Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
COTR, Inc.

Analinis kaištis su nuotolinio valdymo pulteliu ,,B-Vibe Rimming XL''

Kaina
117.45 €
Vienas išmintingas analinių žaidimų entuziastas kartą pasakė: ,,Kuo didesnis, tuo geresnis!" Atsižvelgiant į šiuos žodžius, COTR nusprendė sukurti ,,Rimming Plug XL" analinį kaištį. Įspūdingas ir platus, jausmingai stimuliuojantis analinis kaištis įsiskverbia dar giliau nei kiti įprastiniai analiniai kaiščiai ir siūlo Jums visiems gerai pažįstamą, gundančią vibraciją.

Itin aukštos kokybės, aksominio švelnumo analinis kaištis - puikus pasirinkimas patyrusiems analinių žaidimų entuziastams. Higieniškas, daug priežiūros nereikalaujantis sekso žaislas įneš į jūsų miegamąjį kraują kaitinančio malonumo ir dar neatrastų ekstazės aukštumų.
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Analinis kaištis su nuotolinio valdymo pulteliu ,,B-Vibe Rimming XL''

,,Rimmers" puikiai tinka tiek patyrusiems analiniams žaidėjams, ieškantiems kažko universalaus ir turtingo funkcijomis, tiek pradedantiesiems, ieškantiems kažko naujo ir jaudinančio. 
Šis išmanus sekso žaislas turi siaurėjantį galiuką, kurio dėka nesunkiai įslysta į vidų ir suteikia didžiausią analinį malonumą! Revoliucinis sekso žaislas yra geresnis nei įprastas analinis kaištis, nes  išilgai stiebo besisukančiais karoliukais masažuoja jūsų skylutę , suteikdamas pojūtį, panašų į analinį masažą! 
Žaiskite su  6   greičio ir 7 sukimosi funkcijomis , kad visas kūnas virpėtų iš malonumo ir patirtumėte kvapą gniaužiantį orgazmą.  
Papildomas nuotolinio valdymo pultelis gali palengvinti solo žaidimus, bet jis taip pat gali pasitarnauti, kaip patogus ir belaidis įrankis žaidimuose su partneriu. Šviečiantys nuotolinio valdymo pultelio ir kaiščio mygtukai leidžia juos lengvai pastebėti tamsoje. 
Šis kaištis - tai geriausias pasirinkimas analinių žaidimų mėgėjams, nes jis  pagamintas iš aksominio švelnumo medicininio silikonų be ftalatų , kurį labai malonu liesti. Jis yra higieniškas ir lengvai valomas. 
Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščių medžiagą ir apriboti jų veikimą bei galiojimo laiką.  
 
,,Rimmers" puikiai tinka tiek patyrusiems analiniams žaidėjams, ieškantiems kažko universalaus ir turtingo funkcijomis, tiek pradedantiesiems, ieškantiems kažko naujo ir jaudinančio.

Šis išmanus sekso žaislas turi siaurėjantį galiuką, kurio dėka nesunkiai įslysta į vidų ir suteikia didžiausią analinį malonumą! Revoliucinis sekso žaislas yra geresnis nei įprastas analinis kaištis, nes išilgai stiebo besisukančiais karoliukais masažuoja jūsų skylutę, suteikdamas pojūtį, panašų į analinį masažą!

Žaiskite su 6 greičio ir 7 sukimosi funkcijomis, kad visas kūnas virpėtų iš malonumo ir patirtumėte kvapą gniaužiantį orgazmą. 

Papildomas nuotolinio valdymo pultelis gali palengvinti solo žaidimus, bet jis taip pat gali pasitarnauti, kaip patogus ir belaidis įrankis žaidimuose su partneriu. Šviečiantys nuotolinio valdymo pultelio ir kaiščio mygtukai leidžia juos lengvai pastebėti tamsoje.

Šis kaištis - tai geriausias pasirinkimas analinių žaidimų mėgėjams, nes jis pagamintas iš aksominio švelnumo medicininio silikonų be ftalatų, kurį labai malonu liesti. Jis yra higieniškas ir lengvai valomas.

Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščių medžiagą ir apriboti jų veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Apie analinį kaištį:  
 
Kaiščio matmenys 16 x 8 cm 
Produkto svoris 240 gramų 
Įkišamas ilgis: 13,5 cm 
Variklių skaičius: 2 
Atsparus vandeniui: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Pilnai įkrautos baterijos veikimo laikas: 60 min 
Stimuliavimo zona: Analinis
Apie analinį kaištį:
 
  • Kaiščio matmenys 16 x 8 cm
  • Produkto svoris 240 gramų
  • Įkišamas ilgis: 13,5 cm
  • Variklių skaičius: 2
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Pilnai įkrautos baterijos veikimo laikas: 60 min
  • Stimuliavimo zona: Analinis

Apie prekinį ženklą

COTR, ​​Inc. yra aukščiausios kokybės seksualinio intymumo gaminių gamintoja, kurianti modernius, aukštos kokybės produktus ir teikianti pirmenybę pozityviam požiūriui į seksą. Prekinį ženklą įkūrė sertifikuota sekso pedagogė Alicia Sinclair, pastebėjusi, kad reikia visa apimančio, moksliniais tyrimais pagrįsto ir edukacinio požiūrio sekso prekių produktų rinkoje. 
 
Visi COTR Inc. produktai pateikiami su malonumo vadovais ir yra visada saugus kūnui - kiekvienas COTR Inc. produktas turi įkūrėjos ir sertifikuotos sekso pedagogės patvirtinimo antspaudą.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt