Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Plaukų ir kūno balzamas moterims su feromonais 10 in 1

Kaina
27.05 €
Pasinerkite į malonumus su mūsų Feromonų losjonu kūnui ir plaukams, kuris yra tikras kosmetikos stebuklas, kuriantis savitą kerinčią aurą. Šis visapusiškas produktas pasižymi natūralaus pagrindo ingredientais ir viliojančiu moterišku aromatu, kuris sukuria neatsispiriamą žavesio ir patrauklumo jausmą.
 
Pagrindinės prekės savybės:
  • Kūno drėkinimas: losjonas yra tikras eliksyras jūsų odai, padedantis išlaikyti natūralią drėgmę ir suteikti jai jaunatvišką ir sveiką išvaizdą.
  • Šilkinė oda: Minkštas ir švelnus kaip plunksna, šis losjonas padeda jūsų odai tapti minkštai, lyg švelniausia audinio tekstūra.
  • Plaukų UV filtras: Jis veikia kaip skydas nuo saulės spindulių, apsaugodamas jūsų plaukus nuo UV žalos ir išsaugodamas jų natūralų blizgesį.
  • Plaukų galiukų atstatymas: Šis losjonas padeda atstatyti pažeistas plaukų galiukus, suteikiant jiems sveiką išvaizdą.
  • Spalvos apsauga: losjonas kūnui ir plaukams apsaugo jūsų plaukų spalvą, neleisdamas jos nublankti.
  • Plaukų blizgesys ir švelnumas: Jis suteikia plaukams blizgesį ir švelnumą, kurį pajusite su kiekvienu prisilietimu.
  • Plaukų apimties kontrolė: Šis losjonas suteikia plaukams formos ir apimties, leisdamas jums kontroliuoti jų stilių.
  • Afroziakinis kvapas: Losjono sudėtyje yra feromonų ingredientas, kuris skleidžia afrodiziakinį kvapą.
Šis losjonas sukuria kerinčią aura, kuri pažadina fizinę trauką, leidžiant jums pasijusti dar patrauklesne ir pasitikinčia.
 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

PLAUKŲ IR KŪNO BALZAMAS MOTERIMS SU FEROMONAIS 10 IN 1  
Naudojimosi instrukcija: 
Naudojimas kūnui:  Prieš naudojimą gerai papurtykite buteliuką. Tada užpilkite nedidelį kiekį losjono ant rankų ir švelniai įmasažuokite į odą. Pradėkite nuo kaklo ir  slinkite žemyn, kad padengtumėte visą kūną. Leiskite losjonui natūraliai susigerti į odą prieš apsirengiant. 
Naudojimas plaukams:  Užpilkite nedidelį kiekį losjono ant rankų ir pradėkite nuo plaukų galiukų, švelniai įmasažuodami į plaukus. Nenaudokite per daug, kad nebūtų per daug sudrėkinti plaukai. Galite naudoti losjoną tiek ant drėgnų, tiek ant sausų plaukų. 
Daugiafunkcinis naudojimas:  Jei norite naudoti losjoną kaip apsaugą nuo UV spindulių, apsaugą nuo garbanojimo, plaukų galiukų atstatymą, spalvos apsaugą, plaukų blizgesio ir švelnumo suteikimą bei plaukų apimties kontrolės, tiesiog užpilkite nedidelį kiekį losjono ant rankų ir švelniai įmasažuokite į plaukus ir odą. 
Afrodiziakinio kvapo ir fizinės traukos naudojimas:  Losjonas skleidžia subtilų moterišką aromatą, kuris yra pakankamai stiprus, kad sužadintų jausmus, bet pakankamai subtilus, kad nebūtų įkyrus. Tiesiog užpilkite nedidelį kiekį losjono ant rankų ir švelniai įmasažuokite į odą ar plaukus. 
  
Pastaba:  Šis produktas yra skirtas tik išoriniam naudojimui. Vengkite sąlyčio su akimis. Jei produktas pateks į akis, nedelsiant skalaukite vandeniu. Jei pastebėjote bet kokį odos dirginimą, nedelsiant nustokite naudoti produktą. Laikykite šį produktą vaikams nepasiekiamoje vietoje. 
 
PLAUKŲ IR KŪNO BALZAMAS MOTERIMS SU FEROMONAIS 10 IN 1

Naudojimosi instrukcija:
  • Naudojimas kūnui: Prieš naudojimą gerai papurtykite buteliuką. Tada užpilkite nedidelį kiekį losjono ant rankų ir švelniai įmasažuokite į odą. Pradėkite nuo kaklo ir  slinkite žemyn, kad padengtumėte visą kūną. Leiskite losjonui natūraliai susigerti į odą prieš apsirengiant.
  • Naudojimas plaukams: Užpilkite nedidelį kiekį losjono ant rankų ir pradėkite nuo plaukų galiukų, švelniai įmasažuodami į plaukus. Nenaudokite per daug, kad nebūtų per daug sudrėkinti plaukai. Galite naudoti losjoną tiek ant drėgnų, tiek ant sausų plaukų.
  • Daugiafunkcinis naudojimas: Jei norite naudoti losjoną kaip apsaugą nuo UV spindulių, apsaugą nuo garbanojimo, plaukų galiukų atstatymą, spalvos apsaugą, plaukų blizgesio ir švelnumo suteikimą bei plaukų apimties kontrolės, tiesiog užpilkite nedidelį kiekį losjono ant rankų ir švelniai įmasažuokite į plaukus ir odą.
  • Afrodiziakinio kvapo ir fizinės traukos naudojimas: Losjonas skleidžia subtilų moterišką aromatą, kuris yra pakankamai stiprus, kad sužadintų jausmus, bet pakankamai subtilus, kad nebūtų įkyrus. Tiesiog užpilkite nedidelį kiekį losjono ant rankų ir švelniai įmasažuokite į odą ar plaukus.
 
Pastaba: Šis produktas yra skirtas tik išoriniam naudojimui. Vengkite sąlyčio su akimis. Jei produktas pateks į akis, nedelsiant skalaukite vandeniu. Jei pastebėjote bet kokį odos dirginimą, nedelsiant nustokite naudoti produktą. Laikykite šį produktą vaikams nepasiekiamoje vietoje.
 

Apie prekinį ženklą

„Orgie“ yra Europos įmonė, įsikūrusi Portugalijoje, turinti braziliškas šaknis ir vertybes, kurios susijungė su pagrindine Portugalijos kosmetikos pramone. Su daugiau nei 10 metų patirtimi jausmingos kosmetikos pramonėje Brazilijos rinkoje, „Orgie“ formulės su unikaliomis veikliosiomis medžiagomis iš Amazonės atogrąžų miškų išbandė ir patvirtino daugiau nei milijonas Brazilijos gyventojų! Europoje kompanija pritaiko savo formules, išlaikydami veikliųjų medžiagų veiksmingumą ir pridedant geriausias Europos žaliavas! Orgie buvo pristatytas 2017 m. eroFame su 38 produktų asortimentu, kuris nuolat auga, o nuo tada su produktais, kuriuos sukūrė kosmetikos inžinierių komanda savo patirtį ir kūrybiškumą perteikia mistiškomis formulėmis MTTP srityje.
 
Jaunas ir apdovanojimus pelnęs prekės ženklas: 2021 m. XBIZ Europa apdovanojimas, 2019 m. geriausias jausmingos kosmetikos asortimentas EAN Erotix apdovanojimas, 2019 m. XBIZ Europa apdovanojimas už gaminių pakuotę, 2018 m. geriausio prekės ženklo EAN Erotix apdovanojimas
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt