Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
Shots

Kūno priežiūros dovanų rinkinys "Green Tea & Hemp Oil" - 3 produktai

Vertė
Kaina
14.35 € 36.05 €
"Green Tea & Hemp Oil" produktai yra praturtinti kanapių aliejumi ir žaliąja arbata, jie pasižymi drėkinamosiomis ir maitinamosiomis savybėmis.

Šis dovanų rinkinys susideda iš 3 produktų:
  • Dušo želė (200 ml) - giliai maitina ir lepina Jūsų odą.
  • Vonios putos (200 ml) - suteikia drėkinamąjį ir raminamąjį poveikį.
  • Kūno dulksna (200 ml) - drėkina ir sulaiko odoje drėgmę.

Tai dovana, kuri tiks tiek moterims, tiek vyrams, kurie rūpinasi savimi ir puoselėja savo odą.
1 - 2 d.d.

Daugiau informacijos

KŪNO PRIEŽIŪROS DOVANŲ RINKINYS "GREEN TEA & HEMP OIL" - 3 PRODUKTAI  
  
"Green Tea & Hemp Oil" linijos produktai  išsiskiria savo sudėtimi  -  jie praturtinti žaliąją arbata ir kanapių aliejumi , kuris suteikia puoselėjančias, raminančias ir drėkinančias savybes  Jūsų jautriai odai .  
Palepinkite save šiais išskirtiniais produktais! 
Rinkinį sudaro: 
Dušo želė (200 ml)  - giliai maitinanti ir švelniai šveičianti Jūsų odą. Ši dušo želė sukuria sodrias putas, kurios  lepins Jūsų odą maistinėmis medžiagomis , ko pasekoje po naudojimo ji taps pamaitinta ir dvelks švara. Drėkinanti želė  sujungia du galingus ingredientus , padedančius jūsų odai išlaikyti natūralią drėgmę, tad oda tampa švelnesnė bei lygesnė. 
Vonios putos (200 ml)  - drėkinančios ir raminančios. Šios putos  palepins ne tik Jūsų odą, bet ir uoslę  - jų kvapas nuostabus! 
Kūno dulksna (200 ml)  - veiksmingai drėkinanti ir sulaikanti drėgmę odoje. Dulksna  maloniai kvepia, ramina, minkština, atgaivina bei maitina  Jūsų odą.
KŪNO PRIEŽIŪROS DOVANŲ RINKINYS "GREEN TEA & HEMP OIL" - 3 PRODUKTAI
 
"Green Tea & Hemp Oil" linijos produktai išsiskiria savo sudėtimi jie praturtinti žaliąją arbata ir kanapių aliejumi, kuris suteikia puoselėjančias, raminančias ir drėkinančias savybes Jūsų jautriai odai

Palepinkite save šiais išskirtiniais produktais!

Rinkinį sudaro:
  • Dušo želė (200 ml) - giliai maitinanti ir švelniai šveičianti Jūsų odą. Ši dušo želė sukuria sodrias putas, kurios lepins Jūsų odą maistinėmis medžiagomis, ko pasekoje po naudojimo ji taps pamaitinta ir dvelks švara. Drėkinanti želė sujungia du galingus ingredientus, padedančius jūsų odai išlaikyti natūralią drėgmę, tad oda tampa švelnesnė bei lygesnė.
  • Vonios putos (200 ml) - drėkinančios ir raminančios. Šios putos palepins ne tik Jūsų odą, bet ir uoslę - jų kvapas nuostabus!
  • Kūno dulksna (200 ml) - veiksmingai drėkinanti ir sulaikanti drėgmę odoje. Dulksna maloniai kvepia, ramina, minkština, atgaivina bei maitina Jūsų odą.

Apie prekinį ženklą

Shots - Amerikos įmonė, kuri specializuojasi erotinių prekių bei intymios kosmetikos gaminime.
Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių suaugusių prekių pramonėje. Šis gamintojas turi itin plačią žaislų kolekcijų pasiūlą, kuri atitinka naujausias tendencijas - siūlomi žaislai yra inovatyvūs, gaminami iš kruopščiai atrinktų medžiagų, kurios yra saugios aplinkai bei vartotojui. Nuolat atliekamos gaminių kokybės patikros leidžia atrinkti tik kokybiškus produktus bei pasiūlyti juos vartotojui. Shots siūlo žaisliukus suaugusiems, kurie yra skirti patenkinti įvairiausias malonumo formas bei kuria produktus, kurie sprendžia ir seksualinės sveikatos problemas, todėl šio gamintojo produktus gali atrasti kiekvienas. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt