Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
HOT

Ejakuliaciją atitolinantis purškiklis “HOT Prorino Delay spray” - 15 ml

Kaina
19.55 €

Patirkite ilgesnius malonumus su “HOT Prorino Delay spray”!

Tai lengvą anestezinį poveikį turintis purškiklis skirtas suvaldyti priešlaikinės ejakuliacijos problemą. Šis aukštos kokybės specializuotas produktas, pasižymi vėsinamuoju ir raminamuoji poveikiu bei laikinai desensibilizuoja jautriausius varpos receptorius, tokiu būdu atitolindamas orgazmą.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

EJAKULIACIJĄ ATITOLINANTIS PURŠKIKLIS “HOT PRORINO DELAY SPRAY” - 15 ML  
“HOT Prorino Delay spray” -  priešlaikinės ejakuliacijos problemą sprendžiantis  purškiklis. 
Šis purškiklis yra  aukštos kokybės specializuotas  produktas, turintis lengvą anestezinį poveikį. Jis  laikinai desensibilizuoja jautriausius varpos receptorius  ir tokiu būdu  padeda atitolinti ejakuliaciją  sekso metu.  
Taip pat purškiklis pasižymi  vėsinamuoju ir raminamuoju poveikiu , kurio dėka galėsite mėgautis sklandžiais ir maloniais seksualiniais potyriais. 
Kaip naudoti?  
Prieš norimą poveikį užpurkškite ploną purškiklio sluoksnį ant varpos ir įmasažuokite.
EJAKULIACIJĄ ATITOLINANTIS PURŠKIKLIS “HOT PRORINO DELAY SPRAY” - 15 ML

“HOT Prorino Delay spray” - priešlaikinės ejakuliacijos problemą sprendžiantis purškiklis.

Šis purškiklis yra aukštos kokybės specializuotas produktas, turintis lengvą anestezinį poveikį. Jis laikinai desensibilizuoja jautriausius varpos receptorius ir tokiu būdu padeda atitolinti ejakuliaciją sekso metu. 

Taip pat purškiklis pasižymi vėsinamuoju ir raminamuoju poveikiu, kurio dėka galėsite mėgautis sklandžiais ir maloniais seksualiniais potyriais.

Kaip naudoti?
Prieš norimą poveikį užpurkškite ploną purškiklio sluoksnį ant varpos ir įmasažuokite.
APIE PURŠKIKLĮ 
Pakuotės matmenys: 4,70 x 3,20 x 14,80 cm 
Pakuotės svoris: 15 g 
Produkto tūris: 15 ml 
Sudėtis: alkoholis denatas, Aqua (vanduo), glicerinas, lauretas-9, mentolis, pantenolis, eukalipto lapų aliejus, metha arvensis lapų aliejus, pieno rūgštis, limonenas, linalolis.
APIE PURŠKIKLĮ
  • Pakuotės matmenys: 4,70 x 3,20 x 14,80 cm
  • Pakuotės svoris: 15 g
  • Produkto tūris: 15 ml
  • Sudėtis: alkoholis denatas, Aqua (vanduo), glicerinas, lauretas-9, mentolis, pantenolis, eukalipto lapų aliejus, metha arvensis lapų aliejus, pieno rūgštis, limonenas, linalolis.

Apie prekinį ženklą

HOT prekės ženklas turi itin platų produktų asortimentą tiek vyrams, tiek moterims. HOT prekės tokios, kaip lubrikantai, tabletės, aliejai padeda susikurti jaukią ir seksualią atmosferą - Jums belieka tik mėgautis. Priemonės pagamintos iš aukščiausios kokybės ingredientų.  

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt