Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vandens pagrindo intymusis gelis „Semen Lube“ - 150 ml

Kaina
16.85 €
Susipažinkite su revoliuciniu intymiu geliu, kurio vandens pagrindo formulė yra sukurta siekiant suteikti vartotojams kuo natūralesnę ir kokybišką patirtį.
 
Vizualiai ir savo tekstūra šis gelis primena spermą, dėl ko jis gali suteikti itin realistišką jausmą, tačiau jo unikalumas slypi ne tik išvaizdoje.
 
Išbandykite šį gelį ir patirkite naują, kokybišką ir realistišką intymią patirtį, kurios anksčiau negalėjote įsivaizduoti.
 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VANDENS PAGRINDO INTYMUSIS GELIS „SEMEN LUBE“ - 150 ML  
Pagrindinės savybės:  
  
Unikali Tekstūra:  Skirtingai nuo daugelio kitų produktų rinkoje, šio gelio konsistencija yra būtent tokia, kokią daugelis norėtų pajusti - kreminis, tirštas ir švelnus. Tai suteikia visiškai unikalią ir natūralią patirtį. 
  
Ilgai Išliekantis:  Nereikės nerimauti dėl gelio išdžiūvimo per greitai. Jo formulė garantuoja ilgalaikį slidumą, leidžianti mėgautis intymiais momentais ilgiau ir be jokių nereikalingų pertraukų. 
  
Lengvai Valomas:  Priešingai nei kiti tiršti geliai, šį produktą lengva nuvalyti po naudojimo. Vandens pagrindas užtikrina, kad jūs galėtumėte greitai ir lengvai išplauti gelį. 
 
VANDENS PAGRINDO INTYMUSIS GELIS „SEMEN LUBE“ - 150 ML

Pagrindinės savybės:
 
Unikali Tekstūra: Skirtingai nuo daugelio kitų produktų rinkoje, šio gelio konsistencija yra būtent tokia, kokią daugelis norėtų pajusti - kreminis, tirštas ir švelnus. Tai suteikia visiškai unikalią ir natūralią patirtį.
 
Ilgai Išliekantis: Nereikės nerimauti dėl gelio išdžiūvimo per greitai. Jo formulė garantuoja ilgalaikį slidumą, leidžianti mėgautis intymiais momentais ilgiau ir be jokių nereikalingų pertraukų.
 
Lengvai Valomas: Priešingai nei kiti tiršti geliai, šį produktą lengva nuvalyti po naudojimo. Vandens pagrindas užtikrina, kad jūs galėtumėte greitai ir lengvai išplauti gelį.
 
APIE GELĮ:  
Pakuotės matmenys: 4,20 x 4,20 x 16 cm 
Pakuotės svoris: 186 gr 
Gaminio matmenys: 4,2 x 4,2 x 16 cm 
Gaminio svoris: 186 gr 
Gaminio tūris: 150 ml 
Sudėtis:  Vanduo, propilenglikolis, glicerinas, hidroksietilceliuliozė, natrio benzoatas, pieno rūgštis, kalio sorbatas, stireno ir akrilatų kopolimeras, kokoso gliukozidas, dinatrio fosfatas, polisorbatas 60, benzenkarboksirūgštis, citrinos rūgštis, natrio fosfatas.
APIE GELĮ:

Pakuotės matmenys: 4,20 x 4,20 x 16 cm
Pakuotės svoris: 186 gr
Gaminio matmenys: 4,2 x 4,2 x 16 cm
Gaminio svoris: 186 gr
Gaminio tūris: 150 ml

Sudėtis: Vanduo, propilenglikolis, glicerinas, hidroksietilceliuliozė, natrio benzoatas, pieno rūgštis, kalio sorbatas, stireno ir akrilatų kopolimeras, kokoso gliukozidas, dinatrio fosfatas, polisorbatas 60, benzenkarboksirūgštis, citrinos rūgštis, natrio fosfatas.

Apie prekinį ženklą

„Orgie“ yra Europos įmonė, įsikūrusi Portugalijoje, turinti braziliškas šaknis ir vertybes, kurios susijungė su pagrindine Portugalijos kosmetikos pramone. Su daugiau nei 10 metų patirtimi jausmingos kosmetikos pramonėje Brazilijos rinkoje, „Orgie“ formulės su unikaliomis veikliosiomis medžiagomis iš Amazonės atogrąžų miškų išbandė ir patvirtino daugiau nei milijonas Brazilijos gyventojų! Europoje kompanija pritaiko savo formules, išlaikydami veikliųjų medžiagų veiksmingumą ir pridedant geriausias Europos žaliavas! Orgie buvo pristatytas 2017 m. eroFame su 38 produktų asortimentu, kuris nuolat auga, o nuo tada su produktais, kuriuos sukūrė kosmetikos inžinierių komanda savo patirtį ir kūrybiškumą perteikia mistiškomis formulėmis MTTP srityje.
 
Jaunas ir apdovanojimus pelnęs prekės ženklas: 2021 m. XBIZ Europa apdovanojimas, 2019 m. geriausias jausmingos kosmetikos asortimentas EAN Erotix apdovanojimas, 2019 m. XBIZ Europa apdovanojimas už gaminių pakuotę, 2018 m. geriausio prekės ženklo EAN Erotix apdovanojimas
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt