Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vandens pagrindo masturbatoriaus lubrikantas -100 ml

Kaina
8.35 €
Pagerinkite savo intymią patirtį su šiuo aukštos kokybės vandens pagrindo masturbatoriaus lubrikantu.
 
Šis lubrikantas yra specialiai pagamintas taip, kad užtikrintų sklandų ir natūralų pojūtį, kai naudojate savo mėgstamą masturbatorių ar kitą sekso žaislą.
 
Pagamintas iš saugių ingredientų, šis lubrikantas yra dermatologiškai patikrintas ir tinka naudoti net turint jautrią odą. Vandens pagrindas suteikia lengvą ir švelnų drėkinimą ir nesukelia diskomforto ar klampumo. Be to, šis lubrikantas yra suderinamas su visomis sekso žaislų medžiagomis, įskaitant silikoną, ir idealiai tinka naudoti su prezervatyvais.
 
 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VANDENS PAGRINDO MASTURBATORIAUS LUBRIKANTAS -100 ML  
Vienas iš pagrindinių šio produkto privalumų yra tai, kad jis yra lengvai nuplaunamas vandeniu po naudojimo, palikdamas odą švarią ir švelnią.  Taip pat, dėl jo ilgalaikio slidumo, nereikės dažnai tepti, tad galėsite be pertraukų mėgautis intensyviais malonumo momentais. 
  
Naudoti lubrikantą yra paprasta:  tiesiog tepkite reikiamą kiekį ant rankų ir paskleiskite ant sekso žaislo ar savo kūno dalies, su kuria norite naudoti lubrikantą. 
  
Šis vandens pagrindo masturbatoriaus lubrikantas yra būtina prekė visiems, norintiems optimizuoti savo asmeninių žaislų naudojimo patirtį, užtikrinant maksimalų komfortą ir malonumą.  Netgi jei tai yra pirmas kartas naudojant lubrikantą, šis produktas padės atverti naujus malonumo horizontus.
VANDENS PAGRINDO MASTURBATORIAUS LUBRIKANTAS -100 ML

Vienas iš pagrindinių šio produkto privalumų yra tai, kad jis yra lengvai nuplaunamas vandeniu po naudojimo, palikdamas odą švarią ir švelnią. Taip pat, dėl jo ilgalaikio slidumo, nereikės dažnai tepti, tad galėsite be pertraukų mėgautis intensyviais malonumo momentais.
 
Naudoti lubrikantą yra paprasta: tiesiog tepkite reikiamą kiekį ant rankų ir paskleiskite ant sekso žaislo ar savo kūno dalies, su kuria norite naudoti lubrikantą.
 
Šis vandens pagrindo masturbatoriaus lubrikantas yra būtina prekė visiems, norintiems optimizuoti savo asmeninių žaislų naudojimo patirtį, užtikrinant maksimalų komfortą ir malonumą. Netgi jei tai yra pirmas kartas naudojant lubrikantą, šis produktas padės atverti naujus malonumo horizontus.

Apie prekinį ženklą

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt