Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Rožių aromato sekso žaislų valiklis “Shots Fragnance Toy Cleaner Rose” - 100 ml

Kaina
14.25 €
“Shots Fragnance Toy Cleaner Rose” - parfumuotas rožių aromato purškiklis skirtas kruopščiam erotinių žaislų valymui ir dezinfekavimui.

Pagrindiniai privalumai:
  • Greitai ir veiksmingai veikianti formulė;
  • Rožių kvapas suteikia gaivos ir švaros pojūtį;
  • Praktiška pakuotė naudoti tiek namuose, tiek kelionėse;
  • Naudojant valiklį žaislai tarnaus ilgiau.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

ROŽIŲ AROMATO SEKSO ŽAISLŲ VALIKLIS “SHOTS FRAGNANCE TOY CLEANER ROSE” - 100 ML  
“Shots Fragnance Toy Cleaner Rose” tai  greitai ir veiksmingai veikiantis  purškiklis skirtas sekso žaislų priežiūrai ir dezinfekavimui. 
Šis  rožių aromato  purškiklis ne tik  kruopščiai pasirūpins Jūsų žaislais , bet ir  suteiks malonų gaivos bei švaros pojūtį , o tinkamai prižiūrimi žaislai tarnaus ilgiau. 
Taip pat  produktas yra praktiškoje pakuotėje , tad galėsite juo naudotis namuose ir kelionėse. 
 

ROŽIŲ AROMATO SEKSO ŽAISLŲ VALIKLIS “SHOTS FRAGNANCE TOY CLEANER ROSE” - 100 ML


“Shots Fragnance Toy Cleaner Rose” tai greitai ir veiksmingai veikiantis purškiklis skirtas sekso žaislų priežiūrai ir dezinfekavimui.

Šis rožių aromato purškiklis ne tik kruopščiai pasirūpins Jūsų žaislais, bet ir suteiks malonų gaivos bei švaros pojūtį, o tinkamai prižiūrimi žaislai tarnaus ilgiau.

Taip pat produktas yra praktiškoje pakuotėje, tad galėsite juo naudotis namuose ir kelionėse.
 
APIE PURŠKIKLĮ  
Pakuotės svoris: 130 g 
Gaminio matmenys: 15 x 3,7 x 3,7 cm 
Produkto svoris: 110 g 
Produkto tūris: 100 ml 
Sudėtis: 2-metil-izotiazolino-3-Vienas 2-metil-4-izotiazolin-3-onas ir 5-chlor-2-metil-izotiazolinas-3-vienas 5-chlor-2-metil-4-izotiazolinas-3-vienas gali sukelti alergiją.
APIE PURŠKIKLĮ 
  • Pakuotės svoris: 130 g
  • Gaminio matmenys: 15 x 3,7 x 3,7 cm
  • Produkto svoris: 110 g
  • Produkto tūris: 100 ml
  • Sudėtis: 2-metil-izotiazolino-3-Vienas 2-metil-4-izotiazolin-3-onas ir 5-chlor-2-metil-izotiazolinas-3-vienas 5-chlor-2-metil-4-izotiazolinas-3-vienas gali sukelti alergiją.

Apie prekinį ženklą

Shots - Amerikos įmonė, kuri specializuojasi erotinių prekių bei intymios kosmetikos gaminime.
Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių suaugusių prekių pramonėje. Šis gamintojas turi itin plačią žaislų kolekcijų pasiūlą, kuri atitinka naujausias tendencijas - siūlomi žaislai yra inovatyvūs, gaminami iš kruopščiai atrinktų medžiagų, kurios yra saugios aplinkai bei vartotojui. Nuolat atliekamos gaminių kokybės patikros leidžia atrinkti tik kokybiškus produktus bei pasiūlyti juos vartotojui. Shots siūlo žaisliukus suaugusiems, kurie yra skirti patenkinti įvairiausias malonumo formas bei kuria produktus, kurie sprendžia ir seksualinės sveikatos problemas, todėl šio gamintojo produktus gali atrasti kiekvienas. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt