Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
XR Brands

BDSM masažinė žvakė "Fever Red Hot Wax"

Kaina
16.55 €

“Fever Red Hot Wax Candle” - mėgstantiems aštresnius pojūčius!

Ši švelnaus kvapo masažinė žvakė buvo sukurta specialiai aistringiems BDSM žaidimams. Tai BDSM klasika - apšlakstykite savo partnerį karštu, viliojančios raudonos spalvos vašku, tokiu būdu dar labiau įkaitindami atmosferą ir suteikdami partneriui aštresnius pojūčius.

Ši žvakė puikiai tiks derinimui su kitais BDSM žaisliukais.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

BDSM MASAŽINĖ ŽVAKĖ "FEVER RED HOT WAX"  
“Fever Red Hot Wax Candle” -  išskirtinai BDSM mėgėjams  sukurta švelnaus kvapo masažinė žvakė. 
Patirkite aistringus potyrius su šia raudonos spalvos masažine žvake - uždekite žvakę, susikurkite jausmingą atmosferą ir užpilkite savo partneriui ant odos karšto vaško,  suteikdami jo trokštamus aštresnius pojūčius .  
Dėl žemos šios parafino žvakės lydymosi temperatūros, ištirpęs vaškas  neleis per daug įkaisti  jūsų kūnui, o  lengvai kvepianti formulė  neleis per stipriems aromatams sugadinti jūsų aistringą meilės sceną. 
Ši žvakė  idealiai tiks Jūsų BDSM žaisliukų kolekcijai  - ją galite derinti su raiščiais, surišimo priemonėmis, kandikliais ir visais kitais žaisliukais. 
Naudodami  būtinai palikite pakankamą atstumą  (apie 90 cm) tarp mylimojo kūno ir degančios žvakės, kad krintantis vaškas atvėstų prieš patekdamas ant odos.
BDSM MASAŽINĖ ŽVAKĖ "FEVER RED HOT WAX"

“Fever Red Hot Wax Candle” - išskirtinai BDSM mėgėjams sukurta švelnaus kvapo masažinė žvakė.

Patirkite aistringus potyrius su šia raudonos spalvos masažine žvake - uždekite žvakę, susikurkite jausmingą atmosferą ir užpilkite savo partneriui ant odos karšto vaško, suteikdami jo trokštamus aštresnius pojūčius

Dėl žemos šios parafino žvakės lydymosi temperatūros, ištirpęs vaškas neleis per daug įkaisti jūsų kūnui, o lengvai kvepianti formulė neleis per stipriems aromatams sugadinti jūsų aistringą meilės sceną.

Ši žvakė idealiai tiks Jūsų BDSM žaisliukų kolekcijai - ją galite derinti su raiščiais, surišimo priemonėmis, kandikliais ir visais kitais žaisliukais.

Naudodami būtinai palikite pakankamą atstumą (apie 90 cm) tarp mylimojo kūno ir degančios žvakės, kad krintantis vaškas atvėstų prieš patekdamas ant odos.
APIE ŽVAKĘ 
Pakuotės matmenys: 5 x 6 x 6 cm 
Pakuotės svoris: 120 g 
Gaminio matmenys: 5 x 6 x 6 cm 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: Parafino vaškas
APIE ŽVAKĘ
  • Pakuotės matmenys: 5 x 6 x 6 cm
  • Pakuotės svoris: 120 g
  • Gaminio matmenys: 5 x 6 x 6 cm
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: Parafino vaškas

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt