Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Jautrumą mažinantis gerklės purškalas „Sweet Strawberry“ – 59 ml

Išparduota
Kaina
17.55 €
Braškių skonio gerklės jautrumą mažinantis purškalas, kuris padės sušvelninti užkimimo refleksą oralinio sekso metu. Suteikdamas malonumą ir leisdamas partneriams mėgautis šia intymia patirtimi visiškai be jokių suvaržymų ar nepatogumų.
 
Šis purškalas, sukurtas siekiant padėti tiems, kurie nori praplėsti savo ribas. Jo subtilus braškių skonis suteikia šviežumo ir žavesio šiai patirčiai.
 
Purškalo formulė yra specialiai sukurta, kad sumažintų gerklės jautrumą, kuris dažnai sukelia užkimimo refleksą oralinio sekso metu. Tai reiškia, kad galėsite mėgautis šiomis intymiomis akimirkomis be nerimo ir nepatogumo. Purškalas padės jums išlaikyti visišką atsipalaidavimą ir pasitikėjimą savimi.
 
Greitai turėsime
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

JAUTRUMĄ MAŽINANTIS GERKLĖS PURŠKALAS „SWEET STRAWBERRY“ – 59 ML 
Šis purškalas yra lengvai naudojamas. Jums tiesiog reikia purkšti kelis kartus į burną prieš ar per oralinį seksą, kad galėtumėte patirti šį ypatingą malonumą ir palengvinti gerklės jautrumą.  
  
Produktas yra saugus naudoti ir yra skirtas suaugusiems, kurie nori suteikti naujų spalvų savo intymiems santykiams. 
  
Braškių skonio purškalas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia praturtinti savo intymią patirtį ir padidinti malonumą tiek sau, tiek savo partneriui.  Tai išskirtinis produktas, kuris sujungia skonį ir funkcionalumą, siekiant užtikrinti, kad jūsų intymi patirtis būtų neįprastai maloni ir be rūpesčių. 
 
JAUTRUMĄ MAŽINANTIS GERKLĖS PURŠKALAS „SWEET STRAWBERRY“ – 59 ML

Šis purškalas yra lengvai naudojamas. Jums tiesiog reikia purkšti kelis kartus į burną prieš ar per oralinį seksą, kad galėtumėte patirti šį ypatingą malonumą ir palengvinti gerklės jautrumą.

 
Produktas yra saugus naudoti ir yra skirtas suaugusiems, kurie nori suteikti naujų spalvų savo intymiems santykiams.
 
Braškių skonio purškalas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia praturtinti savo intymią patirtį ir padidinti malonumą tiek sau, tiek savo partneriui. Tai išskirtinis produktas, kuris sujungia skonį ir funkcionalumą, siekiant užtikrinti, kad jūsų intymi patirtis būtų neįprastai maloni ir be rūpesčių.
 
APIE PURŠKALĄ: 
Pakuotės matmenys: 4,83 x 3,58 x 15,49 cm 
Pakuotės svoris: 90 gr 
Gaminio matmenys: 3,6 x 3,6 x 12,2 cm 
Gaminio svoris: 80 gr 
Gaminio tūris: 59 ml 
Gaminio skersmuo: 3,6 cm 
Be ftalatų: Taip 
Specifikacijos: Laikyti vertikalioje padėtyje, vėsioje ir sausoje vietoje 
Medžiagos: Skystis 
Sudedamosios dalys: Veikliosios medžiagos: Glicerinas 33,0 % w/v, neaktyvios sudedamosios dalys: Denatūruotas alkoholis, karamelė, kvapioji medžiaga (aromatas), PEG-40 hidrintas ricinų aliejus, PVP, raudonasis 40 (CI 16035), sukralozė, vanduo (Aqua)
APIE PURŠKALĄ:
  • Pakuotės matmenys: 4,83 x 3,58 x 15,49 cm
  • Pakuotės svoris: 90 gr
  • Gaminio matmenys: 3,6 x 3,6 x 12,2 cm
  • Gaminio svoris: 80 gr
  • Gaminio tūris: 59 ml
  • Gaminio skersmuo: 3,6 cm
  • Be ftalatų: Taip
  • Specifikacijos: Laikyti vertikalioje padėtyje, vėsioje ir sausoje vietoje
  • Medžiagos: Skystis
  • Sudedamosios dalys: Veikliosios medžiagos: Glicerinas 33,0 % w/v, neaktyvios sudedamosios dalys: Denatūruotas alkoholis, karamelė, kvapioji medžiaga (aromatas), PEG-40 hidrintas ricinų aliejus, PVP, raudonasis 40 (CI 16035), sukralozė, vanduo (Aqua)

Apie prekinį ženklą

Doc Johnson yra Amerikos sekso žaislų kompanija. Ją 1976 m. įkūrė Reubenas Sturmanas su Ronu Bravermanu prie vairo. Jai vadovauja Ronas Bravermanas ir jo sūnus Chadas Bravermanas. Tai viena didžiausių sekso žaislų kompanijų pasaulyje ir didžiąją dalį gaminių gamina savo gamykloje Šiaurės Holivude, Kalifornijoje. Nuo 2012 m. joje dirba daugiau nei 500 žmonių.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt