Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
COTR, Inc.

Įkraunamas vibruojantis analinis kaištis su pulteliu “B-Vibe” - Pink Ruby

Kaina
156.75 €
“B-Vibe” - mėgaukitės ne tik neapsakomais malonumais, bet ir išskirtiniu grožiu.

Tai unikalaus dizaino vibruojantis analinis kaištis sukurtas mėgstantiems blizgėti, spindėti ir išsiskirti. Šis brangakmeniu puoštas kompaktiškas vibratorius turi itin galingą varikliuką, kuris užtikrina net 6 vibracijos lygius ir 15 vibracijos režimų.

Pagamintas iš besiūlio ir kūnui saugaus silikono.
Spalva: Rožinė
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

ĮKRAUNAMAS VIBRUOJANTIS ANALINIS KAIŠTIS SU PULTELIU "B-VIBE" - PINK RUBY  
  
“B-Vibe” -  iš kūnui saugaus besiūlio silikono  pagamintas vibruojantis analinis kaištis, kuris ne tik puikiai atlieka savo pagrindinę funkciją, bet ir  yra neapsakomai dailus.  
Tai vibratorius,  išsiskiriantis savo dizainu  - jis sukurtas tiems, kurie dievina būti  išskirtiniais, blizgiais ir spindinčiais . Šio analinio kaiščio pagrindas  papuoštas nuostabaus grožio brangakmeniu.  
Vibratorius ne tik gražus - jis  itin galingas ir turi net 6 vibracijos lygius bei 15 skirtingų vibracijos režimų  - nuo švelnaus pulsavimo iki gilios ir galingos vibracijos. Visas jo funkcijas  galėsite patogiai valdyti  nuotoliniu pulteliu, veikiančiu iki 9 metrų atstumu. 
Dėka  kompaktiškos konstrukcijos ir silikoninio paviršiaus , vibratorių lengvai įkišite į analinę angą ir taip pačiai lengvai išimsite.  
USB įkraunama baterija veikia iki 1,5 valandos.  
  
Masturbacija veikia kaip medicina ir meditacija 
ĮKRAUNAMAS VIBRUOJANTIS ANALINIS KAIŠTIS SU PULTELIU "B-VIBE" - PINK RUBY
 
“B-Vibe” - iš kūnui saugaus besiūlio silikono pagamintas vibruojantis analinis kaištis, kuris ne tik puikiai atlieka savo pagrindinę funkciją, bet ir yra neapsakomai dailus.

Tai vibratorius, išsiskiriantis savo dizainu - jis sukurtas tiems, kurie dievina būti išskirtiniais, blizgiais ir spindinčiais. Šio analinio kaiščio pagrindas papuoštas nuostabaus grožio brangakmeniu.

Vibratorius ne tik gražus - jis itin galingas ir turi net 6 vibracijos lygius bei 15 skirtingų vibracijos režimų - nuo švelnaus pulsavimo iki gilios ir galingos vibracijos. Visas jo funkcijas galėsite patogiai valdyti nuotoliniu pulteliu, veikiančiu iki 9 metrų atstumu.

Dėka kompaktiškos konstrukcijos ir silikoninio paviršiaus, vibratorių lengvai įkišite į analinę angą ir taip pačiai lengvai išimsite. 

USB įkraunama baterija veikia iki 1,5 valandos. 
 
Masturbacija veikia kaip medicina ir meditacija 
APIE VIBRUOJANTĮ ANALINĮ KAIŠTĮ 
Gaminio matmenys: 13,6 x 7,6 x 17,5 cm 
Produkto svoris: 500 g 
Įkrovimo laikas: 90 min 
Atsparus vandeniui 
Atsparus purslams 
Be ftalatų
APIE VIBRUOJANTĮ ANALINĮ KAIŠTĮ
  • Gaminio matmenys: 13,6 x 7,6 x 17,5 cm
  • Produkto svoris: 500 g
  • Įkrovimo laikas: 90 min
  • Atsparus vandeniui
  • Atsparus purslams
  • Be ftalatų

Apie prekinį ženklą

COTR, ​​Inc. yra aukščiausios kokybės seksualinio intymumo gaminių gamintoja, kurianti modernius, aukštos kokybės produktus ir teikianti pirmenybę pozityviam požiūriui į seksą. Prekinį ženklą įkūrė sertifikuota sekso pedagogė Alicia Sinclair, pastebėjusi, kad reikia visa apimančio, moksliniais tyrimais pagrįsto ir edukacinio požiūrio sekso prekių produktų rinkoje. 
 
Visi COTR Inc. produktai pateikiami su malonumo vadovais ir yra visada saugus kūnui - kiekvienas COTR Inc. produktas turi įkūrėjos ir sertifikuotos sekso pedagogės patvirtinimo antspaudą.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt