - tai kvietimas į stiprėjančių pojūčių ir nenugalimos įtampos pasaulį. Su uždengtomis akimis, kiti jūsų pojūčiai neabejotinai sustiprės, praturtindami jūsų patirtį.

Užrištos akys puikiai tinka intensyviam jausmingam masažui. Nereikia būti profesionalu - lengvas prisilietimas ar stipresnis spaudimas pėdų, nugaros, rankų ar užpakaliuko tampa dar galingesnis su "Shhhh".

Kadangi "Shhhh" yra dvipusis atlasinis raištis, kiekviena pusė siunčia skirtingą žinutę. "Ohhh" pusė kviečia išlaisvinti karščiausias fantazijas, o "Shhhh" pusė - atrasti slapčiausias.

Eksperimentuokite su savo pojūčiais ir atverkite naujas galimybes su "Shhhh" raiščiu. Tai yra kvietimas į jūsų aistras ir fantazijas, kurio negalite praleisti.

Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

AKIŲ RAIŠTIS „ SHHH “ 
 
Prižiūrint ir tinkamai saugant raištį, galite užtikrinti, kad jis išliktų ilgaamžis ir kokybiškas.  
  
Štai keletas patarimų, kaip prižiūrėti šį produktą:  
  
Valymas:  Kadangi šis raištis yra pagamintas iš atlaso, rekomenduojama švelniai rankomis plauti šiltu vandeniu ir neagresyviu muilu. Nenaudokite balinimo priemonių ar stiprių ploviklių, nes tai gali pažeisti medžiagą. 
Džiovinimas:  Po to, kai išplaunate, reikėtų jį natūraliai išdžiovinti, bet ne tiesioginėje saulės šviesoje, nes tai gali blukinti spalvą. 
Laikymas:  Laikykite jį sausoje ir vėsioje vietoje, kad išvengtumėte drėgmės ir karščio, kurie gali pakenkti medžiagai. Taip pat stenkitės laikyti atskirai nuo kitų aksesuarų, kad išvengtumėte netyčinių pažeidimų. 
  
Naudojimas:  Venkite pernelyg stipraus tempiamo ar trinamo, nes tai gali pažeisti raiščio struktūrą.

AKIŲ RAIŠTIS „SHHH

 
Prižiūrint ir tinkamai saugant raištį, galite užtikrinti, kad jis išliktų ilgaamžis ir kokybiškas.
 
Štai keletas patarimų, kaip prižiūrėti šį produktą:
 
Valymas: Kadangi šis raištis yra pagamintas iš atlaso, rekomenduojama švelniai rankomis plauti šiltu vandeniu ir neagresyviu muilu. Nenaudokite balinimo priemonių ar stiprių ploviklių, nes tai gali pažeisti medžiagą.
Džiovinimas: Po to, kai išplaunate, reikėtų jį natūraliai išdžiovinti, bet ne tiesioginėje saulės šviesoje, nes tai gali blukinti spalvą.
Laikymas: Laikykite jį sausoje ir vėsioje vietoje, kad išvengtumėte drėgmės ir karščio, kurie gali pakenkti medžiagai. Taip pat stenkitės laikyti atskirai nuo kitų aksesuarų, kad išvengtumėte netyčinių pažeidimų.
 
Naudojimas: Venkite pernelyg stipraus tempiamo ar trinamo, nes tai gali pažeisti raiščio struktūrą.
APIE RAIŠTĮ:  
Pakuotės matmenys: 10 x 16,10 x 2,50 cm 
Pakuotės svoris: 73 gr 
Gaminio matmenys: 200 x 8,5 x 0,1 cm 
Gaminio svoris: 47 gr 
Medžiagos: 100 % poliesteris
APIE RAIŠTĮ: 
  • Pakuotės matmenys: 10 x 16,10 x 2,50 cm
  • Pakuotės svoris: 73 gr
  • Gaminio matmenys: 200 x 8,5 x 0,1 cm
  • Gaminio svoris: 47 gr
  • Medžiagos: 100 % poliesteris

Apie prekinį ženklą

„Bijoux Indiscrets“ yra moterims priklausantis intymaus sveikatingumo prekės ženklas, pagrįstas nuostata, kad kai jautiesi gerai, džiaugiesi dvigubai daugiau. Marta Aguiar ir Elsa Viegas savo pirmąsias kolekcijas pradėjo kurti dar 2006 m., remdamosi besivystančiu seksualumu ir sutelkdamos pastangas į moterišką malonumą. Intymi kosmetika, malonumo žaislai ir įkvepiantys apatinio trikotažo aksesuarai, sukurti tam, kad įprastas žmogus jaustųsi nepaprastas.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt