Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Dušo galvutė „AQUAstick Intimate" - 15 cm

Kaina
53.35 €
Tobulas prietaisas tiems kas mėgsta mylėtis duše.Jeigu netikėtai užklupo aistra, tiesiog pritvirtinkite jį prie dušo žarnos. 

Dušo galvutė gali būti tvirtinama prie įprastos dušo žarnos. Užtikrinama maksimali higiena.

Ją galima naudoti viliojantčiam intymiam masažui. Kad seksas taptų dar geresnis. 

Visada būkite pasiruošę net ir netikėtaam seksui ir išnaudkite visas progas. 
Spalva: Pilka
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

DUŠO GALVUTĖ „AQUASTICK INTIMATE" - 15 CM   
Nevaržomas mylėjimasis yra nuostabus malonumas! 
Tačiau tai galima lengvai sugadinti, jei lytinių organų higiena nėra optimali. „AQUASTICK INTIMATE"   buvo sukurtas tam, kad žmonės galėtų nevaržomai mėgautis ilgomis sekso sesijomis. 
Jis tvirtinamas prie įprastos dušo žarnos. Dilgčiojanti intymi higiena suteikia idealias sąlygas jaudinančiam mylėjimuisi. Panaudoję  „AQUASTICK INTIMATE"  jausitės gerai per visą kūną. 
Jį taip pat galite naudoti savo ypatingam žmogui, kad atliktumėte gundantį intymų masažą ir pasiektumėte aukščiausią susijaudinimo tašką. 
APIE DUŠO GALVUTĘ  
 
Pakuotės matmenys: 20,20 x 3,70 x 5,70 cm 
Pakuotės svoris: 130 g 
Gaminio matmenys: 15 x 2 x 2 cm 
Produkto svoris: 110 g 
Medžiagos: Aliuminis
DUŠO GALVUTĖ „AQUASTICK INTIMATE" - 15 CM

Nevaržomas mylėjimasis yra nuostabus malonumas!

Tačiau tai galima lengvai sugadinti, jei lytinių organų higiena nėra optimali.„AQUASTICK INTIMATE" buvo sukurtas tam, kad žmonės galėtų nevaržomai mėgautis ilgomis sekso sesijomis.

Jis tvirtinamas prie įprastos dušo žarnos. Dilgčiojanti intymi higiena suteikia idealias sąlygas jaudinančiam mylėjimuisi. Panaudoję „AQUASTICK INTIMATE" jausitės gerai per visą kūną.

Jį taip pat galite naudoti savo ypatingam žmogui, kad atliktumėte gundantį intymų masažą ir pasiektumėte aukščiausią susijaudinimo tašką.


APIE DUŠO GALVUTĘ
 
  • Pakuotės matmenys: 20,20 x 3,70 x 5,70 cm
  • Pakuotės svoris: 130 g
  • Gaminio matmenys: 15 x 2 x 2 cm
  • Produkto svoris: 110 g
  • Medžiagos: Aliuminis

Apie prekinį ženklą

Joydivision international AG jau daugiau nei 25 metus yra pirmaujanti Vokietijos gamintoja, gaminanti aukščiausios kokybės produktus, skirtus intymiai priežiūrai ir seksualinei gerovei. Rekomenduoja gydytojai ir sekso konsultantai. Joydivision aistra – kurti ir gaminti aukštos kokybės produktus, pritaikytus vartotojų poreikiams. Joydivision gaminiai gaminami tik iš aukščiausios kokybės ingredientų ir medžiagų. Įmonėi yra ypatingai svarbi verslo kultūra, kuriai būdingos inovacijos. Kompanijos misija – padėti žmonėms patirti daugiau jausmingumo ir džiaugsmo. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt