Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

7 dalių prabangus suvaržymo rinkinys

Kaina
123.55 €
Pristatome neįtikėtiną dovaną, skirtą Jūsų asmeniniams intymiems nuotykiams – 7 dalių surišimo rinkinį, kuris garantuoja nepakartojamus pojūčius ir emocijas!
 

Šis komplektas yra puikus pasirinkimas tiek tiems, kurie nori atrasti naujas erogenines zonas, tiek patyrusiems BDSM praktikantams, kurie nori praturtinti savo erotinius žaidimus.
 
Rinkinys yra subtilus derinys tarp estetikos ir funkcionalumo. Visi komponentai yra pagaminti iš veganiškos, patogios ir aukštos kokybės PU odos, kuri yra patvari, lengva prižiūrėti ir maloni kūnui. Reguliuojami dirželiai užtikrina, kad surišimo rinkinys tiks bet kuriam dydžiui ir užtikrins maksimalų komfortą.
 
 
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

7 DALIŲ PRABANGUS SUVARŽYMO RINKINYS  
Riešų ir kulkšnių suvaržymai, kartu su antkakliu, sudaro rinkinio pagrindą, kuris suteikia kontrolę bei pasidavimą.  Burnos kaištis ir akių raištis yra puikūs pojūčių kontrolės įrankiai, kurie padidina Jūsų partnerio jautrumą ir padeda susikaupti malonumui. 
  
Botagėlis ir plakimo mentelė prideda dar daugiau aistros bei įtampos.  Švelniai ar stipriai pasinaudokite plakimo mentele, kad sužadintumėte odos paviršių, o botagėlį naudokite norėdami pabandyti kitokius prisilietimus. 
  
Visas rinkinys yra supakuotas ir gali būti puiki dovana partneriui ar pačiam sau, skatinant eksperimentavimą ir malonumą. 
   
Įtraukite į savo vakarą šį 7 dalių surišimo rinkinį ir pakelkite santykius su savo partneriu į naujas aukštumas!  Patirkite neregėtą susijaudinimą, atidavimą ir aistrą, kurios padarys Jūsų intymius momentus neįkainojamais.  
 
7 DALIŲ PRABANGUS SUVARŽYMO RINKINYS

Riešų ir kulkšnių suvaržymai, kartu su antkakliu, sudaro rinkinio pagrindą, kuris suteikia kontrolę bei pasidavimą. Burnos kaištis ir akių raištis yra puikūs pojūčių kontrolės įrankiai, kurie padidina Jūsų partnerio jautrumą ir padeda susikaupti malonumui.
 
Botagėlis ir plakimo mentelė prideda dar daugiau aistros bei įtampos. Švelniai ar stipriai pasinaudokite plakimo mentele, kad sužadintumėte odos paviršių, o botagėlį naudokite norėdami pabandyti kitokius prisilietimus.
 
Visas rinkinys yra supakuotas ir gali būti puiki dovana partneriui ar pačiam sau, skatinant eksperimentavimą ir malonumą.
 

Įtraukite į savo vakarą šį 7 dalių surišimo rinkinį ir pakelkite santykius su savo partneriu į naujas aukštumas! Patirkite neregėtą susijaudinimą, atidavimą ir aistrą, kurios padarys Jūsų intymius momentus neįkainojamais.
 
APIE RINKINĮ: 
Pakuotės matmenys: 19,80 x 8,80 x 34,20 cm 
Pakuotės svoris: 1107 gr 
Gaminio matmenys: 19 x 8 x 34 cm 
Gaminio svoris: 980 gr 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: PU oda, metalas, silikonas
APIE RINKINĮ:
  • Pakuotės matmenys: 19,80 x 8,80 x 34,20 cm
  • Pakuotės svoris: 1107 gr
  • Gaminio matmenys: 19 x 8 x 34 cm
  • Gaminio svoris: 980 gr
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: PU oda, metalas, silikonas

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt