Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Kolos aromato masažo aliejus "NUEI Hot Oil Cola" - 100 ml

Kaina
14.95 €

“NUEI Hot Oil” - unikalus masažo aliejus. 

Šis masažo aliejus išsiskiria šildančiu poveikiu, kuris papildomai stimuliuoja Jūsų kūną ir suteikia malonius bei nepamirštamus masažus. Produktas yra praturtintas ženšenio ekstraktu, kuris veikia kaip natūralus stimuliatorius, turintis tonizuojančių ir afrodiziakinių savybių. 

Atraskite intensyvius, aistringus ir aromatingus masažus!

DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

KOLOS AROMATO MASAŽO ALIEJUS "NUEI HOT OIL COLA" - 100 ML  
“NUEI Hot Oil” yra išskirtinis masažo aliejus  pasižymintis šildančiu poveikiu ir išskirtiniais aromatais.  
Šildantis poveikis bei malonūs aromatai  suteiks masažams jaudinančių ir aistringų prieskonių , kurių dėka atmosfera dar labiau įkais.  
Šis masažo aliejus yra  prisotintas ženšenio šaknų ektraktu , kuris veikia kaip natūralus stimuliatorius, turintis tonizuojančių ir afrodiziakinių savybių.  
Masažo aliejus suderinamas su latekso prezervatyvais ir sekso žaislais, pagamintais iš visų medžiagų, įskaitant silikoninius sekso žaislus. 
Ispanijoje sukurti NUEI produktai yra  pagaminti iš natūralių ingredientų, be parabenų, be glitimo ar cukrų. 
KOLOS AROMATO MASAŽO ALIEJUS "NUEI HOT OIL COLA" - 100 ML

“NUEI Hot Oil” yra išskirtinis masažo aliejus pasižymintis šildančiu poveikiu ir išskirtiniais aromatais.

Šildantis poveikis bei malonūs aromatai suteiks masažams jaudinančių ir aistringų prieskonių, kurių dėka atmosfera dar labiau įkais. 

Šis masažo aliejus yra prisotintas ženšenio šaknų ektraktu, kuris veikia kaip natūralus stimuliatorius, turintis tonizuojančių ir afrodiziakinių savybių. 

Masažo aliejus suderinamas su latekso prezervatyvais ir sekso žaislais, pagamintais iš visų medžiagų, įskaitant silikoninius sekso žaislus.

Ispanijoje sukurti NUEI produktai yra pagaminti iš natūralių ingredientų, be parabenų, be glitimo ar cukrų. 
APIE MASAŽO ALIEJŲ 
Pakuotės matmenys: 3,50 x 3,50 x 14 cm 
Pakuotės svoris: 147 g 
Produkto tūris: 100 ml 
Sudėtis: glicerinas, aromatas, propilenglikolis, vanduo, natrio sacharinas, Panax ženšenio šaknų ekstraktas, kalio sorbatas, natrio benzoatas, fenoksietanolis, etilheksilglicerinas, c.i. 17200, Limonenas, Citralis, Eugenolis.
APIE MASAŽO ALIEJŲ
  • Pakuotės matmenys: 3,50 x 3,50 x 14 cm
  • Pakuotės svoris: 147 g
  • Produkto tūris: 100 ml
  • Sudėtis: glicerinas, aromatas, propilenglikolis, vanduo, natrio sacharinas, Panax ženšenio šaknų ekstraktas, kalio sorbatas, natrio benzoatas, fenoksietanolis, etilheksilglicerinas, c.i. 17200, Limonenas, Citralis, Eugenolis.

Apie prekinį ženklą

Erotinės kosmetikos profesionalų sukurta „NUEI Cosmetics of the Night“ turi platų vaizduotę skatinančių produktį  asortimentą. Produktai sukurti su subtiliais aromatais ir tekstūromis, kurie stimuliuoja, rūpinasi  oda ir suteikia energijos, sukuria aplinką, kuri sustiprina mėgavimąsi seksualumu. Visi NUEI produktai yra sukurti Ispanijoje, iš natūralių ingredientų, be parabenų, be glitimo ir be cukraus. Jie buvo sukurti be jokio žiauraus elgesio su gyvūnais ir yra 100% veganiški. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt