Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
HOT

Masažo aliejus “Shiatsu Massage Oil Ylang Ylang” - 250 ml (galima rinktis aromatą)

Kaina
15.55 €

“Shiatsu Massage Oil” - švelniems ir jaudinantiems masažams.

Tai aukštos kokybės masažo aliejus, išsiskiriantis nuostabiu aromatu. Palepinkite save ir savo partnerį prabanga dvelkiančiu aliejumi, praturtintu E vitaminu, kuris maloniai puoselėja odą, paversdamas ją šilkinio švelnumo.

Susikurkite nuostabią atmosferą ir mėgaukitės erotiniais masažais!

DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

MASAŽO ALIEJUS “SHIATSU MASSAGE OIL YLANG YLANG” - 250 ML  
“Shiatsu Massage Oil Ylang Ylang” masažo aliejus yra  aukštos kokybės  produktas, sukurtas derinant  aliejų ir prabangų kvapų mišinį .  
Naudodami šį aliejų galėsite ne tik  mėgautis maloniu aromatu , bet ir palepinsite savo odą  E vitaminu , kuris puoselės ir pasirūpins Jūsų oda.  
Išskirtinis masažo aliejus  sužadins erotinę atmosferą  ir kiekvieną masažą pavers nepamirštamu.
MASAŽO ALIEJUS “SHIATSU MASSAGE OIL YLANG YLANG” - 250 ML

“Shiatsu Massage Oil Ylang Ylang” masažo aliejus yra aukštos kokybės produktas, sukurtas derinant aliejų ir prabangų kvapų mišinį

Naudodami šį aliejų galėsite ne tik mėgautis maloniu aromatu, bet ir palepinsite savo odą E vitaminu, kuris puoselės ir pasirūpins Jūsų oda. 

Išskirtinis masažo aliejus sužadins erotinę atmosferą ir kiekvieną masažą pavers nepamirštamu.
APIE MASAŽO ALIEJŲ 
Pakuotės matmenys: 4,80 x 4,80 x 17,50 cm 
Pakuotės svoris: 250 g 
Produkto tūris: 250 ml 
Sudėtis: skystas parafinas, izopropilo miristatas, glicino sojų (sojų) aliejus, saulėgrąžų (Helianthus Annuus) sėklų aliejus, tokoferilo acetatas, kvepalai (kvapas), tokoferolis, beta karotinas, daucus carota sativa ekstraktas, hexylo citrusinis ekstraktas (morkos) Jononas, benzilo salicilatas, benzilo benzoatas, geraniolis, citronellolis, kumarinas
APIE MASAŽO ALIEJŲ
  • Pakuotės matmenys: 4,80 x 4,80 x 17,50 cm
  • Pakuotės svoris: 250 g
  • Produkto tūris: 250 ml
  • Sudėtis: skystas parafinas, izopropilo miristatas, glicino sojų (sojų) aliejus, saulėgrąžų (Helianthus Annuus) sėklų aliejus, tokoferilo acetatas, kvepalai (kvapas), tokoferolis, beta karotinas, daucus carota sativa ekstraktas, hexylo citrusinis ekstraktas (morkos) Jononas, benzilo salicilatas, benzilo benzoatas, geraniolis, citronellolis, kumarinas

Apie prekinį ženklą

HOT prekės ženklas turi itin platų produktų asortimentą tiek vyrams, tiek moterims. HOT prekės tokios, kaip lubrikantai, tabletės, aliejai padeda susikurti jaukią ir seksualią atmosferą - Jums belieka tik mėgautis. Priemonės pagamintos iš aukščiausios kokybės ingredientų.  

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt