Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Hibridinis lubrikantas su kokosų aliejumi „JO Coconut Hybrid“ - 120 ml

Kaina
21.55 €
Hibridinis lubrikantas „JO Coconut Hybrid“ yra naujovė ir inovacija sekso pasaulyje.

Išskirtinė gaminio formulė yra lengva lyg vandens lašeliai, tačiau labai slidi. Naudodami  „JO Coconut Hybrid“ jausite lengvą lyg šilko slydimą oda prisilietimą. Tai beprotiškai Jus jaudins.

Kokoso nauda seniai žinoma kūnui. Po meilės nakties bus pamaitintas ne tik sekso alkis, bet ir oda.

Naudoti galite tiek solo žaidimuose, tiek su partneriu, tinka ir įvairiems sekso žaislams. 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

HIBRIDINIS LUBRIKANTAS SU KOKOSŲ ALIEJUMI „JO COCONUT HYBRID“ - 120 ML 
„JO Coconut Hybrid“  lubrikantas yra kokosų aliejaus ir itin universalios vandens pagrindo formulės derinys, kuris  kiekvieną intymią akimirką pakelia į turtingą,  jausmingą patirtį ir užtikrina lengvą slydimą 
Drąsiai tepkite lubrikantą ant jautriausios Jūsų kūno odos. Jis ne tik  suteiks angelišką slydimą, bet ir sudrėkins odą, ji žvilgės lyg po geriausių SPA procedūrų. 
„JO Coconut Hybrid“ , puikiai tinka jeigu mėgstate žaisti vieni, naudojate sekso žaislus, ar norite sutepti kokią nors partnerio kūno dalį. 
Žaiskite su savimi  ar partneriu, tepdami lubrikantą masažuojamaisiais judesiais,  atsipalaiduokite ir atraskite naujus pojūčius.  
 

HIBRIDINIS LUBRIKANTAS SU KOKOSŲ ALIEJUMI „JO COCONUT HYBRID“ - 120 ML



„JO Coconut Hybrid“ lubrikantas yra kokosų aliejaus ir itin universalios vandens pagrindo formulės derinys, kuris kiekvieną intymią akimirką pakelia į turtingą, jausmingą patirtį ir užtikrina lengvą slydimą

Drąsiai tepkite lubrikantą ant jautriausios Jūsų kūno odos. Jis ne tik  suteiks angelišką slydimą, bet ir sudrėkins odą, ji žvilgės lyg po geriausių SPA procedūrų.

„JO Coconut Hybrid“, puikiai tinka jeigu mėgstate žaisti vieni, naudojate sekso žaislus, ar norite sutepti kokią nors partnerio kūno dalį.

Žaiskite su savimi ar partneriu, tepdami lubrikantą masažuojamaisiais judesiais, atsipalaiduokite ir atraskite naujus pojūčius.


 
Apie produktą: 
Be glicerino ir parabenų 
Kokosų aliejaus ir vandens pagrindu pagaminta formulė 
Puikiai tinka solo, partnerių ar žaislų žaidimams 
Nepalieka riebaus sluoksnio ant odos 
Suderinamas su dauguma žaislų 
Nesuderinamas su poliuretano prezervatyvais 
Pagaminta JAV 
FDA licencijuota 
Sertifikuota ISO 
100% malonumo garantija
Apie produktą:
  • Be glicerino ir parabenų
  • Kokosų aliejaus ir vandens pagrindu pagaminta formulė
  • Puikiai tinka solo, partnerių ar žaislų žaidimams
  • Nepalieka riebaus sluoksnio ant odos
  • Suderinamas su dauguma žaislų
  • Nesuderinamas su poliuretano prezervatyvais
  • Pagaminta JAV
  • FDA licencijuota
  • Sertifikuota ISO
  • 100% malonumo garantija

Apie prekinį ženklą

Nuo 2003 m. ,,System JO" yra  yra #1 rinkoje, dėl savo atsidavimo aukštai kokybei ir darbo našumui. Naudojant tik aukščiausios kokybės farmacinio lygio ingredientus. ,,System JO" liniją sudaro asmeniniai lubrikantai, priemonės stiprinančios susijaudinimą, feromoniniai produktai ir intymios higienos priemonės.
 
Įmonės ,,JO" firminis produktas ,,JO Premium Silicone Lubricant" buvo sukurtas ginekologų grupės, kuri ieškojo aukštesnės kokybės lubrikanto, skirto pacientams, kenčiantiems nuo sausumo. Sukurtas lubrikantas buvo šilko švelnumo, nelipnus ir ilgai išliekantis. Netrukus visi – moterys ir vyrai, jauni ir seni, heteroseksualūs ir gėjai – pradėjo prašyti šio puikaus produkto ,,System JO".
 
Suaugusieji, kurie jau turi sveiką, pasitenkinimą teikiančią patirtį, gali dar labiau pagerinti savo malonumą naudodami ,,System JO"  lubrikantus ir jausmingus priedus. Ko lauki? Išbandyk ir Tu. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt