Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Tamsoje švytintys antrankiai

Kaina
21.65 €
Atnaujinkite savo erotinius nuotykius su šiais įspūdingais tamsoje švytinčiais antrankiais! Šie antrankiai yra puikus papildymas jūsų intymaus gyvenimo, jie suteikia žaismingumo ir aistros.
 
Įsivaizduokite, kaip tamsoje šie antrankiai sužibės kaip žvaigždės, kurdami magišką ir stimuliuojančią aplinką jūsų meilės žaidimams.
 
Pagaminti iš saugios ir patvarios medžiagos, šie antrankiai yra minkšti ir patogūs dėvėti. Jie turi reguliuojamus dirželius, todėl tinka įvairiems rankų ir kojų dydžiams, suteikia galimybę išbandyti įvairias pozicijas ir suvaržymo būdus.
Spalva: Žalia
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

TAMSOJE ŠVYTINTYS ANTRANKIAI  
Tamsoje švytinčios savybės suteikia dar vieną elementą jūsų erotiniams nuotykiams.  Kai jie sužiba tamsoje, jūsų meilės žaidimai tampa dar įdomesni ir jaudinantys. Šis švytėjimas taip pat gali padėti sukurti ypatingą nuotaiką, kai norite išmėginti kažką naujo. 
  
Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar patyręs meilės žaidimų mėgėjas, šie antrankiai gali būti puikus žaisliukas jūsų kolekcijai.  
  
Po naudojimo antrankiai lengvai valomi, o jų tamsoje švytinčios savybės yra ilgalaikės, todėl galite mėgautis jais vėl ir vėl.  Suteikite savo intymiausioms akimirkoms šiek tiek magijos ir įtraukite šiuos tamsoje švytinčius antrankius į savo meilės rutiną!  
 
TAMSOJE ŠVYTINTYS ANTRANKIAI

Tamsoje švytinčios savybės suteikia dar vieną elementą jūsų erotiniams nuotykiams. Kai jie sužiba tamsoje, jūsų meilės žaidimai tampa dar įdomesni ir jaudinantys. Šis švytėjimas taip pat gali padėti sukurti ypatingą nuotaiką, kai norite išmėginti kažką naujo.
 
Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar patyręs meilės žaidimų mėgėjas, šie antrankiai gali būti puikus žaisliukas jūsų kolekcijai.
 
Po naudojimo antrankiai lengvai valomi, o jų tamsoje švytinčios savybės yra ilgalaikės, todėl galite mėgautis jais vėl ir vėl. Suteikite savo intymiausioms akimirkoms šiek tiek magijos ir įtraukite šiuos tamsoje švytinčius antrankius į savo meilės rutiną!
 
APIE ANTRANKIUS: 
Pakuotės matmenys: 9 x 5 x 17 cm 
Pakuotės svoris: 130 gr 
Gaminio matmenys: 35 x 5 x 0,5 cm 
Gaminio svoris: 87 gr 
Atsparus purslams: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: 90 % PU oda, 10 % metalas
APIE ANTRANKIUS:
  • Pakuotės matmenys: 9 x 5 x 17 cm
  • Pakuotės svoris: 130 gr
  • Gaminio matmenys: 35 x 5 x 0,5 cm
  • Gaminio svoris: 87 gr
  • Atsparus purslams: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: 90 % PU oda, 10 % metalas

Apie prekinį ženklą

Shots - sekso žaislų gamintojas, įsikūręs Amerikoje. Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių sekso žaislų pramonėje. Šis gamintojas turi itin daug sekso žaislų kolekcijų, kurių gaminiai tiks daugumai klientų. Shots - Ouch specializuojasi BDSM žaislų pramonėje ir turi įvairiausių prekių Jūsų slapčiausiems norams.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt