Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Seksualinę energiją skatinantis kremas "Joydivision ClitoriX active" - 40 ml

Kaina
19.15 €

Pasiruoškite nepamirštamai nakčiai su "Joydivision ClitoriX active"!

Tai ypatingas lytinių organų priežiūros kremas, suteikiantis gyvybingumo ir seksualinio aktyvumo. Jis skirtas atgaivinti ir tonizuoti išorinę intymią sritį. 

Dermatologiškai patikrinto kremo sudėtis praturtinta rozmarinais, kadagių, gvazdikėlių, cinamono ir simondsijų aliejais.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

SEKSUALINĘ ENERGIJĄ SKATINANTIS KREMAS "JOYDIVISION CLITORIX ACTIVE" - 40 ML  
"ClitoriX active" -  unikalus  lytinių organų priežiūros kremas. 
Kremas išsiskiria savo savybėmis - jis  suteikia gyvybingumo ir seksualinio aktyvumo  bei  atgaivina ir tonizuoja  išorinę intymią sritį. 
Šis produktas taip pat  pasižymi itin turtinga sudėtimi , į kurią įeina rozmarinai, kadagių, gvazdikėlių, cinamono ir simondsijų aliejai. 
Dermatologiškai patikrintas .
SEKSUALINĘ ENERGIJĄ SKATINANTIS KREMAS "JOYDIVISION CLITORIX ACTIVE" - 40 ML

"ClitoriX active" - unikalus lytinių organų priežiūros kremas.

Kremas išsiskiria savo savybėmis - jis suteikia gyvybingumo ir seksualinio aktyvumo bei atgaivina ir tonizuoja išorinę intymią sritį.

Šis produktas taip pat pasižymi itin turtinga sudėtimi, į kurią įeina rozmarinai, kadagių, gvazdikėlių, cinamono ir simondsijų aliejai.

Dermatologiškai patikrintas.
APIE KREMĄ 
Pakuotės matmenys: 4 x 3,20 x 11,80 cm 
Pakuotės svoris: 50 g 
Produkto tūris: 40 ml 
Sudedamosios dalys: Heksildecilo lauratas, ksantano derva, tokoferilo nikotinatas, metilparabenas, propilparabenas, etilparabenas, kadagio communis vaisių aliejus, cinamono zeylanicum žievės aliejus, cinamonas, natrio hidroksidas, alsmarinus officinalis lapų aliejus, chloridas, eugenafenas, linofilas, eugeniakarbonatas, ezilobenzolas Benzoatas, kumarinas.
APIE KREMĄ
  • Pakuotės matmenys: 4 x 3,20 x 11,80 cm
  • Pakuotės svoris: 50 g
  • Produkto tūris: 40 ml
  • Sudedamosios dalys: Heksildecilo lauratas, ksantano derva, tokoferilo nikotinatas, metilparabenas, propilparabenas, etilparabenas, kadagio communis vaisių aliejus, cinamono zeylanicum žievės aliejus, cinamonas, natrio hidroksidas, alsmarinus officinalis lapų aliejus, chloridas, eugenafenas, linofilas, eugeniakarbonatas, ezilobenzolas Benzoatas, kumarinas.

Apie prekinį ženklą

Joydivision international AG jau daugiau nei 25 metus yra pirmaujanti Vokietijos gamintoja, gaminanti aukščiausios kokybės produktus, skirtus intymiai priežiūrai ir seksualinei gerovei. Rekomenduoja gydytojai ir sekso konsultantai. Joydivision aistra – kurti ir gaminti aukštos kokybės produktus, pritaikytus vartotojų poreikiams. Joydivision gaminiai gaminami tik iš aukščiausios kokybės ingredientų ir medžiagų. Įmonėi yra ypatingai svarbi verslo kultūra, kuriai būdingos inovacijos. Kompanijos misija – padėti žmonėms patirti daugiau jausmingumo ir džiaugsmo. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt